Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tuğçe sağolsun migros domates indiriminden faydalandım, sipariş verdim yarın sabah gelecek. Biraz menemenlik biraz da sade domates yaparım. Kayinvalidem de gönderir biraz, kışı götürür.

Güneş kremleri ve deodorantlarda da güzel indirimler vardı ilgilenenlere duyurulur :)

Ben deodorantımı yedekledim hazır bulmuşken. Normalde 16.90 iken 8.45 ' almış oldum.

İyi geceler herkese

Yeni haberimiz oldu 5 senede borç katlanmış işte
Şoka girdim ya ben bile böyle olduysam sizi düşünemiyorum allah yardımcınız olsun

Ya bizede yarın dediler inşallah gelir allah ağız tadı ile yedirsin bereketli olsun

Merhaba kızlar sabah arkadaşıma kahvaltıya gittim geldim tam temizliğe başlayacaktım komşum aradı kızlar geliyor sende kesin gel kısır karıştıralım diye bence yok diyemedim oraya gittim geri dönüşte acele acele temizlik yaptım eşim geldi yemeğe gittik 57 tl ödedik . Bana hediye almış bir elbise birde terlik ihtiyacım vardı ona 90 tl ödemişmarkette 10 tl harcadık eve geldik şubeden arkadaşla telefondaydılar bende çaya gelsinler dedim onlar geldiler oturduk yeni gittiler yarın domates bakacağız

Evet ya geçen sene 25 yarım kg lık yapmıştım yetmedi bize evde en çok kullanılan yiyecek konserve bizde

Sinirlenmemek elde değil kavga etsek de adamdan para çıkmayacağını anladık ama yapacak hiç bir şey yok maalesef.
Ya alacaklı neden 5 yıl sonra talepte bulunuyor onu anlamadım.Aracımı beklettiki onuda acaba ?Bence bir avukatla görüşseniz,alacaklının daha önce bilgi vermesi gerekiyordu sonuçta.5 yıllık faizi ödemezsiniz en azından.Anladığım kadarı ilede aracı aileden biri,çok ayıp ya insan babasına bile güvenemiyor artık umarım en kısa sürede zararsız atlatırsınız.

Süt gelecek birazdan. 17.5 tl.
Ekmek alabilirim .
Baska harcama yapmayacagim.

Oglene kabak yemegi yapacagim. Esime tavuk kizartacagim.

Esime bugun sigarayi azaltarak birakmasi gerektigini soyledim .ayni fikirde benimle .
Ayrica bu zamlarla bu vergilerle sigara filan icilmez.
Millet artik et yemiyor süt icmiyor. Alamiyor . Nasil alsin asgari ucretli kilosu 55 liradan dana kiymayi.
Isin iyice tadi kacti yani.
Zaten Yuzde 15 dogalgaz zammindan sonra 'bu kiş cok sert geçecek diyorum.

Bizim evin gündemi de sigara çok sinirliyim yine ya görüştüğümüz aile karı koca çok sigara içiyorlar dün resmen 1 paket sigara içildi eşime çok kızıyorum içmek zorunda değilsin diyorum . Onlarla oturulunca içiyor iş yerinde içiyorlar kadın hamileyken bile içmiş hayatta bırakmaz artık

Yarin misafir varmis eşimin.
Yani normal zamanlarda sorun etmiyorum fakat bu sicaklarda bu halimle zorlaniyorum.
Yemekli geliyor bazilari.
Et yemegi yapiyorum midem kotu oluyor.
Geçen gun gelenler 1 bardak dahi kaldirmadilar. Ben yoruldum çöktüm.

Öyle tabiki de eşim normalde 2 ay evvele kadar günde bir paket içerdi ama yanındakilere ikram ediyor onu biliyorum. Sigarayı ayda toplu alırdık 30 tane . Geçen ay 40 paket aldık izin zamanı eksik almıştık tam hesapladık 15 ine yetecek kadar almıştık . Ama artık nasıl içildiyse 8 paket eksik kaldı

sayiyla almiyoruz. Ama tahminimce fazla iciyor bizimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…