- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.481
Bizmde gelmek üzere ben 70 falan bekliyorımSadece 1 ekmek aldık bugün elektrik faturamız geldi 72 tl
Normalde 45-50 gelir ama vantilatör çalışıyor ondan fark ettiBizmde gelmek üzere ben 70 falan bekliyorım
Allah kavuştursun annene çabuk geçiyor zaman hemencecik gelsin gidecegin tarihKızlar nasılsınız yazamıyorum bu ara sıkıldım herseyden. 16 gün kaldı memlekete gitmeye. Annemi cok ozledimbazen kendimi çok yalnız hissediyorum.
Evet senin bu kadar gelmezdi.Normalde 45-50 gelir ama vantilatör çalışıyor ondan fark etti
Mutfak çok sıcak oluyor yemek yaparken filan açıyoruz gece çok nadir aslında dün gece eşim açtı bende terlemişim her yerim tutuldu ya çok feci durumdayım eğilip doğrulamaz oldumEvet senin bu kadar gelmezdi.
Bizde var ama daha çalıştrmadık, camı açınca yetiyor
Teşekkür ederim İnsaAllahAllah kavuştursun annene çabuk geçiyor zaman hemencecik gelsin gidecegin tarih
Bazen bende senin gibi hissediyorum annemi görmek istiyorumTeşekkür ederim İnsaAllah
Cok zor geliyor bazen. Burda herkes ailesine gidip geliyor. Bayram geliyor. Herkes ailesine gidecek yalnız kalacağız yine bayramda tamamen. Eşim çok yoğun çalışıyor. Bu ara aramızda limoni 3/4 gundur cok kotuyumBazen bende senin gibi hissediyorum annemi görmek istiyorum
Çocuk var mı kredinin vadesi ne kadar büyük bir şehirde mi yaşıyorsunuzArkadaşlar merhaba..eşim konut ben ihtiyaç çekip ev almak istiyoruz..bu şekilde elimize de 4 bin kalıyor..4 bin ile geçinebilir miyiz? Herkes yapamazsın diyor, çok arada kaldım..bana görüşlerinizi rica etsem belirtir misiniz
Bence ev almak için değer biraz sıkıntı çekmeye. Zamanla kredi sabit olduğu için kolaylaşıyor ödemesi.Arkadaşlar merhaba..eşim konut ben ihtiyaç çekip ev almak istiyoruz..bu şekilde elimize de 4 bin kalıyor..4 bin ile geçinebilir miyiz? Herkes yapamazsın diyor, çok arada kaldım..bana görüşlerinizi rica etsem belirtir misiniz
İstanbulda yaşıyoruz.2 küçük çocuğum var..ihtiyacın vadesi 60 ay, konutun 180 düşünüyoruzÇocuk var mı kredinin vadesi ne kadar büyük bir şehirde mi yaşıyorsunuz
Ayy 15 seneİstanbulda yaşıyoruz.2 küçük çocuğum var..ihtiyacın vadesi 60 ay, konutun 180 düşünüyoruz
Ne olmuş?Ayy 15 sene
Kafana takma geçer bende eşimle gergin olunca kendimi Dünyada yanlız kalmış gibi hissediyorumCok zor geliyor bazen. Burda herkes ailesine gidip geliyor. Bayram geliyor. Herkes ailesine gidecek yalnız kalacağız yine bayramda tamamen. Eşim çok yoğun çalışıyor. Bu ara aramızda limoni 3/4 gundur cok kotuyum
Biraz zor o zaman İstanbul’da 2 çocuk vadeler de uzun çocuklar büyüdükçe ihtiyaç artacak ne iş yapıyorsunuzİstanbulda yaşıyoruz.2 küçük çocuğum var..ihtiyacın vadesi 60 ay, konutun 180 düşünüyoruz
Giderlerin ne kadar canım aşagı yukarı onu bilsek en azından fikir veririmArkadaşlar merhaba..eşim konut ben ihtiyaç çekip ev almak istiyoruz..bu şekilde elimize de 4 bin kalıyor..4 bin ile geçinebilir miyiz? Herkes yapamazsın diyor, çok arada kaldım..bana görüşlerinizi rica etsem belirtir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?