Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kredi cekip ev almayi dusunen var mi kizlar.
Vakifbank
Halkbank
Ziraat bankasi
Konut kredi faiz pranlari 0.99
Piyasayi canlandirmak adina yapilan bir indirim diye not dusmisler. Yeniden yapilandirma degil de ilk kez karedi cekecekler icin 0.99.
Az once google dan konut kredisi hesapla diye yazdim bu not cikti.

Merhaba kızlar komşumun oğlu evlenmişti. Bugün gelin görme günüydü. Düğüne gidememiştim 50 tl geline taktım. Sonra da yarim kg kıyma aldım 25 tl. 75 harcadım şimdilik

sagol canım tsk ederız evet dusunuyoruz ev ama suan butcemıze uygun yok ya esım bakıyo netten falan ara ara adam akıllı aramadık acıkcası sımdıde pek fırsatımız yok bakmaya aslında alabılsek harıka olur bu arada

Selamlar,

Az önce bir tam altın bir de çeyrek altın aldım. Tam altına 1750, çeyreğe 440 lira ödedim. Keşke birikim olsalardı ama çeyreği gün için vereceğim, tam altını da kuzenim evleniyor bu ay ona takacağız.

Kızımın okul kitapları da epey tuttu. Bu ay birikim yok, önümüzdeki aya inşallah:)

Ya bir
440 cok degil mi ucuzlamisti bu aralar sanki

Benim de bir altın günüm var geçen perşembe 425 ten aldığım çeyrek ptesi 415 idi. Bence günlerde altın daha mantıklı para değerini kaybediyor turun başındaki ve sonundaki arasında haksızlık oluyor.

Refinansman 1.38miş ilgilenen olursa

Bi
Biz bakmaya başladık inş güzel bişey buluruz ara ödeme fırsatımız olursada çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…