- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.381
Teşekkür ederim.Iste bizimkilerde bu zamana kadar hiç destekleri yoktu hatta ev alırken bile bir eksiğinizi biz giderelim diye bir teklifte bulunmadılar.Son bikac senedir böyle para mevzuları başladıMaşallah bizim kv kp de bizden ister .. çok sanslisin
Görümcemin düğümüzden 15 gün sonra bilezik istedi. 3 adet toplamda 80 gr olan bileziklerimi 12 yildir geriye yapmadilar bizimkilerde hic lafi bile gecmiyor,ev alırken bile sesleri çıkmadı para verelim bileziklere say diye bir teklifte bulunmadılar.Tam ben yazıcaktım 7 yıl bitmek üzere çıkarıpta 1 kuruş verdiklerini görmedim ne eşime ne bana üstüne aldıklarını da hiç vermediler isterken eve geçincw veririz derler umursamazlar
Ya o kadar gidiyor mu. Benim patates 2 hafta dursa yumusuyorHerkese mutlu pazarlar
Sabah yine cook yağmur yağdı sel olacak tekrardan diye korktuk uyku tutmadı resmen bütün mahalle camlardaydı herkes endişelenmiş anlaşılan
Bugün migros ta patates ve soğanda çok indirim varmış annem haber verdi.Yanlis anlamadıysam soğan 1.25 patates 1.40 gibi duydum emin değilim ama 1.50 den fazla değildi annemin söylediği rakam.
Ev işleriyle uğraşıyorum,oğlana biraz ders çalıştırdım,eşim vardıyadan geldi uyuyor,uyanınca tekrar Migrosa gideceğiz yılan hikayesine dönen domatesler gelmişmi diye
Inşallah patates soğan kaldıysa 10'ar 20'ser kilo kışlık almayı planlıyoruz.
Düşünen varsa patates soğan Migrosa sizlerde bakin diye haber vermek istedim
Ne zaman gelir tarih belli miBende artık kendi evimden kira almak istiyorum kv nin evine kentsel dönüşüm gelsin evimden çıksınlar istiyorum. Eşimle de konuştuk hatta bunu
Değil çevredeki evlere geldi artık bize de gelir diyoruz ama bilmiyorum ya bi yan gelir olsa artıkNe zaman gelir tarih belli mi
Zararları olmayınca, yararda sağlamasalar çok takılmıyor insan.Ama bizim ve bikac arkadaş daha yazmış onların gibi durumlar olunca,şimdi yapsalarda pek göze gelmiyor.yaptiklarinda insan minnet duymuyor enazindan,Eşimde bende almak istemesekte veriyorlar şimdilerde, fakat kıymeti kalmadı artık.Offf sizleri duyunca halime şükrediyorum kizlar.
Pek zararlari yok sayilir bizimkilerin.
Tabi zaman ne gosterir bilinmez
Sana katılıyorum zararları olmasın fayda istemiyorum cidden. Bizden beklentiye girmesinler ben onlardan en küçük beklentide değilim.Zararları olmayınca, yararda sağlamasalar çok takılmıyor insan.Ama bizim ve bikac arkadaş daha yazmış onların gibi durumlar olunca,şimdi yapsalarda pek göze gelmiyor.yaptiklarinda insan minnet duymuyor enazindan,Eşimde bende almak istemesekte veriyorlar şimdilerde, fakat kıymeti kalmadı artık.
Bu arada karsilikli olarak ailelerimize karşı saygı ve sevgimizi koruyoruz.Biz kendi kendimiz eşimle nekadar tartissakta zamanında bu konular üzerinden,onların hiç bir zaman haberi olmadi bizim bu para mevzularından huzursuz olduğumuzdan.
Cevreye gelmisse sizinkilere de gelir. Sonucta bi hareketlenme var cevredeDeğil çevredeki evlere geldi artık bize de gelir diyoruz ama bilmiyorum ya bi yan gelir olsa artık
Evet çok güzel binalar yapıldı 300 bin filan isteniyormuş . Bize de gelsin diye dua ediyorumCevreye gelmisse sizinkilere de gelir. Sonucta bi hareketlenme var cevrede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?