Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynı ben yarın sil süpür yapmam lazım nevresim değişecek ve 4 makina filan çamaşır yıkamam lazım

Siyahlar açık renk koyu renk beyazlar ay feci

Görümcenizin yaptığı büyük terbiyesizlik (affedersiniz) ben kardesimi düşünmüyorsamda evli barklı diye düşünürüm.İnsan borcuna sahip çıkmalı kimseyi zor durumda bırakmamalı.Benim eltimde telefon almış ödememiş kayınpederi kefil göstermiş arabasına haciz koymuşlar.İşin komik tarafı adam ben imzalamadım diyor.O zaman imzan taklit edilmiş diyorum torunlarının annesi savcılığada gidemiyor.Kadın sigortasız calıştı yıllardır üzerindede bişey yok uöan kuşa borcu var.Boşandı kocasıylada rahatlamadı çok korkuyorum eşime bişey imzalatır diye.Görüşmüyorum zaten sürekli bişeyler istetiyor çocuklarına ben ödüycem diyor.Eşime sakın dedim ben çalışıyorum o yesin diye değil.Napmak istiyorsa yapsın.

Ya o kadar gidiyor mu. Benim patates 2 hafta dursa yumusuyor
Biz patates ve soğanı çuval olarak alıyoruz kışlık hazırlık amaclı.Kisin hem pahalı oluyor hemde tasıma v.s işleri cook zorluyor.
Evimizin şahsa ait kapalı garajı var orada muhafaza ediyoruz.Karanlik ve serin olduğu için sorun olmuyor.

Malesef benim Görümcemde böyle.Ev alırken eşime kredi çıkmadığını bankaya gittiğimizde öğrendik(sebep Görümceme çektiği kredi) daha önce kendimiz için kredi v.s hiç çıkmadığımız için prosüdurden falan haberimiz yoktu.
Eşimle yolda tartıştık bu konudan.Eve geldik bizim evdelerdi anne babası, eşim durumu anlatiyor,bende sofra falan hazırlıyorum oğlum bebekti onu falan emziriyorum.(esime zaten beni haklı görüyor,kendiside çok kızgın ve öğrendiğinde sok oldu bankada.)
Kayinvalidem kızını aradi yavrum sen borcu niye geciktirdin bizi el kızının ağzına düşürüyorsun dedi
Halbuki konuya ne dahil oldum,nede yorum yaptım.Hatta eşim cankuş bankaya gelmedi benimle dedi onun detaylardan haberi yok dediği halde bu şekilde kızına benim üzerimden tepki güya tepki gösterdi.
Sonrada eve ne gerek var gencsisiniz daha biz kırk yaşından sonra ev sahibi olduk v.s diye kostekte oldular borcu sırf kızlarını sıkıştırıp ödetmeyelim diye.

Gerçekten tebrik ediyorum seni ben olsam içime atmazdım ya sütün kesilseydi o olayın üzüntüsüyle.Birde yaptın söyle neyle karşılaşcam bileyim.kayınvalidemde eltimle yarış atıyor eşime ek kredi kartı çıkarttırmış.neyse sonra aldık.yüzüme bişey diyemiyor.arkamdan kartı geri aldılar diyomuş kuzenine.sen vana sordun mu alırken oğlum paranuz yetiyor mu diye.öbür dünyada alıcam ama bütün hakkımı sırf eşim üzülmesin diye bişet demedim kaç ayımız kırgın geçti.çocuk istemedim bu dengesizliklerin sonu gelmez diye.görümceniz gelip özür dileyip küçük küçük ödemesi gerekirdi.inş eviniz huzurlu bereketli olur.hep diyorum şükür kimseye muhtaç değilim kişiliğime hiç uygun değil zaten

Günaydin. Mutlu haftalar.
Dün disarda yemegi fazla kacirdim galiba bir bucuk saattir ayaktayim. Uyuyamadim. Asagi inip yuruyus yapmiyim en iyisi evde oyalanayim midem duzelsin dedim.
Mutfak tezgahini cifledim. Temiz bulasiklari yerlestirdim.
Beyazlari makineye attim.
Gün icinde evi süpürup silmem lazim.
Yemek vs..

Görümcem hala hiç bir olay yaşanmamış gibi bizimle canımli cicimli
Üstüne babası bir sürü borcunu ödedi.bizim bilezikler hariç!
Yetmedi bir tane ev alıp içini gayet lüks yaptırdı.
Hâlâ bilezik ve ödediğimiz krediden haber yok
Arada laf çarpıtıyorum kayınpederime şakayla karışık sayısaldan lotodan para sana çıkar inşallah da gelinine 5 bir koluma 5 diğer koluma bilezik alırsın diyorum☺
Ama anlayan beri gelsin
Ama kayınpederim çok.kizmisti sen niye kolundaki bileziği çıkarıp veriyorsun diye.Bikac yıl sonra öğrendi bilezikleri aldığını.Tabi buda Kayinvalidem den kaynaklandı hep kızını hakli görüp bizi bastırmaya susturmaya çalıştı.
Uzun lafın kısası eşiminde değimiyle şimdi günah çıkarıyorlar

Dün evi dip köşe temizledim içim bir rahatladı,fortmentoyu düzenledim sildim,elde yıkanan bulasiklarida sabah yerleştirdim,bulaşık makinasını eşim vardıyadan gelince oğlana kahvaltı hazırlar o arada boşaltir
Stor perdelerim var yıkanmasi çok basit aldinda ama yer sıkıntısı var.yikamaya verince de çok fazla tutuyor toplamda 15 dakika sürüyor halbuki yıkaması,en alt kattaki komşunun balkonu açık,(bizimki kapali,dolapli,masa seti var)gel benimkinde yika diyor,onunda tek bir perdesi var daha once yikamamis hem bende ogrenirim diyor,Kararsizim hiç tarzım değil, bikac kez de sordu yıkamayacakmısin diye.(bu arada şu bizim balkonda musluk var hortumda var ordan aşağıya indireceğim eğer yikarsam)

Senin görümcen fenaymış kvdenden kaynaklanıyor aynuiı bizimkiler banada çok duyurdular yok kv faturalı hat yaptıtcakmışım yok görümcemi abisi okutcakmış benim annemin faturasını damadı mı ödüyor niye kardeşini okutsun eşimde babası var o okutsun dedi bidaha çıkaramadılar seslerini yapıyor eşim arada ama helal etmiyorum evlendiğimde 10 yıllık personeldi ev almışlar eşyaları eşim almış daha yardım bekliyorlar evliyken 2 yıl dijitürk faturalarını ödemiş sonradan maillerde gördüm. Benim kv çok arsız öyle böyle değil hiç sevmediğim insan tipi geldi burnumun dibinde bitti

Günaydın 1.5 tlyw simit aldım dün marketten dolmalık biber küçük acı biber kurutmak için közlemelik patlıcan aldım 25 tl kk dan ödedim. Dün komşularla onları temizledik ipe dizdim havada rüzgarlı yağmur yağmaz umarım

Yılanın istemediği ot burnunun dibinde bitermiş.benim de aynısı mevcut neyden hoslanmasam kadında var.dun oğlumun doğumgünü nü kutladık annemde geldi 2 gün hazırlık yaptık bir lokma yemedi araya girdi birde bilmiş bilmiş yemek yaptı gören derki bu kadın günlük yemek yapar .öğlen ezanina kadar uyur yalandan bir de

Kesinlikle benimde kayinvaliden den kaynaklanıyor.
Ama bana karşı kızları dışında iyi davranır,kızım,yavrum,canın ne istiyor falan der hakkını yiyemem.
Ama böyle borç harç konularında aba altından sopa da gösterir.Bende hiç bir şekilde muhattap olmadım okuyorumda.Birsey varsa eşimle konuşuruz,gerekeni o söyler ailesine.gurbete gelin geldim 12 senedir tek başımiza çok şükür evimizi aldık,çocuğumuzu büyütüyoruz, iyi okulda okutuyoruz maddi,manevi hiç bir talebimiz de olmadi kendilerinden onun için seviyorlar bizi
Bu arada yan kadro bir işte çalışıyoruz ve asgari ücretten çok azcik fazla maaşlarımız var.
Çok şükür kimseye muhtaç değiliz,Allah ta etmesin insallah

senin kv demi yemek yapmıyor ya aynı model bende de var kp arayıp bize diyor ki ne yediniz anneniz yine yemek yapmadıgeçen gün arkadaşlarımız oturmaya gelmişti yine aynı şey oldu babası aramıştı diyor ki eee ne yediniz annen yemek yapmadı eşimde telefonu kapattı arkadaşlara anlatıyor annem yemek yapmıyor diye

Kayınpederimin verdiği 100'er lira harclikla toplamda 200 tl yapıyor,üzerine ekleyip oğlum adına 1 gr altin alacağım bu akşam.
Pazara gideceğiz,domates bakmaya inşallah buluruz.2 tl de olsa alacağım artık.Kafami çok meşgul ediyor.
2 kiloda biber alırım.
Uygun olursa 3 kilo patlıcan,2 kilo kapya biberi de alacağım.Bu hafta akşamları işten sonra o işlerle uğraşırım hergun birini hallederim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…