Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet çok az dimi yaa
Ya bende 41 ile hamile kaldım . 17+6 da doktora gittiğimizde bebek 203 gramdı bende 1.5 kg almıştım galiba . Şimdi 19+4 oldum 43.7 olmuşum bebek kaç bilmiyorum . Ayın 15-16 gibi detaylı ultrason var bakalım orada görürüz senin gibiyim yani

Bi dak 41 nasıl oluyor
Kilo dimi? Nasıl yani çok şaşırdım

Kızlar şu sıralar çoook harcamalı geçiyor bir tane eski borç çıktı .detay vermek istemiyorum pek kusuruma bakmayın. Ödesin diye verdiğim parayı da adam yemiş. EFT yaptığım için gittim bankadan geriye dönük işlem dekontu aldım. Ama alacak kişiye değil bu aracıya verdiğim için bağlayıcılığı yok. Adam da İlerde durumum olursa öderim kızım diyor ama torunu özel okullarda okuyor.
Allah başka dert vermesin tabi.
Ama zamanlaması o kadar kötü ki. Ödenmeyen para katlanmış 5 sene önceki borç. Faizi şusu busu 95bin borcumuz var Nur topu gibi. Yapılandırmaya çalışacağız bakalım haftaya ya da 1 Eylül e kadar durum netleşecek. Dolandırılmak çok kötü bir his. Allah kimseye yaşatmasın.

Ne diyeceğimi bilemedim ama çok üzüldüm durduk yere 95 bin. Az da değil. Ödememe gibi bir durumunuz olamaz mı? Önceden ödediğiniz halde mi karşınıza çıktı bu şimdi ?

Ne diyeceğimi bilemedim ama çok üzüldüm durduk yere 95 bin. Az da değil. Ödememe gibi bir durumunuz olamaz mı? Önceden ödediğiniz halde mi karşınıza çıktı bu şimdi ?
Maalesef öde diye verdiğimiz adam parayı yemiş. Yapılandırmak için görüşüyoruz işte bakalım Eylül’e kadar süremiz var. Eşimin tazminat yar olmadı. Benim hatam bu. Ben insanlara çabuk güvendiğim için oldu. Kontrol etmediğim için . Eşime karşı çok mahçubum. Bu olay bizi sarstı resmen 3-4 gündür zombi gibiyiz. Ev araba karar verip satarız . Yapılandırana kadar eşim yeni iş bulur belki .

Çok üzücü

Çok kötü olmuş canım umarım hayırlı bir şekilde çözülür. Ödemediğini keşke yol yakınken söyleseymiş aradaki kişi, şimdi boşa faiz vermek çok üzücü

@okyonus,nasılsın iyi misin, baya yorucu süreç geçirdiniz, Şimdi sirada güzel günler olsun inşallah

Çok uzuldum Allah iyilerle karsilastirsin

Gözlerin mi ağrıyor doktor bana çayı pamuğa koy suyu ile 10dk beklet demişti çok iyi geldi
Evet canım sol gözüm çok agrıdı bide görmemde sorunluydu sabah şimdi biraz daha iyiyim bende denicem çay ve bebek şampuanının köpüğüyle yıka dedi doktor

Bugün 0 harcama ilk defa uzun zamandor hergün harcamalı geçiyordu kredi kartım yine 2000 bini geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…