Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sadece 1 ekmek aldık bugün elektrik faturamız geldi 72 tl

Evet senin bu kadar gelmezdi.
Bizde var ama daha çalıştrmadık, camı açınca yetiyor
Mutfak çok sıcak oluyor yemek yaparken filan açıyoruz gece çok nadir aslında dün gece eşim açtı bende terlemişim her yerim tutuldu ya çok feci durumdayım eğilip doğrulamaz oldum

Arkadaşlar merhaba..eşim konut ben ihtiyaç çekip ev almak istiyoruz..bu şekilde elimize de 4 bin kalıyor..4 bin ile geçinebilir miyiz? Herkes yapamazsın diyor, çok arada kaldım..bana görüşlerinizi rica etsem belirtir misiniz

Bazen bende senin gibi hissediyorum annemi görmek istiyorum
Cok zor geliyor bazen. Burda herkes ailesine gidip geliyor. Bayram geliyor. Herkes ailesine gidecek yalnız kalacağız yine bayramda tamamen. Eşim çok yoğun çalışıyor. Bu ara aramızda limoni 3/4 gundur cok kotuyum

Çocuk var mı kredinin vadesi ne kadar büyük bir şehirde mi yaşıyorsunuz

Bence ev almak için değer biraz sıkıntı çekmeye. Zamanla kredi sabit olduğu için kolaylaşıyor ödemesi.

Cok zor geliyor bazen. Burda herkes ailesine gidip geliyor. Bayram geliyor. Herkes ailesine gidecek yalnız kalacağız yine bayramda tamamen. Eşim çok yoğun çalışıyor. Bu ara aramızda limoni 3/4 gundur cok kotuyum
Kafana takma geçer bende eşimle gergin olunca kendimi Dünyada yanlız kalmış gibi hissediyorum

İstanbulda yaşıyoruz.2 küçük çocuğum var..ihtiyacın vadesi 60 ay, konutun 180 düşünüyoruz
Biraz zor o zaman İstanbul’da 2 çocuk vadeler de uzun çocuklar büyüdükçe ihtiyaç artacak ne iş yapıyorsunuz

Giderlerin ne kadar canım aşagı yukarı onu bilsek en azından fikir veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…