Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlarr
Lojmandan arkadaslar cagirdi . Icli kofteyi yapalim sen yorulma dediler.
Hemen icini hazirladik dondurduk.
Sagolsun 1 saate yaptilar . 80 tane cikti. 10 tanesini onlara biraktim.

Sonra 1bucuk kgdan normal et kofte yogurduk şekil verdik.difrize attim.

1 kg köy biberi ve biraz patlican aldim fiyatini uygun gorunce. Biberleri attim difrize. Patlicanlar karniyarik icin kizartilacak .yarina kaldi.
Bugun cok zor olan icli kofte isim bitti cok şükür.

Ya ben buzluğa bayramdan sonra başlayacağım . Fasulye , köz patlıcan , köz biber , doğranmış biber koyacağım. Patlıcan kızartmak istiyorum ama nefret ediyorum heryere sıçrıyor çok yoruluyorum kızlar geriliyorum bugün bile 2 patlıcanı kızartırken sinirlendim .

Günaydınlar
Dün akşam giderken sadece 5 tl ye 1 ekmek aldım,
Bugün bakalım neler çıkacak.A 101 Aktuele bakıcam ihtiyacım olan birşey varmı diye.(inşallah yoktur)

İyi tatiller canım
Günaydın işe geç kaldım benimde a101 e gidesim var ama harcamada yapmak istemiyorum

Yaaa bende a 101 e gitmek istiyorum ama para harcamam lazım

Günaydın kızlar bende dün birevime gittim. Taksitle araba almak icin. Ocağa kadar 500 Ocak’tan sonra 2 bin yatırarak 50 binlik arabayı en geç Ekim Kasım gibi alırsınız dediler
kaç ay ödeme yapacaksınız hayırlı olsun bu arada bizde arabanın üzerine ordan para almıştık.

bende patlıcan kuruttum kabak kuruttum biraz biber almadım daha kurutmalık dolaba patlıcan kızartıp koymam lazım közledim onları koydum karnıyarıklık koydum 2 poşet biber doğradım koydum 7 çekmeceli benimki çok boş var daha

Bugün izim günümdü, ama sonra iptal oldu..
Haftaya üç gün izin yapacağım.
İşyerinin mutfağına baktım, yiyebilecğm bir yemek yoktu..
Çantama kurabiye koymuştum, çayla yerim..
Sabahta sıkma portakal suyu aldım 5,5 ödedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…