Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Güzel yerlere harcamalarınız olmuş hayırlı olsun güle güle oturun

Bugun annemin domatesleride hallettik
50 kilodan yaptik ama o normal domates seviyor. Son posta kayniyor cok fazla cikti 50den fazlada olabilir market kasa basi hesaplamis
Migrosa ugradim esime deodorant aldim cop poseti aldim
Kisa hazirlik yapmak sart

Kolay gelsin canim iyi yaptin.
Sen nasilsin nasil gidiyor

Kolay gelsin canim iyi yaptin.
Sen nasilsin nasil gidiyor

Ya iyi desem yalan kotu desem yalanmis gibi geliyor.
Bugun doktora gittim hasimato ve seker uzerinde duruyor.
Ama degerler cok tuhaf sinirlarin disinda diyete hemen cevap veriyor
Diyet yapicaksin dedi
Karacigerdeki buyume icin sevketti
Yaglanma demiyor bu farkli bir ifade dedi
2 gundur ayilip bayiliyorum ama bugun 50 kilo domatesle annemden cok calistim bende anlamadim su an iyi hissediyorum
Sabah kahvalti dahil ekmegi hayatimdan cikaricam
Gerisini zaman gostericek
Sen nasilsin agirlasmaya basladinmi bebis nasil

Merhaba arkadaşlar bugün kendime bir şeyler aldım.6 parça tunikz,bir pantolon,bir bluz tam 1005 tl tuttu.Neyse ki 5 taksit yaptım.Uzun süre giyerim inş.Tesettur kıyafetleri pahalı malesef bir tunik ortalama 150 160 tl.
Hayırlı olsun güle güle kullan canım

Ağirlastim biraz sanki.
Bende de gebelik şekeri varmiş. Dikkat etmeye calisiyorum. Bazen ipin ucu kaçiyor.
Erken yasta basladik bakalim rahatsizlanmalara. yedigimizden ictigimizden havadan. Stres de var.

Evet aynen yedigimizden ictigimizden
Dolapta 2 pk magnum mini var
Ben yemeyince esimde yemiyor
Aslinda ne kdr gereksiz oldugunu fark ediyorum gidaya verdigim paraya acimiyordum artik hic acimam temiz beslenmek sart oldu
Bir duzen kurucam
Kendine dikkat et kalici olma ihtimali varmi vucudunu sarsma
Magnezyum seker duzenliyor doktora sorsana

Teşekkür ederim purecim. Tuğba diye bir magazdan aldik. Maliyeti 60 tl olan kıyafetin etiketi 160 -180.
Hayırlı olsun canım bu mağazaya bende geçenlerde girdim biraz pahalı ama şade ve şık kıyafetleri var
Ağız tadıyla yiyin canım inşallah
38 buyuk 7 tane kucuk kavanoz cikti
Ben tirtiklarim bunlardan
Ahahahahahh o kadar yoruldun dimi bi bedeli olmalı
Dogumdan sonra bakilacak. Fakat devam etmiyormus bircok kiside.
Daha once sikayetim yoktu hic belirtisi yoktu
Canım sen yine de dikkatli ol bebeğe geçme riski çok oluyor böyle durumlarda,,, arkadaşımın da gebelikte yükseliyor ve bebekleri 4.5 kilo filan doğdu şimdi kızı 5 yaşında doktor zayıflasın diyor,,,

Migrostan domateslerim geldi bugün :) yarın konserve yapacağım Allah izin verirse

Bugün daha önce pazardan aldığım biber domateslerim vardı.

Kırmızı biberi sirkeli sos yapıp hafif pişirdim kavanozladım, harika oluyor tadı her sene yapıyorum. Yemeklerin yanına meze gibi oluyor. 3 şişe çıktı bir bucuk kilo almistim. Bir posta daha yaparim agustos sonuna doğru.

Bir de domates yesil biberden kahvaltilik sos yaptım, ister ekmeğe sür ister makarna sosu olarak kullan. 7 kücük kavanoz da ondan cıktı.

Ağız tadıyle yeriz inşallah

Tabikide
Allah hepimize iyi gunler gostersin..

Herkese iyi akşamlar☺
Dün akşam domates için Migrosa gittik ama domates çok az kalmıştı hep seçilmiş gök ve minik olanlar kalmış alamadım
Domates diye gidip bir sürü harcama yaptık.icecek abur cubur dondurma v.s 160 tl civarı ödedik.
Dışarıda dürüm yedik 60 tl orası
Kuruyemişçi 15 tl
Pentiden sort bakmaya girdim bikini de beğendim onu da al dedi eşim sagolsun110 tl tuttu %50+20 indirim var.
Bugünde sabah 1 ekmek aldık.
Bugünde denize gittik orada Kayinvalidemlerle buluştuk masraflar +yemek kayinpederimden
Bayramda burada bulunmayacaklari için oğluma ve bana 100 er tl bayram harçlığı verdi kayınpederin sağolsun.
Kayinvalidem de eşime 265 tl verdi(bu kayinpederden gizli) esinden gizli Ayrı para biriktirip bize verir böyle ara ara.
Yarın tüm gün temizlik yapacağım evden çıkmayı düşünmüyoruz.

Migros’tan aradılar domatesleri almaya gittik 50 tl verdik 30 kg . Bitmek ürete doğruyoruz bir yandan kaynıyor
Kolay gelsin benim domates hüsranla sonuçlandı.Magaza müdürüne sorduk ara ara gelin yoklayin dedi.Ama bize biraz uzak kalıyor.
Numara alalım falan demelerini bekledim ama öyle bir teklif gelmedi

Ay çok tatlı kv 'niz , benim kv de böyledir , gizli gizli biriktirir gittiğimizde eşime zorla verir :) almak istemiyoruz ama bir sekilde cantamiza giriyor o para. İçleri öyle rahat ediyor sanırım benzin parasi yaparsiniz cocuga bez alirsiniz vs diyerek sıkıştırıveriyor her zaman :)

Teşekkür ederim.Bu durum 12 yıllık evliliğimizin son 5 yılında basladiönceden ilgisizlerdi bize karşı.
Aslında kayinpederimde bişey demez bize açıktan verse bile ama bu sefer sende vardır para diye harçlık az verir bana diye gizli veriyorum der.
Bizde anne sende kalsın biriktir altin falan al deriz ama dinlemez.Bu saatten sonra ne yapicam ben altını parayı lazım, olursa biyere takmaya babanıza aldırıyorum altin diyor
Çoğuma(oglumuz) şunu alın,sinemaya getirin,onu yedirin falan diyip sokuşturuyor ya eşimin cebe yada benim elime.
Sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…