Bugün ne aldin kaç tl harcadin

10 yillik çalisan. Bari dugun icin vs para biriktirmis mi. Ev kimin ustune
babasının üzerine canım uyanıklar en son geldiklerinde kavga etmeden 1 saat falan önce diyor ki arabası var passat o arabayı alırken borç diye almıştı 3500 işte.Emekli olacakmış kendine ufak bir araba alacakmış altındaki arabayıda kızına verecekmiş çok alışmış kızı o arabaya arabada ona :) benim salak kocamda dinliyor demiyor ki evi ikimiz aldık o zaman evide benim üzerime yap ya da emekli paranla banada yardım et bahçeli ev alayım demedi baban böyle dedi diyorum duymuyorum ben boş konuşuyorlar her zamanki gibi dinlemeye gerek görmedim diyor saf ayagına yatıyor benim eşimde insan duymaz mı o lafı.yok canım benim bildiğim hiçbişeyi yoktu insan heves eder araba alır demi yok belirli miktar ailesine vermiş sonra kalanla yemiş içmiş.ev alırken oyakta 15 bin param var dedi onu peşinata verdik

Ya ben decaviti icemiyorum. Cok buyuk yutamiyorum resmen. Kotu tat birakiyor agzimda
Kan ilacina devam
O ağzında kaldığı için tat bırakıyor ya onu böyle ağzında geriye doğru ittirip hemen büyük bir bardak su içsen geçer . Ben kan omega ve decavit içiyorum. Ama galiba magnezyum gerekecek bacaklarımda kasılma var

Ogretmenlerinki de yapilmis galiba. Kbs sistemi 9veya 10gibi yaparmis ama bu ay farkli olmus .şuan hazirmis onay bekleniyormus.

Aciklansa artik ne bekliyorlar.
Bayram tatilinin kac gun olacagi da belli degil

Benimde öyle ben çocuklar yesin diye yapıyorum degisiklik olsun diye ben onun yarı yaşındayım inan olsun bir kere bile demedi beraber yapalım hem yenain
Yemek olmayan ev mi olurmus.
Kv yapar . Annem de yapar.
Annem yemek yapmasa babam isten gelince dolaptaki malzemeleri cope atar valla.
Annem birtane valla sabahın 7 sinde sarma yapıp pisirmisligi

Yani annem artik pek lezzetli yapamiyor yemekleri. Tuzunu filan mecbur az koyuyor yaştan dolayi.
Ama eksik etmez yemegi.
Sarmasi dolmasi sulu yemegi sabahlari pid3 ici goturur firina bazen.

Benimde öyle ben çocuklar yesin diye yapıyorum degisiklik olsun diye ben onun yarı yaşındayım inan olsun bir kere bile demedi beraber yapalım hem yenain

Annem birtane valla sabahın 7 sinde sarma yapıp pisirmisligi
Evde temizlikte yapmıyor ya görümcem gidip annesinin evini temizliyor ben anlamıyorum evde ne yapıyor yaşı da genç

Kızlar elektrik faturamız geldi. 236 tl çok yüksek. 15 gun evde degildik çocuklarla.eşim akşam bir iki saat klimayı açmıştır. Bulasik mak calismadi bu surede camasir da bir kez. Evde olsak 300 u geçerdi. Sanki yine zam yapılmış.

Evde temizlikte yapmıyor ya görümcem gidip annesinin evini temizliyor ben anlamıyorum evde ne yapıyor yaşı da genç
Ben bundan önce tasinirken ani bir kararla erken işten ayrıldım hamileydim kv ile yapamıyorum diye annemlere gittim .gitmeden her esyami hurca koydum hamileyim ve küçük çocuğum var. Buda bizde yardım ediyor bir baktım mutfak ortulerimi suya bastirmis yeni eve bokuyla pusuruguyle gitmesinmis ne sinir olmuştum ben sıkça yikarim halbuki evinde 20 gün kaldım yattigimiz oda da tozlar pamuk halinde ucusuyor hamarat ya. Bana laf ediyorsan senin daha iyi olman lazım. Temizlik yapar ama şöyle ocak silecekse o gün sadece ocak siler yemek yapmaz .böyle aynı anda birsey yapamaz

Geçen ay ki faturanız ile bu aykine baksanıza birim fiyatı oradan anlarsınız

Sana pasaklı demeye çalışmış galiba bizde bu izinde tatile gidecektik oradan 6 gün ailelerin yanına ama lekelenmem olunca tatili iptal ettik kv ye gittik ilk 2 gün evde dinlendim hastahaneden çıktım sonra gittik daha doğrusu . 12 saat yol gittik eve bi girdik ki tabi her yer dediğin gibi toz pamuk pis sonra kalacağımı odamız var valizi açtık eşyaları dolaba yerleştireceğim dolap beyaz öyle islenmiş ki parmaklarımın izi dolaba çıktı . Kv geldi sileyim dedi yok dedim bende artık onun öyle olması için 6 ay silmemen lazım hiç toz alınmamış belli ki evinde toz bezini koyayım bi su yapıp tozları alayım diyeceğin bir kovası yok . Vileda yok mop var evinde kaldığım dönem mopu elimde yıkayıp sıkıp öyle yerleri 10 saatte siliyordum. Sonra bez getirdi bana al sen sil diye çok zoruma gitmişti 12 saat arabada geldim birde düşükten korunmak için bir ilaç ve iğne kullanıyordum ellerimi açamıyordum İnan ki öyle fenaydım . Bende silmedim dolabı öyle bıraktım senin çocuğuna bakıyor allah yardımcın olsun çok zor bence

Merhaba canım,

Biz de eşimle bu konu üzerine çok düşündük. Ziraat Bankası özelde çalışana kredi verirken memur kefil istiyor. Halk bankası istememiş. Çalıştığın yerde 4 senedir çalışman yeterli demişler. Bu arada ev fiyatlarında bir yükselme söz konusu. Biz yatırımlık bir ev almıştık. Onu satıp üzerine kredi çekmeyi düşünmüştük. Biz diğer evi satana kadar ev fiyatları yükselmeye devam ederse limizde patlar diye vazgeçtik.
İşallah düşünen herkese güzel fırsatlar oluşturur bu indirim.

Oda iyiymiş emek yapamadım ama ocagi sildim

Evet çocuk bakıyor sağolsun hakkı var ama haklı olmadığı konularda sussa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…