- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.621
İyi tatiller canım.Kuşadasına geldik deprem oluyor.Aksamda haberlerde çıkmış kanalızasyon dökülüyor denize pis çok mağduruz diyormuş Kuşadası halkı.Mikrop kapmadan bitiririz tatili inş. Burası pis değil ama denizin yüzeyi fln.
[/QUOTE]İyi tatiller canım.
Tatilden dönünce sadaka falan verin bence, sürekli aksilik yaşıyorsunuz..
Allah yardımcınız olsun kolay atlatırsınız inşBordrolara baktım eşim bayramdan sonra bedelli yapacağı için maaş yatmamış
Kk 2 bin bu ay fatura aidat 700 TL
Benim maaştan 1300 kalıyor daha askerlik hazırlıkları yapılmadı, eşimin yol ve bizim memleketten dönüş masrafları var
Bu ay yandığımızın yeridir
Allah kolaylık versinBordrolara baktım eşim bayramdan sonra bedelli yapacağı için maaş yatmamış
Kk 2 bin bu ay fatura aidat 700 TL
Benim maaştan 1300 kalıyor daha askerlik hazırlıkları yapılmadı, eşimin yol ve bizim memleketten dönüş masrafları var
Bu ay yandığımızın yeridir
Nasıl para aldınız canim.kaç ay ödeme yapacaksınız hayırlı olsun bu arada bizde arabanın üzerine ordan para almıştık.
Ne güzel komşuların var bizde yapacağız komşularla ama bakaimEtrafi toparladim.
Sil süpür yaptim.
Açip acip koftelerime bakiyorum
Benim difriz doldu. 5 cekmeceli . Belki birkac parca daha sıkıştırabilirim. Buzlugum bos .
Aksama kizlarda mantiyi da yapacagiz.
Patlicanlari kizartmadim daha. Zaten 3 yemeklik anca cikar. Kizartma fazla koymak ostemiyorum
Memnun kaldınız mi bir sorun oldu mu. Nasıl oldu anlatır misinkaç ay ödeme yapacaksınız hayırlı olsun bu arada bizde arabanın üzerine ordan para almıştık.
1 yıllık yaptık biz 2000 ödemiştik şubatta başladık temmuzda hesabıma yattı 30 bin çalışma bedelini peşin almışlardı bizdenNasıl para aldınız canim.
İki bin tl ödersek 25 ay dedi.
başta çok endişe etmiştim ama paramızı aldık aldıktan sonra kalan tutar için aylık senet imzalattılar ödedikçe senetleri aldım arabamızın üzerine ipotek koydular son taksiti yatırır yatırmaz kaldırdılarMemnun kaldınız mi bir sorun oldu mu. Nasıl oldu anlatır misin♥
Aynen onu bizden de pesin istediler ama hiç verecek durumda değiliz onu da taksit yapacaklar eğer karar verirsek1 yıllık yaptık biz 2000 ödemiştik şubatta başladık temmuzda hesabıma yattı 30 bin çalışma bedelini peşin almışlardı bizden
kredi kartına taksit yaptırmıştık bizde hem ilk taksit hem çalışma bedeli 4.500 olunca veremezdikAynen onu bizden de pesin istediler ama hiç verecek durumda değiliz onu da taksit yapacaklar eğer karar verirsek
Bizde oyle Yapcaz bakalımkredi kartına taksit yaptırmıştık bizde hem ilk taksit hem çalışma bedeli 4.500 olunca veremezdik
Cok iyi peki arabayı alana kadar iki bin sonra bin yatırmak istiyoruz desek olur mu düşünemiyor miyizbaşta çok endişe etmiştim ama paramızı aldık aldıktan sonra kalan tutar için aylık senet imzalattılar ödedikçe senetleri aldım arabamızın üzerine ipotek koydular son taksiti yatırır yatırmaz kaldırdılar
Ah bide bana sor taşınmayı 8yıllık evliyim 6kez ev tasıdıkKizlar evimize yerleştik cok şükür. Halılar perdeler bayramdan sonraya kaldı getirmiyorlarsu an eksi 6 bindeyiz taşınmak cok zormuş. Yol parası yatmadı henüz yatsa ferahlarız biraz. Bugün pazara gittik pazar masallah deyim aşırı uygundu cok sevindim marketten hic bisey almam artık. Haftaya da domates felan alirim buzluk icin bugun kırmızı biber patlıcan aldim. Annemler aldi sağolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?