- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.521
Çocukların masrafları önemli bence.Kendinizden kısar yaşarsınız ama mutfak,çocuk masrafları biraz daha çok tutuyor.O kalemleri doğru hesaplarsanız asgari ücretle bile geçinilir.Siz millete kulak asmayın.İş yerinde bir ablamız var 16 bin giriyor evine kirada oturuyor,kredileri var bir sürü borç gırtlakta.Tamamen yaşam stili ile alakalı bence geçinmek.Siz istedikten sonra rabbim yardım ederArkadaşlar merhaba..eşim konut ben ihtiyaç çekip ev almak istiyoruz..bu şekilde elimize de 4 bin kalıyor..4 bin ile geçinebilir miyiz? Herkes yapamazsın diyor, çok arada kaldım..bana görüşlerinizi rica etsem belirtir misiniz
Benim de ayaklarım bileklerim kollarım da kaşınıyor. Sıcaktan diye düşünüyorum. Hamile değilim ilaç da kullanmıyorum.Günaydın kahvaltımı yapıp aile hekimime gideceğim ayaklarımın üst kısmı bileklerim ve bacaklarımda bi kaşıntı var acaba karaciğer enzimlerim mi yüksek yada kullandığım vitaminlerden birisi fazla geliyor olabilir diye düşündüm yada banyoda kullandığım ürünlerde mi sorun var çözmek lazım. Geri dönüşte markete uğrayıp biraz domates alacağım dilimleyip güneşe koyarım . Akşama karnı yarık pilav cacık domates çorbası var . Arkadaşım fellah köfte yapalım dedi ona gideceğimgüzel bir gün olsun
Bizde izne çıkacağız 19 ağustosta, sonra okul telaşı eksik,gedik kırtasiye,kitap v.s işleri var diye biran önce bitirmek istiyorum,Günaydin herkese.
Kolay gelsin canim
Okullar acilmadan bende bitirecegim bu işleri insallah
Azcik yersinizIncir istiyorum ben .
Cok sekerli ama aşeriyorum napim
Ben de kışın yaptirmistim. Smear testi normal çıkmıştı ama 5 yılda bir yaptırmak lazım. A.101 e gittim bulaşık bezi (tezgâh üstü ),iki kase,yufka aldım. 10 tl üstüne selpak tuvalet kağıdı 10tydi galibe ya da 9 olabilirGünaydın dün aile hekimimi değiştrmiştm hemşiresi aradı rahim ağzı kanseri için muayene olmam lazımmış. 30 yaşını doldurunca isteniyor dedi bayramdan sonra ancak gidebilirim
Vermedim ortak bir şeye de girişmedimO ne demek yaptığı hediyeyi mi düşüyor.Ders oluyor işte insana bir daha sende not et verme birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?