- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.681
eşimde 2 aylık almıştı 1 ay yatırmadılarGünaydın bize maaşta yatmamış yol parası da yatmamış
Temmuz maasiyla odemistim canim. Son tarih temmuz sonuydu faiz odemedimMtv yatırdın mı pure 4 tl faizli ödedim
Günaydın kızlar maaşlarınız bereketli olsun.. bende konut kredisi internet su doğalgaz yatırdım 100 lirada gün parası verdim .. benim bu ayki birikimim 1 tam altın
Ben kilo ile poşet satan ambalajcilardan sefaf poşet alıyorum her boydan azar azar önce buzdolabı poşetine geçirip sonrada kalın olana koyuyorum hiç koku falan olmuyor.Çift poşete geçiriyorum ben herşeyi bende işe yarıyo
Bizim apartmanda yalıtım yok Güney cephe ama kışın soğuk yazın sıcak oluyor . Bebek yokken yakıttan idare oluyordu artık hiç idare olmaz olacakAynen cnm eşim sevindi bizdede eylül sonuna kadar belki güney cephe çok sıcak uyunmuyo gece bileama kışın çok iyi oluyo 100 tl fatura geldi en yüksek alt üst kat dolu birde
İyi yapmışsın püre ya ben bekledim Ağustos’u beklemesem altın alamıyordumTemmuz maasiyla odemistim canim. Son tarih temmuz sonuydu faiz odemedim
Bende çift çift geçiriyorum aynen kokmuyor birde mesela dolabın kendi kokusu olur ya bazen geçirmek için plastik birşeye karbonat veya kuru kahve koyuyorum arada oda iyi geliyor ama zaten hiç öyle koku olmaz dolabımdaBen kilo ile poşet satan ambalajcilardan sefaf poşet alıyorum her boydan azar azar önce buzdolabı poşetine geçirip sonrada kalın olana koyuyorum hiç koku falan olmuyor.
Iyi yapmissin tabi altin almakla. Gecen ay 419dan aldigim ceyrek simdi 430 oldu.İyi yapmışsın püre ya ben bekledim Ağustos’u beklemesem altın alamıyordum
Birikimin bereketli olsun.altını kaçtan aldın ?Günaydın kızlar maaşlarınız bereketli olsun.. bende konut kredisi internet su doğalgaz yatırdım 100 lirada gün parası verdim .. benim bu ayki birikimim 1 tam altın
Duduklu yencere 11.5muişe gelirken 11.5 kk dan harcadım bimden düdüklü aldım anneme
Bende soracaktım:)Duduklu yencere 11.5mu
Evet canim gec yatacakmış ama eksi bakiyesi bitti yol parası bari yatsaydıAaa evet tayin olurken maas yatmamasi durumu oluyordu sanki yani gec yatiyordu.
Bizde öyle geç yatacak canım toparlanmamiz biraz zaman alacakeşimde 2 aylık almıştı 1 ay yatırmadılar
yok canım 11.5 ekler aldım düdüklü 200 tl 6 taksit yaptırdımDuduklu yencere 11.5mu
varmıydı birikim sizi idare edecek kadar en azından ya da karttan gidersiniz maaş yatınca ödersinizBizde öyle geç yatacak canım toparlanmamiz biraz zaman alacak
Yok canım birikim hepsi eşyalara gitti artik karttan harciycaz mecburenvarmıydı birikim sizi idare edecek kadar en azından ya da karttan gidersiniz maaş yatınca ödersiniz
Allah kolaylık versinYok canım birikim hepsi eşyalara gitti artik karttan harciycaz mecburen
Gayet içten Allah yardimciniz olsun demek istedimYok canım birikim hepsi eşyalara gitti artik karttan harciycaz mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?