Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya domatesi nasıl doğradın . Ben dün annemle konuştum bir taktik söyledi ( normalde kendim kafama göre takılırım anneme asla sormam ) domatesleri 4 e böl güneşe diz dedi 1 gün sonra suyunu çekerler sonra yemeğinin içinde nasıl görmek istiyorsan öyle doğra ilk küçük doğramıyoruz çünkü sulanır olmaz dedi ki haklı bende böyle bir kısmını ay şeklinde salatalara filan için doğrayıp bir kısmını da dediği gibi doğramayı düşündüm. Kırmızı kapya ucuzlasa allahım parama kıyıp alamıyorum 6 tl kg birde ağır diye kg çok az giriyor . 1 kg kuruttum İnan 2 avuç biber kaldı

Günaydın valla benimde işim çok yarın 2 misafir var ayrıca arada arkadaş davet etti oturacağız gel diye bilmem zaman olur mu ayrıca aşı günü yarın bende kahvaltı yapıp kaldıracağım sonra ütü yapıp domatesleri doğrayacağım öğlen sıcağına yetişsin istiyorum. Evi süpürüp siler balkon banyo temizlerim akşama karnı yarık mercimek çorbası pilav yapacağım dün eşim geç geliyorum dediği için karnı yarık yapmamıştım

Eşim bugun gelen av etlerini pisirecek

Bende annenin taktiği gibi dogradim
4'e böldüm önce kavun gibi,sonra tekrar 1 dilimi ikiye bölerek devam ettim yani 1 domatesi 8 dilim yapmış oldum.Kabuklu yeri tepsiye gelecek şekilde dizdim,dilim dilim

Kapya biber pazarda 6 tl den aşağıya yoktu ellerimiz çok dolu diye almadım.
Dün akşam markete uğramıştım orada da 6 tl.
1 kilo şimdilik aldım çünkü patlıcanlı sos yapacağım onun için gerekliydi.
Normalde kozleyip buzluğa atıyorum çıkarıp doğrayınca sarımsaklı yoğurtla karıştırıp misafir sofralarına meze olarak kullanıyorum.Ama bu sene fiyatlar hiç de düşmedi.
Birazda küp küp doğrayıp çig olarak atıyordum yemeklerin icinde falan güzel bir görüntü oluyordu.
Inşallah ucuzlarda bikac kilo alırız.

Bende annenin taktiği gibi dogradim
4'e böldüm önce kavun gibi,sonra tekrar 1 dilimi ikiye bölerek devam ettim yani 1 domatesi 8 dilim yapmış oldum.Kabuklu yeri tepsiye gelecek şekilde dizdim,dilim dilim
Tamam bende salata ve kavurma için aynen öyle yapacağım bir kısmını da 2 gün sonra filan suyunu çekince küp küp doğrayacağım çok güzel olacak çok teşekkür ediyorum

Üf evet ya en sevdiğim şey közlenmesi ama işte çok pahalı geliyor benim 10 kg közlemem lazım en az geçen sene 5 kg közledim valla dişimizin kavuğuna yetmedi ki hemen bitti . Doğrayıp güneşte kurutmak istiyorum oda 7 kg filan lazım

Ben de tek maaşla geçinemeyiz diye düşünüyordum. Biraz zorluk oluyor tabi. Genelde evde zaman geçiriyoruz. Fazla harcama yapmamaya çalışıyoruz.tasarruf konularında çok geziniyorum. Ama bir şekilde geçim yapılabiliyor.

Bizde bakıcı parası var, ayrıca kredi ödüyoruz, evimiz de kira :)

Sen de yaklaşık olarak bütçeni çıkarıp, oluruna bakabilirsin bence. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım.

Domatesleri doğradım 3 fırın tepsisi oldu kızlar yeşilleri başka tepsiye dizdim kızarır doğrarım onlarıda. Mutfağı toparladım balkon yıkadım 15 dk uzanayım da süpür sile başlarım. Bu arada yarın A101 e araç kamerası geliyor 130 tl galiba ondan alacağız hem biz hemde arkadaşımız masraf bitmiyor

Bende hesap yaptım bu ay mtv yatırıyoruz su doğalgaz elektrik bayramda şehir dışına günü birlik gezmeye gideceğiz onun için bütçe ayırdım . Mutfak harçlık ayırdım 2000 tl miz kalıyor geriye ona ay sonunda altın alacağım

1 tam altın 1 gram altın eder galiba 2 çeyrek bu ay almıştım . Eylül maaşı ile kasko yaptıracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…