Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sakin ol ve güzelce gram altınını al elbiseyi boşver

Bende bütün ev süpür,,, sil ,,,toz al ,,,WC banyo yıka ,,,balkonları yıka ,,, çamaşır katla,,,yoruldum yaaaa

Mercimekli patlıcan yemeği yaptım buzluktan da tavuk köftesini yapıcam yanına yoğurt dünden de çorba var yeter çok şükür
Şimdilik bi harcamam yokkkkkkkk akşama yazarım olursaaaaa

Sakin ol ve güzelce gram altınını al elbiseyi boşver
Allah’tan mağazaya girip denemedim, o an denesem üstüme olsa fiyatı çok olsa da sanki almam gerekiyor, sanki almazsam çok büyük ayıp olucak mağazadakilere:))) o yüzden vitrinden beğendiğm bişey olursa , internetten fiyatına bakıp düşünüyorum, gerçekten ihtiyacm var mı diye:)

Gayet içten Allah yardimciniz olsun demek istedimHer nekadar kart olsada nakit 200-300 nakit olmayinca cok zor ve kötü oluyor.Insallah hemen yatar
cok teşekkür ederim yüzümü gulumsettiniz ❤ insallah bayramdan sonraya kaldı gibi görünüyo artik

Sabah markete gittim 11 tl filan harcadım domates mantar aldım . Geri döndüm kızaran tüm domatesleri dilimleyip balkona koydum domates işi benim için bitti . Evi süpürdüm sildim toz alıp WC temizledim. Bulaşık makinası boşalttım . Makarna mantar sote salata çorba yoğurt masa hazırladım duşa girdim. Tam masaya oturacağız balkonda üst kattaki sandalyesini balkonun kenarına Demir’e astı balkon yıkıyordu tüm kirli suyu benim domateslerin üzerine aktı sinirlemeyip ne yapayım bilemiyorum

Nolcak simdi o domatesler.
Insan egilip bi bakar komşunun balkonu bos mu diye.

Yaa cok kötü olmuş her zaman böyle zararı oluyor mu üsttekinin ben cok sinirlenirdim herhalde insan eğilir bakar bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…