- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.321
Bir avukata danış o aracı adama senet imzalatın anapara ve faiz kadar ne demek olunca öderim bu devirde kimde o kadar para var sonra icra davası açarsın yapcak bişey yok deme sakın utanmaza hayatı dar et boğardım karşımda olsaYeni haberimiz oldu 5 senede borç katlanmış işte
Bende ya katil olabilirdim şaka değil çok ciddi rakamBir avukata danış o aracı adama senet imzalatın anapara ve faiz kadar ne demek olunca öderim bu devirde kimde o kadar para var sonra icra davası açarsın yapcak bişey yok deme sakın utanmaza hayatı dar et boğardım karşımda olsa
Akrabada olsa bunu size yapıyorsa işi yoluna koymuş 5 yıl ne demek ben devlette çalışıyorum 5 yıl içinde bildirme yükümlülüğümüz var aracı küçük meblağlarla takibi durdurmuş olabilir ya icra memurları gelse rezillik paranla millet rahat rahat yaşasın tatlım savcılığa şikayet et avukatla görüş o para nasıl ödenirBende ya katil olabilirdim şaka değil çok ciddi rakam
Bende sigara konusuna çok kızıyorum belki çocuk olunca bırakır çok pahalı bide yazık ya bünyesine annemler gelcez demişti dün sabahtan kalktım çayKızlar günaydın sigara olayına bende çok karşıyım p....t sigara 18.5 olmuş ve eşim bu sigaradan içiyor
Bu arada bilgisi olan cevap verirse sevinirim,,, eşimin. Note 8 i vardı su altında çekim yapıyor diye havuzda çekim yaptı ve telefon bozuldu garanti 2000 tl isteyince bizde tüketici mahkemesine başvurduk ve biz haklı çıktık mahkeme bize 4.500 tl ödenmesini talep etti ancak yetkili servis kapandı diye icraya verdik 3 ay oluyor acaba ne zaman bize ödeme çıkar
Canım sigara konusunda katılıyorum bebek olunca inş bırakır benim yanımda bile içmiyor şu an kimbilir ne olmuştur paketi yazık 1 çeyrek parası veriyoruz her ay artık onu bile geçicek.Kızlar günaydın sigara olayına bende çok karşıyım p....t sigara 18.5 olmuş ve eşim bu sigaradan içiyor
Bu arada bilgisi olan cevap verirse sevinirim,,, eşimin. Note 8 i vardı su altında çekim yapıyor diye havuzda çekim yaptı ve telefon bozuldu garanti 2000 tl isteyince bizde tüketici mahkemesine başvurduk ve biz haklı çıktık mahkeme bize 4.500 tl ödenmesini talep etti ancak yetkili servis kapandı diye icraya verdik 3 ay oluyor acaba ne zaman bize ödeme çıkar
Hadi hayirli olsun.Selamlar herkesee. Bugün akşam memleketten evimize gidiyoruz. Maddi durumlar berbat eksi iki bindeyiz su an ev kirasını önden verdik bin liraya merkezde ev bulabildik cok şükür. Çok zor oldu bulmamiz bin lirada emlakçıya verdik. Ogluma yatak felan aldim eşyalarımız tamam sadece perdeler yok onlari da kredi kartiyla alacaz. Toparlanmamiz biraz uzun sürebilir ama olsun
Hayirli olsun epey tutmus evetMerhaba arkadaşlar bugün kendime bir şeyler aldım.6 parça tunikz,bir pantolon,bir bluz tam 1005 tl tuttu.Neyse ki 5 taksit yaptım.Uzun süre giyerim inş.Tesettur kıyafetleri pahalı malesef bir tunik ortalama 150 160 tl.
Sürekli zam olunca ..116 gelmiş niye bu kadar geliyor anlamıyorum gerçekten
Bu ay bizimde 93 gelmiş anlamadım 70lerde geliyodu son 2 aydır bişeyde kullanmıyoruz deli oldum116 gelmiş niye bu kadar geliyor anlamıyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?