Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi tatiller canım.
Tatilden dönünce sadaka falan verin bence, sürekli aksilik yaşıyorsunuz..[/QUOTE]

Allah yardımcınız olsun kolay atlatırsınız inş

Allah kolaylık versin

Ne güzel komşuların var bizde yapacağız komşularla ama bakaim

Memnun kaldınız mi bir sorun oldu mu. Nasıl oldu anlatır misin
başta çok endişe etmiştim ama paramızı aldık aldıktan sonra kalan tutar için aylık senet imzalattılar ödedikçe senetleri aldım arabamızın üzerine ipotek koydular son taksiti yatırır yatırmaz kaldırdılar

Cok iyi peki arabayı alana kadar iki bin sonra bin yatırmak istiyoruz desek olur mu düşünemiyor miyiz

Merhabalar sabah A101 den araç kamerası aldım 130 tl 48 tl de eve alışveriş yaptım Arap sabunu sirke pirinç dibek , Türk kahvesi , 5 paket buz dolabı poşeti aldım buzluk için . Sabah arkadaşım kahvaltıdaydı öğlen ben aşıya gittim oradan komşuma gittim davet etti . Eve geldim browni yaptım buzluktan akşama yaprak sarması pişirdim . Akşama komşularımız çaya geliyorlar ne aksiyonlu bir gün allahım

Kizlar evimize yerleştik cok şükür. Halılar perdeler bayramdan sonraya kaldı getirmiyorlar su an eksi 6 bindeyiz taşınmak cok zormuş. Yol parası yatmadı henüz yatsa ferahlarız biraz. Bugün pazara gittik pazar masallah deyim aşırı uygundu cok sevindim marketten hic bisey almam artık. Haftaya da domates felan alirim buzluk icin bugun kırmızı biber patlıcan aldim. Annemler aldi sağolsunlar

Ah bide bana sor taşınmayı 8yıllık evliyim 6kez ev tasıdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…