Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın dün akşam markete uğradım çocuklara süt kraker kepekli ekmek aldım 13 oraya verdim diğer markete geçtim patlıcan 1 tl ydi 5.5 kg aldım 2 kg kızarttım musakkalık 2 poşet yaptım dolaba koydum. Diğerlerini közlemelik ayırdım bugün akşamada onları yaparım 1 kg da köy biberi aldım yıkadım suyu çıksın diye sofra bezine serdim onlarıda poşetleyip kaldırırım agız tadıyla yemek nasip olur inşallah

Günaydınlar
Nihayet bayram geliyor da azda olsa sabah uyuma şansım olacak sabah kendimi yataktan kalkmak icin zar zor ikna ettim
Akşam komşu vardı kahve içtik çocuklar oynasın diye ben davet ettim.Yataga yattığımda saat 1 olmuştu.6'da geriye kalk ise gel zorlanıyorum yazın oğlanda geç yatıyor. akşamlari saat 9 gibi bisiklet binmeye çıkarıyoruz,eve gel duşunu aldır v.s derken saat zaten 12-1 oluyor.

Oglusumla evdeyiz bu bayram ilk kez evde kalacağız.Esimin bayram nöbeti var.
Artık izne çıkmak istiyoruz çok yorulduk tıkandık ruhen.
Dün harcamam olmadi ama akşama markete uğrayabilirim ekmek kesin alınacak.

Annem biber salcami hazirlamis. Kuruyormus şu anda. 5kglik petlerde gonderir.
Sadece eristem kaldi yapilmadik. Onu da halledicez.
Bundan sonra kek borek kurabiye vs koyacagim buzluga .dogumdan sonra kolaylik olsun diye. Bir de yaprak sarmasi.

Bir de kizlar gecenlerde kek koydum dolabin buzluguna ve kek dolap kokuyordu.
Napmaliyim bunu onlemek icin. Difrizde yer kalmicak. Dolapta da et olacak yanina koyamam ki

Ev kredisi , kira , elektrik, su , doğalgaz , internet , tivibu , Benim telefon , MTV yatırdım hesap kitap yaptım ayın 18 ine kadar 370 tl bütçe kaldı bu aydan 1650 tl kurban paramız hesapta duruyor Temmuz maaşından kalanlar bunlar . Yeni yatan maaş ile de bütçeyi yaptım şehir dışına gitmek için bütçe ayırdım 2000 tl altın almak için ayırdım onu ay sonu alacağız

Çift poşete geçiriyorum ben herşeyi bende işe yarıyo

Günaydın kızlar bizim maaşlarda yatmış
gaz 15
internet 65
aidat 85
vardı ödenecek diğerleri arada olduğu için yok... Kurbanı ne yapacağımız halen belli değil bakalım

Akşam 13 kg domatesten konserve yaptık daha doğrusu eşim yaptı sağolsun ben pek ilgilenemedim. 7 kiloda kurtmuştuk birazda kuru biber var Buzluğa da annem varken taze fasülye attık 5 kg 6 poşet e bölerek koydum yeterli bizim için. Kışın kış sebzelerini de çok severiz zaten. Fırsat olursa karnıyarık atarım 2-3 yemeklik.

Bende 2600 ayirabildim

Aynen bizim evde öyle ya Ekim’in başına kadar çalışıyor klima alsak her odaya mı alacağız diyoruz en az 3 oraya şart bizim fiyatlarda uçmuş
Aynen cnm eşim sevindi bizdede eylül sonuna kadar belki güney cephe çok sıcak uyunmuyo gece bile ama kışın çok iyi oluyo 100 tl fatura geldi en yüksek alt üst kat dolu birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…