- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.721
Bende öyle süt ve pazar parası ayrı her ayda kaç haftasonu var ona göre ayarlıyorum.Kizlar haftalik 200 lira ayirdim. Umarim yeter. Süt ve pazar param bu 200den ayri. Onlarin butcesi ayri.
Eşim gitmis manda kaymakli kadayifli lokum almis. Kilosu 57 lira125 tl harcadık az önce 33 tl watsonstan fondöten( %40 indirimdeydi) . Eşim kendine 55 tl ye jilet aldı aşırı pahalanmış ya40 tl kantinde harcadık yumurta süt fıstık makarna aldım üf depresyondayım ya
Bende iş yerinde yapıyorum küçük bir takvime işaretliyorum bitanrde defterim gelir gider tablosu şeklinde iyi oluyor gerçekten gereksiz şeyler almıyorum artık.Hafta bitti. Onumuzdeki haftadan itibaren eylul 15e kadar 5 hafta var.
ayin 15inden 15ine hasapliyorum haftalara bolerek
Benim evde kucuk legenim var. 2 tane.Akşam bime ugradım kova aldım 22.5 olandan köyde kescez kurbanı onun içine büyük çöp poşeti geçirip getiririz bitanede kapaklı büyük kovam var eşime deniz şortu aldım toz biber aldım 35 falan gitti
Bol su iç yürüyüşe çık canım doktor bana çaya şeker atma 1 dilim baklava ye 2 çok olur sana demişti ya da yarım çikolata sende öyle ayarlayabilirsinEşim gitmis manda kaymakli kadayifli lokum almis. Kilosu 57 lira
1 kilo almis gelmis.
Diyabet filan hak getire
Ne kadar dikkat etsek de gidiyor bizde .Bende iş yerinde yapıyorum küçük bir takvime işaretliyorum bitanrde defterim gelir gider tablosu şeklinde iyi oluyor gerçekten gereksiz şeyler almıyorum artık.
Aynen oyle. Az az yemeye calisiyorum.Bol su iç yürüyüşe çık canım doktor bana çaya şeker atma 1 dilim baklava ye 2 çok olur sana demişti ya da yarım çikolata sende öyle ayarlayabilirsin
Amin canım sizde insallahInşallah ihtiyaç olmaz..yeni evinizde huzur içinde geçirin inşallah bayrami
Cok şükür.Evet pure kendisi almış.. tutumluluk konusunda çok iyi maşallah her serde bi hayır var derler ya dibe vurması gözünü açtı adamın bana savurgansin demeye başladı tutumlu olmanın tadını aldı çok şükür
Ay allahım ya bende bi doktora gitseydim artık 16 sına randevu aldım ayrıntılıya gireceğimEşim gitmis manda kaymakli kadayifli lokum almis. Kilosu 57 lira
1 kilo almis gelmis.
Diyabet filan hak getire
Masallah yolu yarıladınAy allahım ya bende bi doktora gitseydim artık 16 sına randevu aldım ayrıntılıya gireceğim
Evet ya bende şaşırıyorum yolu yarıladım biraz çıktı karnım artık hamile olduğum rahatlıkla anlaşılıyorMasallah yolu yarıladıngöbeğin çıktımı baya?Saglıcakla gelsin oğlun
Bir bakmışsın kucağında Sonra hop yürüyor okula başlıyor zaman su gibiEvet ya bende şaşırıyorum yolu yarıladım biraz çıktı karnım artık hamile olduğum rahatlıkla anlaşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?