- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.581
Benimde eksik kalabilir. Belki gram alirim.Bu ay mı pure ya çeyrek hesapladım ama 150 tl eksik oluyor alsam zorlanırım diye korkuyorum
Ben köftenin tadına bakamadığım için knorrun köfte harcını kullanıyorum 500 gram kıyma için oluyor. Üzerine biraz daha kırmızı biber ve karabiber ekliyorum. Seninki dağılıyorsa Galata unu veya bayat ekmek yüzündendirKizlarrrrr
Bana ölçulu dagilmayan guzel bi kofte tarifi verir msiniz. Bugun yogurup sekillendirip buzluga atacagim. Bikac kez kizartirken dagildi. Neyi yanlis yaptim bilmiyorum.
Tarif bekliyorumm
415 e almıştımÇeyrek altina 425 diyorlar
Bağdat marka kofte harci altim inan . Bu sefer de tuaz diye korkudan. Onla yapayim bakalimBen köftenin tadına bakamadığım için knorrun köfte harcını kullanıyorum 500 gram kıyma için oluyor. Üzerine biraz daha kırmızı biber ve karabiber ekliyorum. Seninki dağılıyorsa Galata unu veya bayat ekmek yüzündendir
En son 419dan almistim temmuz maasiyla415 e almıştım
Knorrrun ki çok güzel ama baharatı ekliyorum yine de biz karabiber çok severiz eksik hissediyorumBağdat marka kofte harci altim inan . Bu sefer de tuaz diye korkudan. Onla yapayim bakalim
Evet olurIsterseniz ben kendi tarifimi verebilirim
Yanlız ben köfte harcı kullanmıyorum hiç.Evet olur
Dün gecede çok yükselmişti sabah düştü biraz yine çıkmış dolar düşüyor altın çıkıyor tuhaf aslındaAltin cok yükseldi. Alamicam bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?