- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.641
Maaş yarın yatıyor rahatlarsınız inş taşınma paranızda hemen yatarEksi bakiyemiz de bitti 100 lira kaldı
Cok şükür canim. Işin zor kismi bitmis.Kizlar evimize yerleştik cok şükür. Halılar perdeler bayramdan sonraya kaldı getirmiyorlarsu an eksi 6 bindeyiz taşınmak cok zormuş. Yol parası yatmadı henüz yatsa ferahlarız biraz. Bugün pazara gittik pazar masallah deyim aşırı uygundu cok sevindim marketten hic bisey almam artık. Haftaya da domates felan alirim buzluk icin bugun kırmızı biber patlıcan aldim. Annemler aldi sağolsunlar
Cok zor taşınmak bizde 4 ay önce taşındık hala toparlayamayık allah yardımcın olsun canmKizlar evimize yerleştik cok şükür. Halılar perdeler bayramdan sonraya kaldı getirmiyorlarsu an eksi 6 bindeyiz taşınmak cok zormuş. Yol parası yatmadı henüz yatsa ferahlarız biraz. Bugün pazara gittik pazar masallah deyim aşırı uygundu cok sevindim marketten hic bisey almam artık. Haftaya da domates felan alirim buzluk icin bugun kırmızı biber patlıcan aldim. Annemler aldi sağolsunlar
Insallah canım ❤Maaş yarın yatıyor rahatlarsınız inş taşınma paranızda hemen yatar
Amin canım çok teşekkür ederim öyle vallahi annemler geldi sağolsunlar baya yardımları olduCok zor taşınmak bizde 4 ay önce taşındık hala toparlayamayık allah yardımcın olsun canm
Vallahi mis gibi hersey canım çokta uygun her şey. En az 10 sene burdayiz allah izin verirseCok şükür canim. Işin zor kismi bitmis.
Yol harcirahi yatinca rahatlarsiniz. Ege ohhh mis gibi.
Kac yil kalacaksiniz
Oyy cok tasinmisiniz vallahi. Geldik buz dolabı çalışmadı. Camasir makinası çalışmadı eşyalar da şaşmışAh bide bana sor taşınmayı 8yıllık evliyim 6kez ev tasıdık
Hangi şehirdesinizVallahi mis gibi hersey canım çokta uygun her şey. En az 10 sene burdayiz allah izin verirse
Hangi şehirdesiniz
10 yıl cok iyiymiş canimManisa canim
Kasım gibi bizimde tercihler başlayacak bizde Manisa düşünüyoruz bakalım.Erzincan Malatya Sivas tokat falan yazarız diyor eşim.Oyy cok tasinmisiniz vallahi. Geldik buz dolabı çalışmadı. Camasir makinası çalışmadı eşyalar da şaşmış
Aynen bizim evde öyle ya Ekim’in başına kadar çalışıyor klima alsak her odaya mı alacağız diyoruz en az 3 oraya şart bizim fiyatlarda uçmuşvantilatorüm kırılmıştı geçen bantla fln tutturduk çıktı kac kes dün esime demeden ciktim taksitciden aldim 150 tl ye varken 50 tl verdim 2 ay 50 vercem bide öğlen gidip alcam bizim ev durulacak gibi deil en az 1 ay daha calisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?