Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Of aynı bizim ev vallahi misafir geliyor balkonda oturuluyor gir çık gir çık çok yoruluyorum . Asıl olay balkonda giydikleri terliklerle içeri giriyorlar WC ye oraya buraya gidiliyor tüm halılara ayaklarının izi geçiyor resmen öyle geriliyorum ki o terlikleri öyle görünce

Yeni haberimiz oldu 5 senede borç katlanmış işte
Bir avukata danış o aracı adama senet imzalatın anapara ve faiz kadar ne demek olunca öderim bu devirde kimde o kadar para var sonra icra davası açarsın yapcak bişey yok deme sakın utanmaza hayatı dar et boğardım karşımda olsa

Bende ya katil olabilirdim şaka değil çok ciddi rakam

Bende ya katil olabilirdim şaka değil çok ciddi rakam
Akrabada olsa bunu size yapıyorsa işi yoluna koymuş 5 yıl ne demek ben devlette çalışıyorum 5 yıl içinde bildirme yükümlülüğümüz var aracı küçük meblağlarla takibi durdurmuş olabilir ya icra memurları gelse rezillik paranla millet rahat rahat yaşasın tatlım savcılığa şikayet et avukatla görüş o para nasıl ödenir

Kızlar günaydın sigara olayına bende çok karşıyım p....t sigara 18.5 olmuş ve eşim bu sigaradan içiyor

Bu arada bilgisi olan cevap verirse sevinirim,,, eşimin. Note 8 i vardı su altında çekim yapıyor diye havuzda çekim yaptı ve telefon bozuldu garanti 2000 tl isteyince bizde tüketici mahkemesine başvurduk ve biz haklı çıktık mahkeme bize 4.500 tl ödenmesini talep etti ancak yetkili servis kapandı diye icraya verdik 3 ay oluyor acaba ne zaman bize ödeme çıkar

İşte benim insanlara fazla güvenmem yüzümden eşim katil olmasın. Akraba değil ya. Ama iyi tanıyorum zannettiğim yanıldığım insanlar. Dünya kadar borçları var bana sıra gelene kadar o para daha da katlanır adam da çok yaşlı ölür çocukları torunları reddi miras yapar. İçime taş oturdu zaten. Ben de kaç yaşında kadınım biliyorum prosedürü . Çok kötüyüm moralim sıfır. Öyle hemen ödeyebileceğim rakam değil zaten. Bir yoluna koymaya çalışıyoruz soruyoruz araştırıyoruz ne yapılabilir diye. Adam da durumum olunca öderim deyip sallıyor katil mi olayım. Zaten üstüne hiç çöpü yok kim bilir başka kimlerin canını yaktı. İki yakaları bir araya gelmiyor sürünüyorlar zaten. Gelinleri instagramda ekli zaten Numarası değişmiş ondan buldum adamı ve resimlere baktım kolejde okutuyor çocuklarını yanı adamın torunları. Böyle para buluyorlar herhal.çıkar ama helal para.Ama bu kadar paranın üstüne soğuk su içemeyiz . Bakalım inş Eylül’e kadar bir şeyler olur

Son düzenleme:
Katil olurum diye söylenen laf zaten lafın gelişi söylenir sinirlenirim anlamında tutupta adam öldürecek halimiz yok olan olmuş artık

Bende sigara konusuna çok kızıyorum belki çocuk olunca bırakır çok pahalı bide yazık ya bünyesine annemler gelcez demişti dün sabahtan kalktım çay
Canım sigara konusunda katılıyorum bebek olunca inş bırakır benim yanımda bile içmiyor şu an kimbilir ne olmuştur paketi yazık 1 çeyrek parası veriyoruz her ay artık onu bile geçicek.
Tüketici hakem heyetine grçen gün gittiğimizde avukatına rastgeldik sorularını cevaplıyor bence gidip sorabilirsin avukat yasal süreç hakkında bilgilendirir itiraz süreleri vardır sonra ne yapışmalu vs anlatır

Selam kızlar istanbul ne sıcak nem çok dün benimkini tırtıkladımm sabah kahvaltilik azdı diye file var avm 'nin içinde oraya gittik güneş kremi peynir zeytin yumurta pastırma az ceviz oglus a arada keke fln atıyorum filenin. ekmeği sımitı güzel onlardan derken 205 tl verdik garnier aldim kremi 59.9 fiyati eve gel kahvalti ev topla derken saat 12 yi gecyi esım çikti isleri vardi evi topladim mutfak halim iki parça onları yikadim astim kurur aksama oğlumun saçını kestirdim 13 tl oraya lcw girdik yüzme şortu oğluma esimede sıfır kol bitanede normal bir tshirt 65 oraya bimden hazir döner 15 tl oraya onur marketten salatalik toz seker biraz erik 7 tl oraya 100 ben harcadım şu istedim 8 tl 25 te aidat vercem komsu yoktu simdi bi kahve içiyorum dinleniyorum kalkıp bulasik açicam aksama domatesli makarna var dünden yanina döner salata patates kızartma olcak

Slm kızlar desteğiniz için teşekkür ederim
Kafam da pek yerinde değil. Dün marketten 2 kilo zeytin süzme yoğurt vs aldık 70tl
Bugün Pazar’a gittik her şey pahalı meyveler vs.
80tl harcadık .
Akşam lazanya ve salata var
Yarın buzluktan lahana pişirecem .
Pazartesi akşam misafirlerimiz var son kalan 1 kilo mantıyı yaparım kalabalık bir arkadaş grubumuz geliyor. Salata ve kola ile yenir.
Salı günü de kabak yemeği ve çorba planlıyorum.
Önceden karar verince paniklemiyor insan.

Selamlar herkesee. Bugün akşam memleketten evimize gidiyoruz. Maddi durumlar berbat eksi iki bindeyiz su an ev kirasını önden verdik bin liraya merkezde ev bulabildik cok şükür. Çok zor oldu bulmamiz bin lirada emlakçıya verdik. Ogluma yatak felan aldim eşyalarımız tamam sadece perdeler yok onlari da kredi kartiyla alacaz. Toparlanmamiz biraz uzun sürebilir ama olsun

Hadi hayirli olsun.
Nakliyeci konusunda dikkatli olun. Insanlari magdur ediyorlar surekli duyuyoruz. Guvenilir kisilerle gitsin esyalariniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…