- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.601
İyi tatiller canımDün otele giriş yaptık kayınvalıdede kaldık 4gun.Tatil harcamalı geçiyor ama sağlık olsun eşim ve ogluşumla vakit geçirmek harikaNetim bitmiş otelden bağlandım şimdi faturam 100 TLyi almış msj geldi
İyi tatiller canımDün otele giriş yaptık kayınvalıdede kaldık 4gun.Tatil harcamalı geçiyor ama sağlık olsun eşim ve ogluşumla vakit geçirmek harikaNetim bitmiş otelden bağlandım şimdi faturam 100 TLyi almış msj geldi
Günaydın işe geç kaldım benimde a101 e gidesim var ama harcamada yapmak istemiyorum
girdim ben dayanamadım ama bişey almadım çok karışıktı heryer acil olan ihtiyaçta olmayınca işe geç kaldım zaten diye durmadımİyi tatiller canım❤❤
Yaaa bende a 101 e gitmek istiyorum ama para harcamam lazım
kaç ay ödeme yapacaksınız hayırlı olsun bu arada bizde arabanın üzerine ordan para almıştık.Günaydın kızlar bende dün birevime gittim. Taksitle araba almak icin. Ocağa kadar 500 Ocak’tan sonra 2 bin yatırarak 50 binlik arabayı en geç Ekim Kasım gibi alırsınız dediler
ben daha göremedim girmemişler sisteme bizimkileriE bordro yayimlsnmis.
Ve hemen vergi dilimi hemen kesinti
bende patlıcan kuruttum kabak kuruttum biraz biber almadım daha kurutmalık dolaba patlıcan kızartıp koymam lazım közledim onları koydum karnıyarıklık koydum 2 poşet biber doğradım koydum 7 çekmeceli benimki çok boş var dahaEtrafi toparladim.
Sil süpür yaptim.
Açip acip koftelerime bakiyorum
Benim difriz doldu. 5 cekmeceli . Belki birkac parca daha sıkıştırabilirim. Buzlugum bos .
Aksama kizlarda mantiyi da yapacagiz.
Patlicanlari kizartmadim daha. Zaten 3 yemeklik anca cikar. Kizartma fazla koymak ostemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?