- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.441
babasının üzerine canım uyanıklar en son geldiklerinde kavga etmeden 1 saat falan önce diyor ki arabası var passat o arabayı alırken borç diye almıştı 3500 işte.Emekli olacakmış kendine ufak bir araba alacakmış altındaki arabayıda kızına verecekmiş çok alışmış kızı o arabaya arabada ona :) benim salak kocamda dinliyor demiyor ki evi ikimiz aldık o zaman evide benim üzerime yap ya da emekli paranla banada yardım et bahçeli ev alayım demedi baban böyle dedi diyorum duymuyorum ben boş konuşuyorlar her zamanki gibi dinlemeye gerek görmedim diyor saf ayagına yatıyor benim eşimde insan duymaz mı o lafı.yok canım benim bildiğim hiçbişeyi yoktu insan heves eder araba alır demi yok belirli miktar ailesine vermiş sonra kalanla yemiş içmiş.ev alırken oyakta 15 bin param var dedi onu peşinata verdik10 yillik çalisan. Bari dugun icin vs para biriktirmis mi. Ev kimin ustune
bende içemezdim o ilacı içmedimde zatenYa ben decaviti icemiyorum. Cok buyuk yutamiyorum resmen. Kotu tat birakiyor agzimda
Kan ilacina devam
O ağzında kaldığı için tat bırakıyor ya onu böyle ağzında geriye doğru ittirip hemen büyük bir bardak su içsen geçer . Ben kan omega ve decavit içiyorum. Ama galiba magnezyum gerekecek bacaklarımda kasılma varYa ben decaviti icemiyorum. Cok buyuk yutamiyorum resmen. Kotu tat birakiyor agzimda
Kan ilacina devam
ben tutumluyumdur zaten üniversitede okurkende öyle artan paramı biriktirir çeyrek alırdım.Bizimkide birikim yapmamis.ayni.
Ben bilincli insanlari seviyorum hesabini kitabini bilen.
Evet büyük ihtimalleKızlar maaşlar erken yatacak mi
Hic oyle iyi aliskanliklarim olmadiben tutumluyumdur zaten üniversitede okurkende öyle artan paramı biriktirir çeyrek alırdım.
Benimde öyle ben çocuklar yesin diye yapıyorum degisiklik olsun diye ben onun yarı yaşındayım inan olsun bir kere bile demedi beraber yapalım hem yenainAynı bizim durum vallahi bak önceden izne gittiğimiz zaman anne ne yemek yapayım diye sorardım. Diyelim ki mevsim kış bi markete Pazar’a git bi pırasa al yada ıspanak karnıbahar filan önüne çorba yapalım bi salata yiyelim. Yazın bi zeytinyağlı fasulye yapalım bi taze dolma yapalım hiç yapmaz . Ben artık karışmıyorum gidince sürekli tavuk patatesi fırına atıyor bitti gitti yada patlıcan patates filan atıyor. Geçen izinde gittik balık yiyemiyordum burada olmadığı için . Dışarı çıkmıştı balık almaya geldi alamamış yoktu diyor yemek yok tabi bende iyi boşver menemen yapalım dedim ne diyeceğimi bilemedimbize geldikleri zaman ben her zamanki menülerimi yapıyorum. Kp dönünce görümcelere demiş ki Tuğçe menü oluşturuyor çok güzel oluyor tıkır tıkır yapıyor ne yapacağım derdine düşmüyor demiş . Birde ben burada mantı konusunda çok eleştirildim . Kv benim evime geldi 1 hafta bardağı masadan alıp tezgaha dahi koymadı ( koysun diye beklemedim zaten ) tatlısı çorbası ana yemeği mezesi temizliği yaptım saat 6 gece 12 ayaktaydım sürekli . 2 bezi mantı yoğurayım kızım birlikte sohbet ederek doldururuz dolabına girer hazır yemek olur hasta olursun lazım olur demedi . Memleketten dönerken 12 saat uzaklıktan çözüleceğini bilerek mantı yolladı zorla ve ben karışmadım o paketledi hiç açılmaz dediği mantılar geldik ki hamur olmuş çöpe attık . Kıymete binmiyor işte samimi gelmiyor bana
Annem birtane valla sabahın 7 sinde sarma yapıp pisirmisligiYemek olmayan ev mi olurmus.
Kv yapar . Annem de yapar.
Annem yemek yapmasa babam isten gelince dolaptaki malzemeleri cope atar valla.
Evde temizlikte yapmıyor ya görümcem gidip annesinin evini temizliyor ben anlamıyorum evde ne yapıyor yaşı da gençBenimde öyle ben çocuklar yesin diye yapıyorum degisiklik olsun diye ben onun yarı yaşındayım inan olsun bir kere bile demedi beraber yapalım hem yenain
Annem birtane valla sabahın 7 sinde sarma yapıp pisirmisligi
Ben bundan önce tasinirken ani bir kararla erken işten ayrıldım hamileydim kv ile yapamıyorum diye annemlere gittim .gitmeden her esyami hurca koydum hamileyim ve küçük çocuğum var. Buda bizde yardım ediyor bir baktım mutfak ortulerimi suya bastirmis yeni eve bokuyla pusuruguyle gitmesinmis ne sinir olmuştum ben sıkça yikarim halbuki evinde 20 gün kaldım yattigimiz oda da tozlar pamuk halinde ucusuyor hamarat ya. Bana laf ediyorsan senin daha iyi olman lazım. Temizlik yapar ama şöyle ocak silecekse o gün sadece ocak siler yemek yapmaz .böyle aynı anda birsey yapamazEvde temizlikte yapmıyor ya görümcem gidip annesinin evini temizliyor ben anlamıyorum evde ne yapıyor yaşı da genç
Geçen ay ki faturanız ile bu aykine baksanıza birim fiyatı oradan anlarsınızKızlar elektrik faturamız geldi. 236 tl çok yüksek. 15 gun evde degildik çocuklarla.eşim akşam bir iki saat klimayı açmıştır. Bulasik mak calismadi bu surede camasir da bir kez. Evde olsak 300 u geçerdi. Sanki yine zam yapılmış.
Sana pasaklı demeye çalışmış galibaBen bundan önce tasinirken ani bir kararla erken işten ayrıldım hamileydim kv ile yapamıyorum diye annemlere gittim .gitmeden her esyami hurca koydum hamileyim ve küçük çocuğum var. Buda bizde yardım ediyor bir baktım mutfak ortulerimi suya bastirmis yeni eve bokuyla pusuruguyle gitmesinmis ne sinir olmuştum ben sıkça yikarim halbuki evinde 20 gün kaldım yattigimiz oda da tozlar pamuk halinde ucusuyor hamarat ya. Bana laf ediyorsan senin daha iyi olman lazım. Temizlik yapar ama şöyle ocak silecekse o gün sadece ocak siler yemek yapmaz .böyle aynı anda birsey yapamaz
Kredi cekip ev almayi dusunen var mi kizlar.
Vakifbank
Halkbank
Ziraat bankasi
Konut kredi faiz pranlari 0.99
Piyasayi canlandirmak adina yapilan bir indirim diye not dusmisler. Yeniden yapilandirma degil de ilk kez karedi cekecekler icin 0.99.
Az once google dan konut kredisi hesapla diye yazdim bu not cikti.
Oda iyiymiş emek yapamadım ama ocagi sildimBen bundan önce tasinirken ani bir kararla erken işten ayrıldım hamileydim kv ile yapamıyorum diye annemlere gittim .gitmeden her esyami hurca koydum hamileyim ve küçük çocuğum var. Buda bizde yardım ediyor bir baktım mutfak ortulerimi suya bastirmis yeni eve bokuyla pusuruguyle gitmesinmis ne sinir olmuştum ben sıkça yikarim halbuki evinde 20 gün kaldım yattigimiz oda da tozlar pamuk halinde ucusuyor hamarat ya. Bana laf ediyorsan senin daha iyi olman lazım. Temizlik yapar ama şöyle ocak silecekse o gün sadece ocak siler yemek yapmaz .böyle aynı anda birsey yapamaz
Evet çocuk bakıyor sağolsun hakkı var ama haklı olmadığı konularda sussa keşkeSana pasaklı demeye çalışmış galibabizde bu izinde tatile gidecektik oradan 6 gün ailelerin yanına ama lekelenmem olunca tatili iptal ettik kv ye gittik ilk 2 gün evde dinlendim hastahaneden çıktım sonra gittik daha doğrusu . 12 saat yol gittik eve bi girdik ki tabi her yer dediğin gibi toz pamuk pis sonra kalacağımı odamız var valizi açtık eşyaları dolaba yerleştireceğim dolap beyaz öyle islenmiş ki parmaklarımın izi dolaba çıktı . Kv geldi sileyim dedi yok dedim bende artık onun öyle olması için 6 ay silmemen lazım hiç toz alınmamış belli ki evinde toz bezini koyayım bi su yapıp tozları alayım diyeceğin bir kovası yok . Vileda yok mop var evinde kaldığım dönem mopu elimde yıkayıp sıkıp öyle yerleri 10 saatte siliyordum. Sonra bez getirdi bana al sen sil diye çok zoruma gitmişti 12 saat arabada geldim birde düşükten korunmak için bir ilaç ve iğne kullanıyordum ellerimi açamıyordum İnan ki öyle fenaydım . Bende silmedim dolabı öyle bıraktım senin çocuğuna bakıyor allah yardımcın olsun çok zor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?