- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.221
Şimdiye kadar kaç kg aldın 2 miDaha öncesinde hiç almadın mı
Ben anca 2 aldım
Sanırım son üç ayda alırım birden
Offff bitmiyor bu Allah’ın cezaları ya eşin geldi mi yanınıza şimdiGünaydın kızlar.Cok olaylı bir gece geçirdik.Eşim Ankara’da hava alanında kaldı uçak rötar yaptı 4saat fazla bekledi.Geri çağırılma durumu vardı bölüğü arazıdeyken catısma çıkmış moralimiz çok bozuk 5yaralu var hafifmıs yaraları bir uzmanın bacağı bıraz sıkıntılıymış buna şükür.Sızmaya çalışan 5 pkk lı roket atmış.İha lar 2sıni öldürmüş sabah olması bekleniyordu karanlıkta arazide belli değilmiş.
Gece 4te geldi çok şükür iznimiz stressiz sakin huzurlu geçer insOffff bitmiyor bu Allah’ın cezaları ya eşin geldi mi yanınıza şimdi
İnşallah ya askerler de sağlıklarına kavuşsalar of varya şimdi bu tarafın en kötü zamanları işteGece 4te geldi çok şükür iznimiz stressiz sakin huzurlu geçer ins
Kum torbaları varmış mevzi olmasa daha kötü olurdu Allah hepsine acil şifa versin inş.İnşallah ya askerler de sağlıklarına kavuşsalar of varya şimdi bu tarafın en kötü zamanları işte
Gözünüz aydınGece 4te geldi çok şükür iznimiz stressiz sakin huzurlu geçer ins
Canım benim büyük biraz fena her lafa var bir cevabıGezmek içün bir yer deseniz yada elektronik alet
İlk Kızım da ilk 3 ayda 5 kilo verdim canım 58 kilo ile hamile kaldım 53 ile devam ettim 75 ile Doğuma girdimDaha öncesinde hiç almadın mı
Ben anca 2 aldım
Sanırım son üç ayda alırım birden
Yaaaaaaaaa çok üzüldüm canım geçmiş oldunGünaydın kızlar.Cok olaylı bir gece geçirdik.Eşim Ankara’da hava alanında kaldı uçak rötar yaptı 4saat fazla bekledi.Geri çağırılma durumu vardı bölüğü arazıdeyken catısma çıkmış moralimiz çok bozuk 5yaralu var hafifmıs yaraları bir uzmanın bacağı bıraz sıkıntılıymış buna şükür.Sızmaya çalışan 5 pkk lı roket atmış.İha lar 2sıni öldürmüş sabah olması bekleniyordu karanlıkta arazide belli değilmiş.
Hadi. Bakalım canım hayırlı doğumlar inşallahDün çalışabilir raporumu aldım.
5 eylülde izne çıkıyorum
Domates çorbası yapSelam Kızlar bende yatakları topladım evi süpürürüm sildim toz aldım
Kıymalı biber dolması kattım ocağa pişiyor yanına cacık yapıcam ama ne çorbası yapsam bulamadım daha
Bugün de olabildiğince az harcama yapmak istiyorum,,,
400 tl buzdolabı taksiti yatırdık kk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?