Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynen cnm eşim sevindi bizdede eylül sonuna kadar belki güney cephe çok sıcak uyunmuyo gece bile ama kışın çok iyi oluyo 100 tl fatura geldi en yüksek alt üst kat dolu birde
Bizim apartmanda yalıtım yok Güney cephe ama kışın soğuk yazın sıcak oluyor . Bebek yokken yakıttan idare oluyordu artık hiç idare olmaz olacak

Ben kilo ile poşet satan ambalajcilardan sefaf poşet alıyorum her boydan azar azar önce buzdolabı poşetine geçirip sonrada kalın olana koyuyorum hiç koku falan olmuyor.
Bende çift çift geçiriyorum aynen kokmuyor birde mesela dolabın kendi kokusu olur ya bazen geçirmek için plastik birşeye karbonat veya kuru kahve koyuyorum arada oda iyi geliyor ama zaten hiç öyle koku olmaz dolabımda

Oxxo dan bir elbise beğendim kararsızım alıp almama konusunda
Alırsam gram altınm gider
Bugün çok harcamalı geçiyor..
Kayınvalidem ev baklavası yapmış hem kendisine bize ve annemlere, bugün görümcem getirdi bize..
Bende güzel bir paket çikolata lokum ve kahve alıp hediye ettim. Boş göndermek istemedim.,
Öğlen yemeğini dışarda yedim, toplam 100 lira harcadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…