- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.541
Bende de kesiyorlardı, arayıp kartı iptal edeceğm dediğmde hemen iade ediyorlardı..Kızlar kk 149 yıllık aidat kesmiş buna hakları var mı
Ara geri iade ediyor bazı bankalar yoksa emsal kararlar var tületici hakem heyeti yoluyla alıyosunKızlar kk 149 yıllık aidat kesmiş buna hakları var mı
Arayıp aidatı ödemek istemiyorum dediğimde iade etmişlerdiKızlar kk 149 yıllık aidat kesmiş buna hakları var mı
Geçen sene benden de aldılarKızlar kk 149 yıllık aidat kesmiş buna hakları var mı
Valla ben 15 kilo domatesle zor baş ettim,şuan ayaklarımı hava diktim uzandım Hamile halinle birde tebrikler enerjine maşallahYine 1 kasa domates aldık hahah delirdik mi ne
Sıkma canını geldi mi üst üste geliyor zaten sağlığımız huzurumuz yerinde olsun gerisi düzelir diye umut edelimKızlar bu arada bana sigortadan 590 tl borç çıkmış,,, bi ara çalışıyordum çıkınca bildirim yapmadığım içinbi de eşim bugün 100 tl düşürmüşşş
Ne zaman sıkmaya çalışsak hep birleyen çıkıyor yaaa
Geçen sene 20 kg yapmıştım yetmedi bu sene 30 oldu eşimde doğramama yardım etti birde ben kaynaktıktan sonra kapağını kapatamıyorum ya sıkamazsam diye korkuyorumValla ben 15 kilo domatesle zor baş ettim,şuan ayaklarımı hava diktim uzandım Hamile halinle birde tebrikler enerjine maşallah
Bize yeter bunlar hatta geçen kıştan da var 4 küçük kavanoz onları önce tüketirim.
Benimde eşim doğrama soyma kavanozlama işine yardım etti yoksa sabaha ancak toparlardım heraldeGeçen sene 20 kg yapmıştım yetmedi bu sene 30 oldu eşimde doğramama yardım etti birde ben kaynaktıktan sonra kapağını kapatamıyorum ya sıkamazsam diye korkuyorumona yardım etti bitirdik . Şimdi bu yeni kasa 10 kg geldi 10 tl ye aldık bahçe domatesi birkaç yeşil domates var içinde doğrayıp kurutacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?