- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.461
Canım tebliğ edilmişse 15 gün içinde %25 indirimli ödeniyor yoksa maliye bakanlığına intikal ediyor zamlı alınıyor gelmesi bikaç ayı buluyorKızlar vakıfın uygulamasından kv ye ceza gelmiş mi baktım olay Cuma günü olmuştu . Ceza görünmüyor artık gelmez diye düşündüm inşallah yoksa biz ödeyeceğiz
Fırın ısınmadan koyuyorum buzlu çıtır çıtır oluyor çözülmesini beklemiyorum benCanim gül boregini veya sigara boregini buzluktan cikinca buzu çözülünce pisiriyoruz degil mi. Balik hafiza oldum
O ne demek yaptığı hediyeyi mi düşüyor.Ders oluyor işte insana bir daha sende not et verme birşeyBizde balayindayken abim para istedi 23 Gr lik annemgilin taktiği bileziği bozdurup parasını gönderdik sonra araba alacağımız da verebilir misin diye sorduk oda düğünde 14 Gr bilezik yaptırmıştı onu düşüp 9 Gr parasını yatırdı sende düğünde takmazsin bana dedi ki o bileziği onun yaptırdığını düşünmüyorum annem yaptırmıştır.
onun düğününde de annem bilezik yaptirmis bana tak diye verdi gelin tarafında laf olur diye öylece bizim cebimizden çıkmadı her türlü yine ona yaradı
Şimdi birlikte yer alalım falan diyor onunla hiç bir işe girmem de borcta vermem ki bundan önce borç istedi vermedim
çok büyük meblağlar olmasa da böyle şeyler ileride oluşabilecek daha büyük sorunların önüne geçiyor
Kimsenin hakkı kimsede kalmıyor.Kayınvalidemde düğünde altınlarımız onlardaydı almış içinden bana sormadan neyse bir arazisi vardı yiğeninde borcu için icralık olmuştu adam araziyi satmış üstündeki gayrimenkülleride satmış alabileceği bişey kalmadı ama ah etmiştim kat be katı çıktıKesinlikle doğru böyle kardeşler mutlaka oluyor sanırım.Bizde ki bayan olduğu için benim tuhafıma gidiyor.Böyle alengirli işlere bayanlar girmemeli.Yada biz öyle gördüğümüz için hiç girmiyoruz böyle meselelere.
Benim de bir ağabeyim var aramızda hiç böyle şeyler olmadi.Insallah olmazda.Dahada o bana vermeye çalışır,el kapısında mahcup olmayayım diye.
Kayınvalidemler 4 bilezik takmışlardı 3 tanesini aynen olduğu gibi 15 gün sonra direkt verdim.
Eşim sen bilirsin dedi.Bende kardeş o verilmesi lazım diye düşündüm verdim.
Asla helal etmiyorum.Mevzu 3 bilezik değil müşkül durumda olsa gözüme gelmez asla.
Ama şuan okadar lüx içinde ki anlatamam size.Yeri geliyor 3 kuruşa biz muhtac oluyoruz.
Gezmeler,markalar,kuaförler,bakımlar,lüks eşyalar nurestlerde yemekler v.s v.s tamda bu şekilde yaşadığı için helal etmiyorum.
Eşim eninde sonunda ben sana alacağım 4 bilezik diyor.(Mihire saymıştı imam nikahında hoca)
Tembellik yerleşiyor bir süre sonraEvde temizlikte yapmıyor ya görümcem gidip annesinin evini temizliyor ben anlamıyorum evde ne yapıyor yaşı da genç
Ben memurum ziraat maaş bankamız yakın arkadaşımda ziraatte çalışıyor toplam gelirin %75ine kadarı kredi çıkarılabiliyor dedi.Başka kredi yoksa ve kredi notun iyiyse.2.el evlerede çıkarılabiliyormuşMerhaba canım,
Biz de eşimle bu konu üzerine çok düşündük. Ziraat Bankası özelde çalışana kredi verirken memur kefil istiyor. Halk bankası istememiş. Çalıştığın yerde 4 senedir çalışman yeterli demişler. Bu arada ev fiyatlarında bir yükselme söz konusu. Biz yatırımlık bir ev almıştık. Onu satıp üzerine kredi çekmeyi düşünmüştük. Biz diğer evi satana kadar ev fiyatları yükselmeye devam ederse limizde patlar diye vazgeçtik.
İşallah düşünen herkese güzel fırsatlar oluşturur bu indirim.
Valla bilmiyorum ya ortada bir ceza yok şuanCanım tebliğ edilmişse 15 gün içinde %25 indirimli ödeniyor yoksa maliye bakanlığına intikal ediyor zamlı alınıyor gelmesi bikaç ayı buluyor
Yakınlarda vergi dairesi varsa tebliğ belgesini yollasın kayınvaliden ordan çıkarValla bilmiyorum ya ortada bir ceza yok şuan
Gül böregini ilkkes koyuyorum ama buzu çok çozdurmeden yogurtlu sos sürüp atcam fırına sigara böreginide çok ta çozdurmeden kizartiyorum sıçrıyor bazen kapak koyuyorum pisırirkenCanim gül boregini veya sigara boregini buzluktan cikinca buzu çözülünce pisiriyoruz degil mi. Balik hafiza oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?