- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.661
Insallah gönlünüzden gecen yer olurKasım gibi bizimde tercihler başlayacak bizde Manisa düşünüyoruz bakalım.Erzincan Malatya Sivas tokat falan yazarız diyor eşim.
Aaa evet tayin olurken maas yatmamasi durumu oluyordu sanki yani gec yatiyordu.Günaydın bize maaşta yatmamış yol parası da yatmamış
Vergi matrahından kesintiler oluyorya son aylarda onun içindirGünaydın kızlar maaşlar yatmış ama 200 eksik yatmış sanırım
Çift poşete geçiriyorum ben herşeyi bende işe yarıyoAnnem biber salcami hazirlamis. Kuruyormus şu anda. 5kglik petlerde gonderir.
Sadece eristem kaldi yapilmadik. Onu da halledicez.
Bundan sonra kek borek kurabiye vs koyacagim buzluga .dogumdan sonra kolaylik olsun diye. Bir de yaprak sarmasi.
Bir de kizlar gecenlerde kek koydum dolabin buzluguna ve kek dolap kokuyordu.
Napmaliyim bunu onlemek icin. Difrizde yer kalmicak. Dolapta da et olacak yanina koyamam ki
Bende 2600 ayirabildimEv kredisi , kira , elektrik, su , doğalgaz , internet , tivibu , Benim telefon , MTV yatırdımhesap kitap yaptım ayın 18 ine kadar 370 tl bütçe kaldı bu aydan 1650 tl kurban paramız hesapta duruyor Temmuz maaşından kalanlar bunlar . Yeni yatan maaş ile de bütçeyi yaptım şehir dışına gitmek için bütçe ayırdım 2000 tl altın almak için ayırdım onu ay sonu alacağız
Mtv yatırdın mı pure 4 tl faizli ödedimBende 2600 ayirabildim
Aynen cnm eşim sevindi bizdede eylül sonuna kadar belki güney cephe çok sıcak uyunmuyo gece bileAynen bizim evde öyle ya Ekim’in başına kadar çalışıyor klima alsak her odaya mı alacağız diyoruz en az 3 oraya şart bizim fiyatlarda uçmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?