- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.401
Görümcenizin yaptığı büyük terbiyesizlik (affedersiniz) ben kardesimi düşünmüyorsamda evli barklı diye düşünürüm.İnsan borcuna sahip çıkmalı kimseyi zor durumda bırakmamalı.Benim eltimde telefon almış ödememiş kayınpederi kefil göstermiş arabasına haciz koymuşlar.İşin komik tarafı adam ben imzalamadım diyor.O zaman imzan taklit edilmiş diyorum torunlarının annesi savcılığada gidemiyor.Kadın sigortasız calıştı yıllardır üzerindede bişey yok uöan kuşa borcu var.Boşandı kocasıylada rahatlamadı çok korkuyorum eşime bişey imzalatır diye.Görüşmüyorum zaten sürekli bişeyler istetiyor çocuklarına ben ödüycem diyor.Eşime sakın dedim ben çalışıyorum o yesin diye değil.Napmak istiyorsa yapsın.Zararları olmayınca, yararda sağlamasalar çok takılmıyor insan.Ama bizim ve bikac arkadaş daha yazmış onların gibi durumlar olunca,şimdi yapsalarda pek göze gelmiyor.yaptiklarinda insan minnet duymuyor enazindan,Eşimde bende almak istemesekte veriyorlar şimdilerde, fakat kıymeti kalmadı artık.
Bu arada karsilikli olarak ailelerimize karşı saygı ve sevgimizi koruyoruz.Biz kendi kendimiz eşimle nekadar tartissakta zamanında bu konular üzerinden,onların hiç bir zaman haberi olmadi bizim bu para mevzularından huzursuz olduğumuzdan.
Biz patates ve soğanı çuval olarak alıyoruz kışlık hazırlık amaclı.Kisin hem pahalı oluyor hemde tasıma v.s işleri cook zorluyor.Ya o kadar gidiyor mu. Benim patates 2 hafta dursa yumusuyor
Malesef benim Görümcemde böyle.Ev alırken eşime kredi çıkmadığını bankaya gittiğimizde öğrendik(sebep Görümceme çektiği kredi) daha önce kendimiz için kredi v.s hiç çıkmadığımız için prosüdurden falan haberimiz yoktu.Görümcenizin yaptığı büyük terbiyesizlik (affedersiniz) ben kardesimi düşünmüyorsamda evli barklı diye düşünürüm.İnsan borcuna sahip çıkmalı kimseyi zor durumda bırakmamalı.Benim eltimde telefon almış ödememiş kayınpederi kefil göstermiş arabasına haciz koymuşlar.İşin komik tarafı adam ben imzalamadım diyor.O zaman imzan taklit edilmiş diyorum torunlarının annesi savcılığada gidemiyor.Kadın sigortasız calıştı yıllardır üzerindede bişey yok uöan kuşa borcu var.Boşandı kocasıylada rahatlamadı çok korkuyorum eşime bişey imzalatır diye.Görüşmüyorum zaten sürekli bişeyler istetiyor çocuklarına ben ödüycem diyor.Eşime sakın dedim ben çalışıyorum o yesin diye değil.Napmak istiyorsa yapsın.
Gerçekten tebrik ediyorum seni ben olsam içime atmazdım ya sütün kesilseydi o olayın üzüntüsüyle.Birde yaptın söyle neyle karşılaşcam bileyim.kayınvalidemde eltimle yarış atıyor eşime ek kredi kartı çıkarttırmış.neyse sonra aldık.yüzüme bişey diyemiyor.arkamdan kartı geri aldılar diyomuş kuzenine.sen vana sordun mu alırken oğlum paranuz yetiyor mu diye.öbür dünyada alıcam ama bütün hakkımı sırf eşim üzülmesin diye bişet demedim kaç ayımız kırgın geçti.çocuk istemedim bu dengesizliklerin sonu gelmez diye.görümceniz gelip özür dileyip küçük küçük ödemesi gerekirdi.inş eviniz huzurlu bereketli olur.hep diyorum şükür kimseye muhtaç değilim kişiliğime hiç uygun değil zatenMalesef benim Görümcemde böyle.Ev alırken eşime kredi çıkmadığını bankaya gittiğimizde öğrendik(sebep Görümceme çektiği kredi) daha önce kendimiz için kredi v.s hiç çıkmadığımız için prosüdurden falan haberimiz yoktu.
Eşimle yolda tartıştık bu konudan.Eve geldik bizim evdelerdi anne babası, eşim durumu anlatiyor,bende sofra falan hazırlıyorum oğlum bebekti onu falan emziriyorum.(esime zaten beni haklı görüyor,kendiside çok kızgın ve öğrendiğinde sok oldu bankada.)
Kayinvalidem kızını aradi yavrum sen borcu niye geciktirdin bizi el kızının ağzına düşürüyorsun dedi
Halbuki konuya ne dahil oldum,nede yorum yaptım.Hatta eşim cankuş bankaya gelmedi benimle dedi onun detaylardan haberi yok dediği halde bu şekilde kızına benim üzerimden tepki güya tepki gösterdi.
Sonrada eve ne gerek var gencsisiniz daha biz kırk yaşından sonra ev sahibi olduk v.s diye kostekte oldularborcu sırf kızlarını sıkıştırıp ödetmeyelim diye.
Gerçekten tebrik ediyorum seni ben olsam içime atmazdım ya sütün kesilseydi o olayın üzüntüsüyle.Birde yaptın söyle neyle karşılaşcam bileyim.kayınvalidemde eltimle yarış atıyor eşime ek kredi kartı çıkarttırmış.neyse sonra aldık.yüzüme bişey diyemiyor.arkamdan kartı geri aldılar diyomuş kuzenine.sen vana sordun mu alırken oğlum paranuz yetiyor mu diye.öbür dünyada alıcam ama bütün hakkımı sırf eşim üzülmesin diye bişet demedim kaç ayımız kırgın geçti.çocuk istemedim bu dengesizliklerin sonu gelmez diye.görümceniz gelip özür dileyip küçük küçük ödemesi gerekirdi.inş eviniz huzurlu bereketli olur.hep diyorum şükür kimseye muhtaç değilim kişiliğime hiç uygun değil zaten
Görümcem hala hiç bir olay yaşanmamış gibi bizimle canımli cicimliGerçekten tebrik ediyorum seni ben olsam içime atmazdım ya sütün kesilseydi o olayın üzüntüsüyle.Birde yaptın söyle neyle karşılaşcam bileyim.kayınvalidemde eltimle yarış atıyor eşime ek kredi kartı çıkarttırmış.neyse sonra aldık.yüzüme bişey diyemiyor.arkamdan kartı geri aldılar diyomuş kuzenine.sen vana sordun mu alırken oğlum paranuz yetiyor mu diye.öbür dünyada alıcam ama bütün hakkımı sırf eşim üzülmesin diye bişet demedim kaç ayımız kırgın geçti.çocuk istemedim bu dengesizliklerin sonu gelmez diye.görümceniz gelip özür dileyip küçük küçük ödemesi gerekirdi.inş eviniz huzurlu bereketli olur.hep diyorum şükür kimseye muhtaç değilim kişiliğime hiç uygun değil zaten
Senin görümcen fenaymış kvdenden kaynaklanıyor aynuiı bizimkiler banada çok duyurdular yok kv faturalı hat yaptıtcakmışım yok görümcemi abisi okutcakmış benim annemin faturasını damadı mı ödüyor niye kardeşini okutsun eşimde babası var o okutsun dedi bidaha çıkaramadılar seslerini yapıyor eşim arada ama helal etmiyorum evlendiğimde 10 yıllık personeldi ev almışlar eşyaları eşim almış daha yardım bekliyorlar evliyken 2 yıl dijitürk faturalarını ödemiş sonradan maillerde gördüm. Benim kv çok arsız öyle böyle değil hiç sevmediğim insan tipi geldi burnumun dibinde bittiGörümcemin düğümüzden 15 gün sonra bilezik istedi. 3 adet toplamda 80 gr olan bileziklerimi 12 yildir geriye yapmadilar bizimkilerde hic lafi bile gecmiyor,ev alırken bile sesleri çıkmadı para verelim bileziklere say diye bir teklifte bulunmadılar.
Birde eşimin üzerine kredi çekip icraya düşürdü Görümcem. Bizde adres değiştirdiğimiz için taki kredi kartımıza market kasasında ki post makinasında el koyun ibaresi çıkana kadar haberimiz yoktu.
Eşimin anne babasından ne onlar bizden ,nede biz onlardan bişey beklemedik istemedik ama Görümcem acısını fazla fazla çıkardı
Bu arada eşimin Görümceme çektiği kredi tam 13 ay ödenmemiş faiziyle beraber borcu biz ödedik tekrar yapılandırıp ozaman gecikmiş tutarı toplu ödeyip bizi fazlaca maddi sıkıntıya sokmustu evde huzursuzluk cıktı eşimle aramda,eşim ev için kredi çekemedi, ben çektim tapu benim üzerime diye Kv çok lafını yaptı.v.s
Şimdi yapıyorlar sağolsunlar ufak ufak ta olsa ama o günler hicbir zaman unutulmuyor.
Yılanın istemediği ot burnunun dibinde bitermiş.benim de aynısı mevcut neyden hoslanmasam kadında var.dun oğlumun doğumgünü nü kutladık annemde geldi 2 gün hazırlık yaptık bir lokma yemedi araya girdi birde bilmiş bilmiş yemek yaptı gören derki bu kadın günlük yemek yapar .öğlen ezanina kadar uyur yalandan bir deSenin görümcen fenaymış kvdenden kaynaklanıyor aynuiı bizimkiler banada çok duyurdular yok kv faturalı hat yaptıtcakmışım yok görümcemi abisi okutcakmış benim annemin faturasını damadı mı ödüyor niye kardeşini okutsun eşimde babası var o okutsun dedi bidaha çıkaramadılar seslerini yapıyor eşim arada ama helal etmiyorum evlendiğimde 10 yıllık personeldi ev almışlar eşyaları eşim almış daha yardım bekliyorlar evliyken 2 yıl dijitürk faturalarını ödemiş sonradan maillerde gördüm. Benim kv çok arsız öyle böyle değil hiç sevmediğim insan tipi geldi burnumun dibinde bitti
Kesinlikle benimde kayinvaliden den kaynaklanıyor.Senin görümcen fenaymış kvdenden kaynaklanıyor aynuiı bizimkiler banada çok duyurdular yok kv faturalı hat yaptıtcakmışım yok görümcemi abisi okutcakmış benim annemin faturasını damadı mı ödüyor niye kardeşini okutsun eşimde babası var o okutsun dedi bidaha çıkaramadılar seslerini yapıyor eşim arada ama helal etmiyorum evlendiğimde 10 yıllık personeldi ev almışlar eşyaları eşim almış daha yardım bekliyorlar evliyken 2 yıl dijitürk faturalarını ödemiş sonradan maillerde gördüm. Benim kv çok arsız öyle böyle değil hiç sevmediğim insan tipi geldi burnumun dibinde bitti
senin kv demi yemek yapmıyor ya aynı model bende de varYılanın istemediği ot burnunun dibinde bitermiş.benim de aynısı mevcut neyden hoslanmasam kadında var.dun oğlumun doğumgünü nü kutladık annemde geldi 2 gün hazırlık yaptık bir lokma yemedi araya girdi birde bilmiş bilmiş yemek yaptı gören derki bu kadın günlük yemek yapar .öğlen ezanina kadar uyur yalandan bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?