Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm kızlar dip kose elektrik paspas ettim koltuk altı çektim banyo yikadim bulasik acmistim gece onu topladim renkli makine actim kururlar toplarim biraz sonra ne yapsam yemeye düsundum bime şok. a çiktim süt yufka orkid domates kabak aldim 15 tl harcadım patates haşladım soganla baharatladim sogusun peynitli harc yaptim kol böregi gibi yapcam 1 kiloluk yufka aldim çok bize buzluga gül böreği yapıp atcam insallah az dinleniyorum kahve yaptim iciorum

Kızlar vakıfın uygulamasından kv ye ceza gelmiş mi baktım olay Cuma günü olmuştu . Ceza görünmüyor artık gelmez diye düşündüm inşallah yoksa biz ödeyeceğiz
Canım tebliğ edilmişse 15 gün içinde %25 indirimli ödeniyor yoksa maliye bakanlığına intikal ediyor zamlı alınıyor gelmesi bikaç ayı buluyor

O ne demek yaptığı hediyeyi mi düşüyor.Ders oluyor işte insana bir daha sende not et verme birşey

Kimsenin hakkı kimsede kalmıyor.Kayınvalidemde düğünde altınlarımız onlardaydı almış içinden bana sormadan neyse bir arazisi vardı yiğeninde borcu için icralık olmuştu adam araziyi satmış üstündeki gayrimenkülleride satmış alabileceği bişey kalmadı ama ah etmiştim kat be katı çıktı

Ben memurum ziraat maaş bankamız yakın arkadaşımda ziraatte çalışıyor toplam gelirin %75ine kadarı kredi çıkarılabiliyor dedi.Başka kredi yoksa ve kredi notun iyiyse.2.el evlerede çıkarılabiliyormuş

Canim gül boregini veya sigara boregini buzluktan cikinca buzu çözülünce pisiriyoruz degil mi. Balik hafiza oldum
Gül böregini ilkkes koyuyorum ama buzu çok çozdurmeden yogurtlu sos sürüp atcam fırına sigara böreginide çok ta çozdurmeden kizartiyorum sıçrıyor bazen kapak koyuyorum pisırirken

peynirli patatesli kol. boregi yaptim 4 yufkaya yakin verdim firina esimin gelmesi gec olabilir ozaman oglusla yiyces yanina ayran ve domates karpuz dograrim sıcak yemekte istemio insan iç cok kalmadi 4 tane de gül böreği attım buzluga kaldi yufka yarin çıkınca lor alcam sigara böreği sararim belki gül boregide atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…