- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.261
Ya bende 41 ile hamile kaldım . 17+6 da doktora gittiğimizde bebek 203 gramdı bende 1.5 kg almıştım galiba . Şimdi 19+4 oldum 43.7 olmuşum bebek kaç bilmiyorum . Ayın 15-16 gibi detaylı ultrason var bakalım orada görürüz senin gibiyim yaniEvet çok az dimi yaa
Bi dak 41 nasıl oluyorYa bende 41 ile hamile kaldım . 17+6 da doktora gittiğimizde bebek 203 gramdı bende 1.5 kg almıştım galiba . Şimdi 19+4 oldum 43.7 olmuşum bebek kaç bilmiyorum . Ayın 15-16 gibi detaylı ultrason var bakalım orada görürüz senin gibiyim yani
EvetBi dak 41 nasıl oluyor
Kilo dimi? Nasıl yani çok şaşırdım
Canım sen de sağlıkla kucağına al inş :)kronikuykucu bebisin hayırlı uğurlu olsun inşallah benim kızımda 19 temmuz doğumlu:) doğum günleri aynı oldu kuzuların:)
Ne diyeceğimi bilemedim ama çok üzüldüm durduk yere 95 bin. Az da değil. Ödememe gibi bir durumunuz olamaz mı? Önceden ödediğiniz halde mi karşınıza çıktı bu şimdi ?Kızlar şu sıralar çoook harcamalı geçiyor bir tane eski borç çıktı .detay vermek istemiyorum pek kusuruma bakmayın. Ödesin diye verdiğim parayı da adam yemiş. EFT yaptığım için gittim bankadan geriye dönük işlem dekontu aldım. Ama alacak kişiye değil bu aracıya verdiğim için bağlayıcılığı yok. Adam da İlerde durumum olursa öderim kızım diyor ama torunu özel okullarda okuyor.
Allah başka dert vermesin tabi.
Ama zamanlaması o kadar kötü ki. Ödenmeyen para katlanmış 5 sene önceki borç. Faizi şusu busu 95bin borcumuz var Nur topu gibi. Yapılandırmaya çalışacağız bakalım haftaya ya da 1 Eylül e kadar durum netleşecek. Dolandırılmak çok kötü bir his. Allah kimseye yaşatmasın.
Maalesef öde diye verdiğimiz adam parayı yemiş. Yapılandırmak için görüşüyoruz işte bakalım Eylül’e kadar süremiz var. Eşimin tazminat yar olmadı. Benim hatam bu. Ben insanlara çabuk güvendiğim için oldu. Kontrol etmediğim için . Eşime karşı çok mahçubum. Bu olay bizi sarstı resmen 3-4 gündür zombi gibiyiz. Ev araba karar verip satarız . Yapılandırana kadar eşim yeni iş bulur belki .Ne diyeceğimi bilemedim ama çok üzüldüm durduk yere 95 bin. Az da değil. Ödememe gibi bir durumunuz olamaz mı? Önceden ödediğiniz halde mi karşınıza çıktı bu şimdi ?
Çok üzücüKızlar şu sıralar çoook harcamalı geçiyor bir tane eski borç çıktı .detay vermek istemiyorum pek kusuruma bakmayın. Ödesin diye verdiğim parayı da adam yemiş. EFT yaptığım için gittim bankadan geriye dönük işlem dekontu aldım. Ama alacak kişiye değil bu aracıya verdiğim için bağlayıcılığı yok. Adam da İlerde durumum olursa öderim kızım diyor ama torunu özel okullarda okuyor.
Ama zamanlaması o kadar kötü ki. Ödenmeyen para katlanmış 5 sene önceki borç. Faizi şusu busu 95bin borcumuz var Nur topu gibi. Yapılandırmaya çalışacağız bakalım haftaya ya da 1 Eylül e kadar durum netleşecek. Dolandırılmak çok kötü bir his. Allah kimseye yaşatmasın.
Çok üzücü gerçekten, en kısa sürede hallolur inşÇok üzücü
Kızlar şu sıralar çoook harcamalı geçiyor bir tane eski borç çıktı .detay vermek istemiyorum pek kusuruma bakmayın. Ödesin diye verdiğim parayı da adam yemiş. EFT yaptığım için gittim bankadan geriye dönük işlem dekontu aldım. Ama alacak kişiye değil bu aracıya verdiğim için bağlayıcılığı yok. Adam da İlerde durumum olursa öderim kızım diyor ama torunu özel okullarda okuyor.
19 temmuzda kucağıma aldım cnm yine de çok sağol:)Canım sen de sağlıkla kucağına al inş :)
Çok uzuldumKızlar şu sıralar çoook harcamalı geçiyor bir tane eski borç çıktı .detay vermek istemiyorum pek kusuruma bakmayın. Ödesin diye verdiğim parayı da adam yemiş. EFT yaptığım için gittim bankadan geriye dönük işlem dekontu aldım. Ama alacak kişiye değil bu aracıya verdiğim için bağlayıcılığı yok. Adam da İlerde durumum olursa öderim kızım diyor ama torunu özel okullarda okuyor.
40. Haftada gebe görünüyorsun onun için yazdım cnm19 temmuzda kucağıma aldım cnm yine de çok sağol:)
Evet canım sol gözüm çok agrıdı bide görmemde sorunluydu sabah şimdi biraz daha iyiyim bende denicem çay ve bebek şampuanının köpüğüyle yıka dedi doktorGözlerin mi ağrıyor doktor bana çayı pamuğa koy suyu ile 10dk beklet demişti çok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?