Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Maşallah bizim kv kp de bizden ister .. çok sanslisin
Teşekkür ederim.Iste bizimkilerde bu zamana kadar hiç destekleri yoktu hatta ev alırken bile bir eksiğinizi biz giderelim diye bir teklifte bulunmadılar.Son bikac senedir böyle para mevzuları başladı

Tam ben yazıcaktım 7 yıl bitmek üzere çıkarıpta 1 kuruş verdiklerini görmedim ne eşime ne bana üstüne aldıklarını da hiç vermediler isterken eve geçincw veririz derler umursamazlar
Görümcemin düğümüzden 15 gün sonra bilezik istedi. 3 adet toplamda 80 gr olan bileziklerimi 12 yildir geriye yapmadilar bizimkilerde hic lafi bile gecmiyor,ev alırken bile sesleri çıkmadı para verelim bileziklere say diye bir teklifte bulunmadılar.
Birde eşimin üzerine kredi çekip icraya düşürdü Görümcem. Bizde adres değiştirdiğimiz için taki kredi kartımıza market kasasında ki post makinasında el koyun ibaresi çıkana kadar haberimiz yoktu.
Eşimin anne babasından ne onlar bizden ,nede biz onlardan bişey beklemedik istemedik ama Görümcem acısını fazla fazla çıkardı
Bu arada eşimin Görümceme çektiği kredi tam 13 ay ödenmemiş faiziyle beraber borcu biz ödedik tekrar yapılandırıp ozaman gecikmiş tutarı toplu ödeyip bizi fazlaca maddi sıkıntıya sokmustu evde huzursuzluk cıktı eşimle aramda,eşim ev için kredi çekemedi, ben çektim tapu benim üzerime diye Kv çok lafını yaptı.v.s
Şimdi yapıyorlar sağolsunlar ufak ufak ta olsa ama o günler hicbir zaman unutulmuyor.

Herkese mutlu pazarlar
Sabah yine cook yağmur yağdı sel olacak tekrardan diye korktuk uyku tutmadı resmen bütün mahalle camlardaydı herkes endişelenmiş anlaşılan
Bugün migros ta patates ve soğanda çok indirim varmış annem haber verdi.Yanlis anlamadıysam soğan 1.25 patates 1.40 gibi duydum emin değilim ama 1.50 den fazla değildi annemin söylediği rakam.
Ev işleriyle uğraşıyorum,oğlana biraz ders çalıştırdım,eşim vardıyadan geldi uyuyor,uyanınca tekrar Migrosa gideceğiz yılan hikayesine dönen domatesler gelmişmi diye
Inşallah patates soğan kaldıysa 10'ar 20'ser kilo kışlık almayı planlıyoruz.
Düşünen varsa patates soğan Migrosa sizlerde bakin diye haber vermek istedim

Ya o kadar gidiyor mu. Benim patates 2 hafta dursa yumusuyor

Bende artık kendi evimden kira almak istiyorum kv nin evine kentsel dönüşüm gelsin evimden çıksınlar istiyorum. Eşimle de konuştuk hatta bunu

Offf sizleri duyunca halime şükrediyorum kizlar.
Pek zararlari yok sayilir bizimkilerin.
Tabi zaman ne gosterir bilinmez
Zararları olmayınca, yararda sağlamasalar çok takılmıyor insan.Ama bizim ve bikac arkadaş daha yazmış onların gibi durumlar olunca,şimdi yapsalarda pek göze gelmiyor.yaptiklarinda insan minnet duymuyor enazindan,Eşimde bende almak istemesekte veriyorlar şimdilerde, fakat kıymeti kalmadı artık.
Bu arada karsilikli olarak ailelerimize karşı saygı ve sevgimizi koruyoruz.Biz kendi kendimiz eşimle nekadar tartissakta zamanında bu konular üzerinden,onların hiç bir zaman haberi olmadi bizim bu para mevzularından huzursuz olduğumuzdan.

Sana katılıyorum zararları olmasın fayda istemiyorum cidden. Bizden beklentiye girmesinler ben onlardan en küçük beklentide değilim.

Bizimki de iş hayatina baslayinca tabi ki para harcamis ailesine.
Insan kenara biriktirir biraz.
Simdi kendi astlari gencler para biriktirme derdindeler. Bazen konusuyoruz. Aferin valla onlara. Kendi aptalligina yansin bizimki de

Ben esimle ailelerin durmasi gereken yer konusunda ayniyiz. Ben 8 yillik calisma hayatimda yeni yeni birikim yapabiliyorum annemle sifir pesinat ile ev aldik a dan z ye istedigi gibi dosedik ve borcssuz evlendim
Esim para biriktirmis ailesi ile arasinda problem olacak bir durum degil ztn kp 64 yasinda hala calisiyor ve iyi kazaniyor
Bazen hediye alirlar ben gittimmi eli bos gelmez doktora vs gitsem parasini oder yaninda para harcatmaz.
Bende bos birakmam benim gorumcem her anlamda zor bir hayat yasiyor. Izindeyken onun oldugu sehre gittik, aslinda ne goturecegimizi konusmustuk ama yine de icime sinmedi orada markete de girdim usulca dukkana biraktim. O kdr mutlu olduki bazen benim icin kucuk miktarlar baskalari icin cok onemli olabiliyor
Bir miras konusu var kp kafasina estgini yapar bakalim ne olacak. Kendine ayirdiktan 3 cocuga bize 75 bin kadar gelmesi lazim oda bizi kredi cekmeden ev almaya goturur. Yada kendine mulk alir oda eninde sonunda hepimizin olur.
( kizina cok uzuluyor ve dukkan almak istiyor. Kv esim ve kizi istemiyor. Konu kapandi gibi ama ztn satis olmuyor 4 senedir bekliyorlar )

Bizde yemekten sonra yürüyüşe gittik 7 tl açık dondurma yedik ama çok güzeldi ya artık hep yeriz . Geri dönüşte 10 tl daha markette harcadık. Kapıda arkadaşlarla karşılaştık eşi Perşembe görüşelim filan dedi bende tamam bize buyurun dedim onların minik bebekleri var . Perşembe başka arkadaşım sabah kahvaltıya gelecekti oda diyette evde tartısı yok sabah tartılmak istiyormuş oda geleyim demişti tamam demiştim aşı olacağım o gün aman ne güzel oldu böyle ya

Bu arada eşim dün aile gruplarında konservelerin resimlerini paylaşmıştı konuşuluyordu. Biraz önce de eşimle kv görüntülü konuşurlarken kv benim karnımı görmek istedi bana diyor ki konserven çok fazla olmuş

Biraz indirim baktim vitrin baktim. Ayaklarim sizliyor şuan.
Evi yarin temizlerim. Kek filan da yapicam.
Vallahi dinlenemiyorum ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…