- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.361
Satmaya gönülleri yokki ya çok gariplerKolay gelsin benim domates hüsranla sonuçlandı.Magaza müdürüne sorduk ara ara gelin yoklayin dedi.Ama bize biraz uzak kalıyor.
Numara alalım falan demelerini bekledim ama öyle bir teklif gelmedi
Maşallah bizim kv kp de bizden ister .. çok sanslisinHerkese iyi akşamlar☺
Dün akşam domates için Migrosa gittik ama domates çok az kalmıştı hep seçilmiş gök ve minik olanlar kalmış alamadım
Domates diye gidip bir sürü harcama yaptık.icecek abur cubur dondurma v.s 160 tl civarı ödedik.
Dışarıda dürüm yedik 60 tl orası
Kuruyemişçi 15 tl
Pentiden sort bakmaya girdim bikini de beğendim onu da al dedi eşim sagolsun110 tl tuttu %50+20 indirim var.
Bugünde sabah 1 ekmek aldık.
Bugünde denize gittik orada Kayinvalidemlerle buluştuk masraflar +yemek kayinpederimden
Bayramda burada bulunmayacaklari için oğluma ve bana 100 er tl bayram harçlığı verdi kayınpederin sağolsun.
Kayinvalidem de eşime 265 tl verdi(bu kayinpederden gizli) esinden gizli Ayrı para biriktirip bize verir böyle ara ara.
Yarın tüm gün temizlik yapacağım evden çıkmayı düşünmüyoruz.
Tam ben yazıcaktım 7 yıl bitmek üzere çıkarıpta 1 kuruş verdiklerini görmedim ne eşime ne bana üstüne aldıklarını da hiç vermediler isterken eve geçincw veririz derler umursamazlarMaşallah bizim kv kp de bizden ister .. çok sanslisin
Kaderdaşım benimMaşallah bizim kv kp de bizden ister .. çok sanslisin
Kaderdaşım benim
Amin koçiş inş artık ilk olarak bebişim derAllah kurtarsın bacim
Canım yeni yeriniz hayırlı olsun❤❤Selamlar herkesee. Bugün akşam memleketten evimize gidiyoruz. Maddi durumlar berbat eksi iki bindeyiz su an ev kirasını önden verdik bin liraya merkezde ev bulabildik cok şükür. Çok zor oldu bulmamiz bin lirada emlakçıya verdik. Ogluma yatak felan aldim eşyalarımız tamam sadece perdeler yok onlari da kredi kartiyla alacaz. Toparlanmamiz biraz uzun sürebilir ama olsun
Yaaaa maşallah çok da yorma kendini şimdiden afiyet olsunMigros’tan aradılar domatesleri almaya gittik 50 tl verdik 30 kg . Bitmek ürete doğruyoruz bir yandan kaynıyor
Bayağı masraflı olmuş ama olsun masrafınızı çıkarmışsınız her zaman böyle devam eder inşallahhhhh kayınvalide ile aranızHerkese iyi akşamlar☺
Dün akşam domates için Migrosa gittik ama domates çok az kalmıştı hep seçilmiş gök ve minik olanlar kalmış alamadım
Domates diye gidip bir sürü harcama yaptık.icecek abur cubur dondurma v.s 160 tl civarı ödedik.
Dışarıda dürüm yedik 60 tl orası
Kuruyemişçi 15 tl
Pentiden sort bakmaya girdim bikini de beğendim onu da al dedi eşim sagolsun110 tl tuttu %50+20 indirim var.
Bugünde sabah 1 ekmek aldık.
Bugünde denize gittik orada Kayinvalidemlerle buluştuk masraflar +yemek kayinpederimden
Bayramda burada bulunmayacaklari için oğluma ve bana 100 er tl bayram harçlığı verdi kayınpederin sağolsun.
Kayinvalidem de eşime 265 tl verdi(bu kayinpederden gizli) esinden gizli Ayrı para biriktirip bize verir böyle ara ara.
Yarın tüm gün temizlik yapacağım evden çıkmayı düşünmüyoruz.
Mutlu yıllar canımİyi akşamlar herkese
Bugün sabah 7 lira harcadım
Akşam çıkışı da 16 lira
Yeşil fasulye
Patates
Ve kapya biber aldım..
Dün kızlar bana geldiler görümcelerim, kız kardeşim gibiler❤
Dün doğum günümdü, yanımda olmayacağı için, eşim erken kutladı..❤
Bugün eve gelip kapıyı çaldığmda, kızlar süpriz yaptılar bana ☺
Pasta almışlar , yanına da bir sürü ikramlık hazırlamışlardı.. hediye olarakta, kotondan çok şık bir pantolon almışlar bana❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?