- 17 Haziran 2016
- 264
- 584
- 103
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.341
Teşekkür ederim purecim. Tuğba diye bir magazdan aldik. Maliyeti 60 tl olan kıyafetin etiketi 160 -180.Hayirli olsun epey tutmus evet
Güzel yerlere harcamalarınız olmuş hayırlı olsun güle güle oturunSelamlar herkesee. Bugün akşam memleketten evimize gidiyoruz. Maddi durumlar berbat eksi iki bindeyiz su an ev kirasını önden verdik bin liraya merkezde ev bulabildik cok şükür. Çok zor oldu bulmamiz bin lirada emlakçıya verdik. Ogluma yatak felan aldim eşyalarımız tamam sadece perdeler yok onlari da kredi kartiyla alacaz. Toparlanmamiz biraz uzun sürebilir ama olsun
Kolay gelsin canim iyi yaptin.Bugun annemin domatesleride hallettik
50 kilodan yaptik ama o normal domates seviyor. Son posta kayniyor cok fazla cikti 50den fazlada olabilir market kasa basi hesaplamis
Migrosa ugradim esime deodorant aldim cop poseti aldim
Kisa hazirlik yapmak sart
Kolay gelsin canim iyi yaptin.
Sen nasilsin nasil gidiyor
Hayırlı olsun güle güle kullan canımMerhaba arkadaşlar bugün kendime bir şeyler aldım.6 parça tunikz,bir pantolon,bir bluz tam 1005 tl tuttu.Neyse ki 5 taksit yaptım.Uzun süre giyerim inş.Tesettur kıyafetleri pahalı malesef bir tunik ortalama 150 160 tl.
Ağirlastim biraz sanki.
Bende de gebelik şekeri varmiş. Dikkat etmeye calisiyorum. Bazen ipin ucu kaçiyor.
Erken yasta basladik bakalim rahatsizlanmalara. yedigimizden ictigimizden havadan. Stres de var.
Dogumdan sonra bakilacak. Fakat devam etmiyormus bircok kiside.
Daha once sikayetim yoktu hic belirtisi yoktu
Hayırlı olsun canım bu mağazaya bende geçenlerde girdim biraz pahalı ama şade ve şık kıyafetleri varTeşekkür ederim purecim. Tuğba diye bir magazdan aldik. Maliyeti 60 tl olan kıyafetin etiketi 160 -180.
Ağız tadıyla yiyin canım inşallahBugun annemin domatesleride hallettik
50 kilodan yaptik ama o normal domates seviyor. Son posta kayniyor cok fazla cikti 50den fazlada olabilir market kasa basi hesaplamis
Migrosa ugradim esime deodorant aldim cop poseti aldim
Kisa hazirlik yapmak sart
Ahahahahahh o kadar yoruldun dimi bi bedeli olmalı38 buyuk 7 tane kucuk kavanoz cikti
Ben tirtiklarim bunlardan
Canım sen yine de dikkatli ol bebeğe geçme riski çok oluyor böyle durumlarda,,, arkadaşımın da gebelikte yükseliyor ve bebekleri 4.5 kilo filan doğdu şimdi kızı 5 yaşında doktor zayıflasın diyor,,,Dogumdan sonra bakilacak. Fakat devam etmiyormus bircok kiside.
Daha once sikayetim yoktu hic belirtisi yoktu
Hayırlı olsun canım bu mağazaya bende geçenlerde girdim biraz pahalı ama şade ve şık kıyafetleri var
Ağız tadıyla yiyin canım inşallah
Ahahahahahh o kadar yoruldun dimi bi bedeli olmalı
Canım sen yine de dikkatli ol bebeğe geçme riski çok oluyor böyle durumlarda,,, arkadaşımın da gebelikte yükseliyor ve bebekleri 4.5 kilo filan doğdu şimdi kızı 5 yaşında doktor zayıflasın diyor,,,
Kolay gelsin benim domates hüsranla sonuçlandı.Magaza müdürüne sorduk ara ara gelin yoklayin dedi.Ama bize biraz uzak kalıyor.Migros’tan aradılar domatesleri almaya gittik 50 tl verdik 30 kg . Bitmek ürete doğruyoruz bir yandan kaynıyor
Herkese iyi akşamlar☺
Dün akşam domates için Migrosa gittik ama domates çok az kalmıştı hep seçilmiş gök ve minik olanlar kalmış alamadım
Domates diye gidip bir sürü harcama yaptık.icecek abur cubur dondurma v.s 160 tl civarı ödedik.
Dışarıda dürüm yedik 60 tl orası
Kuruyemişçi 15 tl
Pentiden sort bakmaya girdim bikini de beğendim onu da al dedi eşim sagolsun110 tl tuttu %50+20 indirim var.
Bugünde sabah 1 ekmek aldık.
Bugünde denize gittik orada Kayinvalidemlerle buluştuk masraflar +yemek kayinpederimden
Bayramda burada bulunmayacaklari için oğluma ve bana 100 er tl bayram harçlığı verdi kayınpederin sağolsun.
Kayinvalidem de eşime 265 tl verdi(bu kayinpederden gizli) esinden gizli Ayrı para biriktirip bize verir böyle ara ara.
Yarın tüm gün temizlik yapacağım evden çıkmayı düşünmüyoruz.
Teşekkür ederim.Bu durum 12 yıllık evliliğimizin son 5 yılında basladiAy çok tatlı kv 'niz , benim kv de böyledir , gizli gizli biriktirir gittiğimizde eşime zorla verir :) almak istemiyoruz ama bir sekilde cantamiza giriyor o para. İçleri öyle rahat ediyor sanırım benzin parasi yaparsiniz cocuga bez alirsiniz vs diyerek sıkıştırıveriyor her zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?