Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi akşamlar herkese

Bugün sabah 7 lira harcadım

Akşam çıkışı da 16 lira
Yeşil fasulye
Patates
Ve kapya biber aldım..

Dün kızlar bana geldiler görümcelerim, kız kardeşim gibiler

Dün doğum günümdü, yanımda olmayacağı için, eşim erken kutladı..

Bugün eve gelip kapıyı çaldığmda, kızlar süpriz yaptılar bana
Pasta almışlar , yanına da bir sürü ikramlık hazırlamışlardı.. hediye olarakta, kotondan çok şık bir pantolon almışlar bana

Son düzenleme:
Kolay gelsin benim domates hüsranla sonuçlandı.Magaza müdürüne sorduk ara ara gelin yoklayin dedi.Ama bize biraz uzak kalıyor.
Numara alalım falan demelerini bekledim ama öyle bir teklif gelmedi
Satmaya gönülleri yokki ya çok garipler

Maşallah bizim kv kp de bizden ister .. çok sanslisin

İyi geceler kızlae eşim bugün nöbetçi ufak kızım sabah 8 de kalktı ona peynirli yumurta yaptım domatesle yedirdim tekrar uyudum 11 de uyandım haftaiçi çok yoruluyorum uykumu alamıyorum temizlik yaptım öğleden sonra akşam annemle abim pazara giderken bizide aldılar 50 tl harcadım 5 kg fasulye 7 tane mısır 8 kg patlıcan 5 kg çarliston biber 2.5 og patates 2 ks soğan 2 bağ yeşil soğan 1 bag maydonoz 1 bag kuzu kulağı 8 kg yumurta domates fasulye 3 tlydi diğerleri 1.25 falan biberleri annemle temizledk doğradık kavurdum domates ekledm üzerine bolca soğuyor şimdi sabah poşetler dolaba koyarım. Patlıcanları kurutcam fasulyeyide dolaba göre yaparım.

İşimiz şimdi bitti 24 tane yarım kg kavanoz 14 tane de 1 kg kavanoz konservem çıktı yorulduk

Kv şehir dışına giderken galiba radara yakalanmış kp eşimi aramış nasıl bakarım filan diye eşimde baba biz öderiz filan dedi kp diyor ki bırak ya kendi ödesinde aklı başına gelsin zaten kırmızı Işık’ta filan da geçiyor demiş ki ben bunu eşime söylemiştim bana inanmamıştı artık inanmıştır hahahaha

Slmlar, 50kilo domates aldık migrostan kilo 1,60tl. Güzeldi baya, soyduk yarın kaynatıp konserveleyeceğiz. Bakalım kac tane cıkacak. Bolca biber doğrayıp attım buzluga, barbunya koydum. Zeytinyağlı patlıcan bastı yaptım konserveye 3kavanoz çıktı. Elimde kabak var ama buzluga yemeklik sekilde koymayacagım, gecen yıl denedim sevmedim. Belki zeytinyağlı yapar konservelerim yada mücverlik buzluga atarım.

Canım yeni yeriniz hayırlı olsun❤❤
Migros’tan aradılar domatesleri almaya gittik 50 tl verdik 30 kg . Bitmek ürete doğruyoruz bir yandan kaynıyor
Yaaaa maşallah çok da yorma kendini şimdiden afiyet olsun
Bayağı masraflı olmuş ama olsun masrafınızı çıkarmışsınız her zaman böyle devam eder inşallahhhhh kayınvalide ile aranız
Mutlu yıllar canım

Ne kadar sıkıcı bir gün böyle.

Kizlar kurbanlik fiyatlarindan haberiniz var mi. Yani canli kg kac . Kucukbas kesiyoruz biz. Arastiriyoruz. Kurban gunu gidip alip keseriz.
Birkac fiyat alalim dedik ama yukselmis yani.
Mesela biz yemek icin 3 ay once de kesmistik. Onunla simdiki kurbanlik arasinda kg başi 8lira fark var.

Yoruldum tünaydın sabah eşimle kahvaltı hazırladık markette 10 tl harcamış . Sonra ben kahvaltıyı kaldırıp tüm kavanozları depoya yerleştirdim ama yoruldum o an . Biraz kasılmalarım var bacağımda 2 dir kramp giriyor geceleri doktor randevumu deli gibi bekliyorum mutfağı aralığı depoyu süpürüp sildim. Yeni uzandım çamaşır yıkamam lazım ama hiç sırası değil şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…