Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çocukların masrafları önemli bence.Kendinizden kısar yaşarsınız ama mutfak,çocuk masrafları biraz daha çok tutuyor.O kalemleri doğru hesaplarsanız asgari ücretle bile geçinilir.Siz millete kulak asmayın.İş yerinde bir ablamız var 16 bin giriyor evine kirada oturuyor,kredileri var bir sürü borç gırtlakta.Tamamen yaşam stili ile alakalı bence geçinmek.Siz istedikten sonra rabbim yardım eder

Günaydın herkese
Bu ara market alışverişi eksik alışverişi kışlık hazırlık alışverişi derken para uçup gidiyor
Dün akşam oğluma garam altin aldım bir tane
Inşallah dahada fazlasını alabilirim.
Pazara gittik domates için 2 türlü aldım
Söbe (uzun) domates 1.65 kg
Çanakkale yuvarlak 1.75 ikisindende aldım 10'ar kilo karıştırıp yapmak için.
1.50 ye de vardı ama küçük ve çoğu göktü o yüzden beğenemedik eşimle uğraşılmaz lezzetli olmaz diye düşündük.
Patlıcan 1.75 tl 3kilo
Fasulye 4 tl 1 kilo
Biber yine 5 tl dediler fazla alicam deyince 4 tl ye verdi satıcı kadın.
Biberide 4 tl den 2.5 kilo
2 kilo şeftali 10 tl
2 kilo karışık üzüm 10 tl
Bu arada kiraz 15-20 tl
Biberleri 3 farklı grup yaptım yemeklik dogradim 3 dolu dolu poset
2 poşet küçüklerden saplarını kesip koydum
Birazda denemelik tepsiye koydum.
Domatesler bu akşama
Patlıcanlı sosta yarın akşama yapacağım insallah.
Işten cik pazara git eve gel yemek yap,sonra bunlarla uğraş çok yorucu oluyor.Neyseki eşim vardı yardımcı oldu.

Günaydın kahvaltımı yapıp aile hekimime gideceğim ayaklarımın üst kısmı bileklerim ve bacaklarımda bi kaşıntı var acaba karaciğer enzimlerim mi yüksek yada kullandığım vitaminlerden birisi fazla geliyor olabilir diye düşündüm yada banyoda kullandığım ürünlerde mi sorun var çözmek lazım. Geri dönüşte markete uğrayıp biraz domates alacağım dilimleyip güneşe koyarım . Akşama karnı yarık pilav cacık domates çorbası var . Arkadaşım fellah köfte yapalım dedi ona gideceğim güzel bir gün olsun

Benim de ayaklarım bileklerim kollarım da kaşınıyor. Sıcaktan diye düşünüyorum. Hamile değilim ilaç da kullanmıyorum.

Günaydın kızlar akşam bende zorla ütü yaptım artık 2 haftadır bekliolardi sıcakta hiç istemiyorum valla 9 olmamıştı kalktik kahvalti ettik topladim cay keyfi yapiom az sonra kalkcam ev toplanip camlari silcem benim bura ögleye dogru günes alıyo güneş gelmeden sileyim perde atcam kalkip ilk iş makineye kapılarında silcem kalkinca kuru fasulye isladim gece unuttum yatmadan aksama kuru pilav yapcam

Günaydin herkese.
Kolay gelsin canim
Okullar acilmadan bende bitirecegim bu işleri insallah
Bizde izne çıkacağız 19 ağustosta, sonra okul telaşı eksik,gedik kırtasiye,kitap v.s işleri var diye biran önce bitirmek istiyorum,
Oğlumun okul temposu ve bizim iş tempomuz birleşince okul dönemi boyunca hem hazırlıklar sayesinde maddi ve manevi rahat ediyoruz,hemde oğlumun ödev ve ders sistemi yoğun olduğu için ona daha çok yardim edicek zamanim kalıyor.

Günaydın dün aile hekimimi değiştrmiştm hemşiresi aradı rahim ağzı kanseri için muayene olmam lazımmış. 30 yaşını doldurunca isteniyor dedi bayramdan sonra ancak gidebilirim
Ben de kışın yaptirmistim. Smear testi normal çıkmıştı ama 5 yılda bir yaptırmak lazım. A.101 e gittim bulaşık bezi (tezgâh üstü ),iki kase,yufka aldım. 10 tl üstüne selpak tuvalet kağıdı 10tydi galibe ya da 9 olabilir

Bu ay 1625 kk ödeme yaptım,
Önümzdeki ay da 500 lira ödeyip borcu sıfırlayacğm.
Yarın eşim geliyor, bu hafta içinde bebeğin dolabını alıp eşyalarını yerleştirmek istiyorum..
bu ay birikim yok..
önümzdeki ay bir tam altın almayı hedefliyorum..
Sonra doğum iznine ayrılacğm..

İşler bitti sayılır şükür perdeleri astim camları kapıları sildim balkonu sildim bulasik makinesi açtım oğlumu yikadim uyutup düş aldim kahve iciorum kuru koydum düdüklüde pişiyir bir pilav yanına ya salata ya cacık yapicam erken gelirse eşim yürüyüş yapmak istiyorum bakalım yarin kendi dolabimi birde oglumunkini düzenlerim bi disari çıkarım ona plaj havlusu almam lazım kumda oynasın diye kovalı set alicam iş iptal ddi eşim yine bisey çıkmazsa gidices tatile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…