Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlarrrrr
Bana ölçulu dagilmayan guzel bi kofte tarifi verir msiniz. Bugun yogurup sekillendirip buzluga atacagim. Bikac kez kizartirken dagildi. Neyi yanlis yaptim bilmiyorum.
Tarif bekliyorumm

Kizlarrrrr
Bana ölçulu dagilmayan guzel bi kofte tarifi verir msiniz. Bugun yogurup sekillendirip buzluga atacagim. Bikac kez kizartirken dagildi. Neyi yanlis yaptim bilmiyorum.
Tarif bekliyorumm
Ben köftenin tadına bakamadığım için knorrun köfte harcını kullanıyorum 500 gram kıyma için oluyor. Üzerine biraz daha kırmızı biber ve karabiber ekliyorum. Seninki dağılıyorsa Galata unu veya bayat ekmek yüzündendir

Bağdat marka kofte harci altim inan . Bu sefer de tuaz diye korkudan. Onla yapayim bakalim

Selam kızlar bitti bayram temizliklerim c tesi yola cikcas kismetse bizde regl oldum bitsin kişisel temizlikleride bitiririm yarin insallah kiloda verseydik iyi olurdu insallah mayoya girerim dun eşim gec geldi yemiş geldi pilav yapcam bi bugun kuru fasulyenin yanina hava çok sıcak plaj havlusu alcam çıkıp gözüm kesmiyi güneşten çıkayım uff

Yanlız ben köfte harcı kullanmıyorum hiç.
1 çorba kasesi rondodan çekilmiş bayat ekmek(buzlukta hazırda oluyor)
1 kg kıyma
1 tutam ince kıyılmış maydanoz
2 diş rendelenmiş sarımsak
1 yumurta
Tuz
Karabiber
Pul biber
(Isteğe göre çok çok az kimyon)
Yoğurduktan sonra şekil vermek için de elimi azıcık sıvı yağla yağlıyorum daha iyi tutuyor.

Merhaba kızlar, çok yoruldum
Bütün evi sil,supur,toz al,banyoyu yıka,üstüne spora gittim. Yemekleri hazırladım misafir için . Bim de kurban eti için poşet gördüm. Et dağıtmak için şeffaf poşetle. Almak isteyen bakabilir

Markette 7 tl harcadık galiba şeftali 3 tl ye düşmüş hemen aldık araç park kamerası için A101 e uğradık 2 tane gelmiş yarın 9 da inip alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…