- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.281
Mahkemeye verilemiyor mu peki aracı adam neden böyle bişey yapmış ve 5 yıl boyunca size ikaz için bişey gelmedi miKızlar şu sıralar çoook harcamalı geçiyor bir tane eski borç çıktı .detay vermek istemiyorum pek kusuruma bakmayın. Ödesin diye verdiğim parayı da adam yemiş. EFT yaptığım için gittim bankadan geriye dönük işlem dekontu aldım. Ama alacak kişiye değil bu aracıya verdiğim için bağlayıcılığı yok. Adam da İlerde durumum olursa öderim kızım diyor ama torunu özel okullarda okuyor.
Allah başka dert vermesin tabi.
Ama zamanlaması o kadar kötü ki. Ödenmeyen para katlanmış 5 sene önceki borç. Faizi şusu busu 95bin borcumuz var Nur topu gibi. Yapılandırmaya çalışacağız bakalım haftaya ya da 1 Eylül e kadar durum netleşecek. Dolandırılmak çok kötü bir his. Allah kimseye yaşatmasın.
Bilgisayara sürekli baktığımız için oluyor geçmiş oldun ekran ışığını düşürüp,ekran koruyucu almıştım bayagıdır çok yoğun ağırmıyorEvet canım sol gözüm çok agrıdı bide görmemde sorunluydu sabah şimdi biraz daha iyiyim bende denicem çay ve bebek şampuanının köpüğüyle yıka dedi doktor
Benimde o yüzden oldu büyük ihtimalle bugünde baya baktım bekleyen iş vardı mecbur yaptım göz bebeklerim kocaman çok zorlandım bugünBilgisayara sürekli baktığımız için oluyor geçmiş oldun ekran ışığını düşürüp,ekran koruyucu almıştım bayagıdır çok yoğun ağırmıyor
Allah kahretmesin dicem bu nasıl bir rahatlık adamdaki ya şaşırdım kaldım insan nasıl aldıgı parayı yer bunca yıl hiç mi aklına gelmemiş pislik adam nasıl sinirlendim kusura bakma alya böyle yazmak istemezdim ama bu nasıl bir insanmış böyleKızlar şu sıralar çoook harcamalı geçiyor bir tane eski borç çıktı .detay vermek istemiyorum pek kusuruma bakmayın. Ödesin diye verdiğim parayı da adam yemiş. EFT yaptığım için gittim bankadan geriye dönük işlem dekontu aldım. Ama alacak kişiye değil bu aracıya verdiğim için bağlayıcılığı yok. Adam da İlerde durumum olursa öderim kızım diyor ama torunu özel okullarda okuyor.
Ama zamanlaması o kadar kötü ki. Ödenmeyen para katlanmış 5 sene önceki borç. Faizi şusu busu 95bin borcumuz var Nur topu gibi. Yapılandırmaya çalışacağız bakalım haftaya ya da 1 Eylül e kadar durum netleşecek. Dolandırılmak çok kötü bir his. Allah kimseye yaşatmasın.
Bizde evi değiştirmeyi düşünüyoruz bakalım nasip olursa evi takasa verebilirsek birikmiş var birazda yetmezse öyle kredi çekeriz ya da birikim durur kredi çekeriz üzerine en az 100 en fazla 150 çeksek baktıgımız evler 350 falan çok pahalı geliyor bana ben dursun evimiz başka bişey alırız alamasakta biriktirirz diyorum seneye tayinciyiz nasılsa o zamana kadar biriktirelim daha karar vermiş değilizAsker eşleri
Oyak konut kredisi faiz orani 0.98. Haberiniz olsun
tesekkur ederım canım benım darısı basına ınsAllah hayırlısıyla benım de dogum gunum 29temmuzkronikuykucu bebisin hayırlı uğurlu olsun inşallah benim kızımda 19 temmuz doğumlu:) doğum günleri aynı oldu kuzuların:)
Canım çok üzüldüm inşallah yapılandırmayla bayağı bi düşer borcunuzKızlar şu sıralar çoook harcamalı geçiyor bir tane eski borç çıktı .detay vermek istemiyorum pek kusuruma bakmayın. Ödesin diye verdiğim parayı da adam yemiş. EFT yaptığım için gittim bankadan geriye dönük işlem dekontu aldım. Ama alacak kişiye değil bu aracıya verdiğim için bağlayıcılığı yok. Adam da İlerde durumum olursa öderim kızım diyor ama torunu özel okullarda okuyor.
Canım bol keyifler inşallahEşim bu ara toplu para alamadı dükkandan bugun aldi şükür peynir zeytin yumurta alcam sivi yag alirim yufka kıyma bide kac yıldır denize gitmiyoruz güneş kremi alcam baktim bugun sadece kuaföre çıkmıstim fiyatlar uçmuş en son 25 e fln almistim eczanedenonur markette yüzde 30 indirimli 49 liradan basliyo garnier nivea fln gratistede indirim diyodu ordada ayni gibi grayitisin kendi markasının kremi nasıl 50 faktör olandan alcam çocukla kullanırız yarin çıkınca halletcem oğlumu bir traşa götürcem eltimi çağırdım pazar gelebilir kahvaltiya köye gitcek bayram öncesi görüsrmeyiz bir süre çocuklar görsün birbirini ddik bakalim oglana bi şort var belki bi tane daha alirim esim tshirt istiyor yarin bitigim
Ya aynen canim garnier kullandım en son o zmn 25 flndi indirimlide değildi yani dedim eşime 50 olandan alcam oglusla kullanırız ztn güneş çok yoğun oluyo iyi olurCanım bol keyifler inşallahben garnier aldım 50 faktörlük 50 tl ye aldım bebeğim de var çok iyiydi dene bence bi de indirimli hali bu yani
Ay takvimi silmem lazım galiba herkes hala hamile sanıyo 19 temmuzda doğurdum cnm ben 37. hafta datesekkur ederım canım benım darısı basına ınsAllah hayırlısıyla benım de dogum gunum 29temmuz
ayy canım ck uzuldm ya tuh durduk yereKızlar şu sıralar çoook harcamalı geçiyor bir tane eski borç çıktı .detay vermek istemiyorum pek kusuruma bakmayın. Ödesin diye verdiğim parayı da adam yemiş. EFT yaptığım için gittim bankadan geriye dönük işlem dekontu aldım. Ama alacak kişiye değil bu aracıya verdiğim için bağlayıcılığı yok. Adam da İlerde durumum olursa öderim kızım diyor ama torunu özel okullarda okuyor.
ayy ben bılıyorum yaa catı muayenesınden sonra dogurmustn canım lohusa kafası kusra bakmaAy takvimi silmem lazım galiba herkes hala hamile sanıyo 19 temmuzda doğurdum cnm ben 37. hafta da
ayy ben bılıyorum yaa catı muayenesınden sonra dogurmustn canım lohusa kafası kusra bakmaAy takvimi silmem lazım galiba herkes hala hamile sanıyo 19 temmuzda doğurdum cnm ben 37. hafta da
Yeni haberimiz oldu 5 senede borç katlanmış işteMahkemeye verilemiyor mu peki aracı adam neden böyle bişey yapmış ve 5 yıl boyunca size ikaz için bişey gelmedi mi
Sinirlenmemek elde değil kavga etsek de adamdan para çıkmayacağını anladık ama yapacak hiç bir şey yok maalesef.Allah kahretmesin dicem bu nasıl bir rahatlık adamdaki ya şaşırdım kaldım insan nasıl aldıgı parayı yer bunca yıl hiç mi aklına gelmemiş pislik adam nasıl sinirlendim kusura bakma alya böyle yazmak istemezdim ama bu nasıl bir insanmış böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?