Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cok şükür canim. Işin zor kismi bitmis.
Yol harcirahi yatinca rahatlarsiniz. Ege ohhh mis gibi.
Kac yil kalacaksiniz

Cok zor taşınmak bizde 4 ay önce taşındık hala toparlayamayık allah yardımcın olsun canm

Mantilar da difrizde yerini aldi.

Az once pideciye ugradik. 30 lira harcadik.
Migrosta 19 lira.
Manavda 18 lira harcadik.
Mazot aldik. 235 lira.

Maaslar yatinca bi hesap killtap yapacagim.
Ceyrek altin 428 liraydi.
Düsmicek mi acaba
Yarin cikamam ama arefe gunu alacagim mecbur

Günaydın kızlar oğlan uyutmadı 8 e geliyordu uyandım eşim dün bitirdi işlerini evde bugun uyusun diye kapadim kapısını oglusla cizgi film bakios birazdan başlarım kahvalti hazırlıklarına adam evde olunca özel sofra istio yarin yola cikcas kismetse evde temizlik bitti ogluş un valisi hazır bizimkiler hazırlanacak aksama eşimin yeğeni kiz kardeşim gelcek onlarla gitces tatile sabah erken cikars ddik o yüzden kalacaklar bizde akşama dolapta kabak ve dolma biberin az yarim kg yufka var az yaprak çıkardım karışık dolma sarma yapcam patatesli börek yapcam bide salata yeter bugun

Günaydın akşam misafirler geç geldiler geç gittiler kolum ağırlaştı kalkmıyor biraz domates var onları doğrayıp güneşe atacağım akşama mantar makarna yanınada bir çorba bulayım mantarı dün marketten neden almadım bilemiyorum desem kafam uçmuş misafir ağırlamaktan galiba ya . Kahvaltıdan sonra bir markete çıkayım çok sıcak olmadan diyorum . Geri dönüşte temizlik işini filan hallederim. Watsonsta bayram indirimi bugün bitiyor oradan fondöten almam lazım yüzde 40 indirime düştü benimki de dün bitti

Aynen bizim evde öyle ya Ekim’in başına kadar çalışıyor klima alsak her odaya mı alacağız diyoruz en az 3 oraya şart bizim fiyatlarda uçmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…