Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Mahkemeye verilemiyor mu peki aracı adam neden böyle bişey yapmış ve 5 yıl boyunca size ikaz için bişey gelmedi mi

Evet canım sol gözüm çok agrıdı bide görmemde sorunluydu sabah şimdi biraz daha iyiyim bende denicem çay ve bebek şampuanının köpüğüyle yıka dedi doktor
Bilgisayara sürekli baktığımız için oluyor geçmiş oldun ekran ışığını düşürüp,ekran koruyucu almıştım bayagıdır çok yoğun ağırmıyor

Bilgisayara sürekli baktığımız için oluyor geçmiş oldun ekran ışığını düşürüp,ekran koruyucu almıştım bayagıdır çok yoğun ağırmıyor
Benimde o yüzden oldu büyük ihtimalle bugünde baya baktım bekleyen iş vardı mecbur yaptım göz bebeklerim kocaman çok zorlandım bugün

Allah kahretmesin dicem bu nasıl bir rahatlık adamdaki ya şaşırdım kaldım insan nasıl aldıgı parayı yer bunca yıl hiç mi aklına gelmemiş pislik adam nasıl sinirlendim kusura bakma alya böyle yazmak istemezdim ama bu nasıl bir insanmış böyle

Asker eşleri

Oyak konut kredisi faiz orani 0.98. Haberiniz olsun
Bizde evi değiştirmeyi düşünüyoruz bakalım nasip olursa evi takasa verebilirsek birikmiş var birazda yetmezse öyle kredi çekeriz ya da birikim durur kredi çekeriz üzerine en az 100 en fazla 150 çeksek baktıgımız evler 350 falan çok pahalı geliyor bana ben dursun evimiz başka bişey alırız alamasakta biriktirirz diyorum seneye tayinciyiz nasılsa o zamana kadar biriktirelim daha karar vermiş değiliz

Canım çok üzüldüm inşallah yapılandırmayla bayağı bi düşer borcunuz
Karşıdaki kişi de de hiç vicdan yokmuş demek ki ,,, ama ben olsam kavga dövüş paramı alırdım madem torunu özel okula gidiyor

Selam kızlar bugün biraz yoruldum kızları dışarı çıkardım gezdik,,, eşimin kuzeni de bizdeydi benim kızdan bir yaş büyük bizde kalıyor,,,, anne baba ayrıydı bana 6 ay önce öldü anne evli zaten başkasıyla çocuklar da ortada perişan

Zaten her yaz gelir bende kalır 1 ay filan,,,,

Kızlara oje aldım tatlı yedirdim ekmek aldım derken bugün toplam harcama 30 tl

Bu arada halılarım yıkanmış bayramdan sonra gelicek 235 tl tutmuş

Son düzenleme:
Eşim bu ara toplu para alamadı dükkandan bugun aldi şükür peynir zeytin yumurta alcam sivi yag alirim yufka kıyma bide kac yıldır denize gitmiyoruz güneş kremi alcam baktim bugun sadece kuaföre çıkmıstim fiyatlar uçmuş en son 25 e fln almistim eczaneden onur markette yüzde 30 indirimli 49 liradan basliyo garnier nivea fln gratistede indirim diyodu ordada ayni gibi grayitisin kendi markasının kremi nasıl 50 faktör olandan alcam çocukla kullanırız yarin çıkınca halletcem oğlumu bir traşa götürcem eltimi çağırdım pazar gelebilir kahvaltiya köye gitcek bayram öncesi görüsrmeyiz bir süre çocuklar görsün birbirini ddik bakalim oglana bi şort var belki bi tane daha alirim esim tshirt istiyor yarin bitigim

Bugün kaynanam yaprak toplamıştı bana yollamış onları kaynar suya basıp buzluga attim 3 poşet 2 tane de var 5 poşet oldu 2 3 posette dolmalik atsam yeter bana

Canım bol keyifler inşallah ben garnier aldım 50 faktörlük 50 tl ye aldım bebeğim de var çok iyiydi dene bence bi de indirimli hali bu yani

Canım bol keyifler inşallah ben garnier aldım 50 faktörlük 50 tl ye aldım bebeğim de var çok iyiydi dene bence bi de indirimli hali bu yani
Ya aynen canim garnier kullandım en son o zmn 25 flndi indirimlide değildi yani dedim eşime 50 olandan alcam oglusla kullanırız ztn güneş çok yoğun oluyo iyi olur

ayy canım ck uzuldm ya tuh durduk yere
aracı yabancı bırı degıldır heralde ona eft yaparak yatırdıgınıza gore, nası boyle bıse yapmıs tuh yaa olsn canım Allah can saglıgı versın uzme kendını

Sinirlenmemek elde değil kavga etsek de adamdan para çıkmayacağını anladık ama yapacak hiç bir şey yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…