- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.241
Bol gezmeler canımDün memlekete geldik bizde
250 TL mazot aldık 15 TL de içecek,bir kaç abur cubur aldık.buzluktan poğaça kurabiye sarma çıkarmıştım onlar yetti
İlk Kızım da ilk 3 ayda 5 kilo verdim canım 58 kilo ile hamile kaldım 53 ile devam ettim 75 ile Doğuma girdim
2. Kızımda 60 ile hamile kaldım hiç kusmam olmadı 82.5 la Doğuma girdim
Evet çok az dimi yaaŞimdiye kadar kaç kg aldın 2 mi
sagol canım tsk ederız evet dusunuyoruz ev ama suan butcemıze uygun yok ya esım bakıyo netten falan ara ara adam akıllı aramadık acıkcası sımdıde pek fırsatımız yok bakmaya aslında alabılsek harıka olur bu aradaKredi cekip ev almayi dusunen var mi kizlar.
Vakifbank
Halkbank
Ziraat bankasi
Konut kredi faiz pranlari 0.99
Piyasayi canlandirmak adina yapilan bir indirim diye not dusmisler. Yeniden yapilandirma degil de ilk kez karedi cekecekler icin 0.99.
Az once google dan konut kredisi hesapla diye yazdim bu not cikti.
Biz zor alırız evi bakalım hayırlısı olsun
Biz zor alırız evi bakalım hayırlısı olsun
440 cok degil miSelamlar,
Az önce bir tam altın bir de çeyrek altın aldım. Tam altına 1750, çeyreğe 440 lira ödedim. Keşke birikim olsalardı ama çeyreği gün için vereceğim, tam altını da kuzenim evleniyor bu ay ona takacağız.
Kızımın okul kitapları da epey tuttu. Bu ay birikim yok, önümüzdeki aya inşallah:)
Tekrar arttı maalesefYa bir
440 cok degil miucuzlamisti bu aralar sanki
Yok yaa girilmez altin olarak. Para girmeliTekrar arttı maalesefBir daha altın gününe girmeyeceğim valla. Her ay farklı bir rakamdan altın almaktan sıkıldım.
Gözlerin mi ağrıyor doktor bana çayı pamuğa koy suyu ile 10dk beklet demişti çok iyi geldihastaneden geldim migrenden olabilir dedi ama geçmiyor gözyaşı damlası verdi 2 hafta sonra tekrar gitcem inşallah damla rahatlatır
Refinansman 1.38miş ilgilenen olursaKredi cekip ev almayi dusunen var mi kizlar.
Vakifbank
Halkbank
Ziraat bankasi
Piyasayi canlandirmak adina yapilan bir indirim diye not dusmisler. Yeniden yapilandirma degil de ilk kez karedi cekecekler icin 0.99.
Biz bakmaya başladık inş güzel bişey buluruz ara ödeme fırsatımız olursada çok iyi olurKredi cekip ev almayi dusunen var mi kizlar.
Vakifbank
Halkbank
Ziraat bankasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?