Bugün ne aldin kaç tl harcadin

125 tl harcadık az önce 33 tl watsonstan fondöten( %40 indirimdeydi) . Eşim kendine 55 tl ye jilet aldı aşırı pahalanmış ya 40 tl kantinde harcadık yumurta süt fıstık makarna aldım üf depresyondayım ya

Akşam bime ugradım kova aldım 22.5 olandan köyde kescez kurbanı onun içine büyük çöp poşeti geçirip getiririz bitanede kapaklı büyük kovam var eşime deniz şortu aldım toz biber aldım 35 falan gitti

Eşim gitmis manda kaymakli kadayifli lokum almis. Kilosu 57 lira
1 kilo almis gelmis.
Diyabet filan hak getire

Hafta bitti. Onumuzdeki haftadan itibaren eylul 15e kadar 5 hafta var.
ayin 15inden 15ine hasapliyorum haftalara bolerek
Bende iş yerinde yapıyorum küçük bir takvime işaretliyorum bitanrde defterim gelir gider tablosu şeklinde iyi oluyor gerçekten gereksiz şeyler almıyorum artık.

Benim evde kucuk legenim var. 2 tane.
Buyuk siyah kalin çöp poseti.
Bizde sıklıkla kullanildigi icin isime cok yariyor. Akma döķulme koku vs olmuyor. Pratik

1 kilo almis gelmis.
Diyabet filan hak getire
Bol su iç yürüyüşe çık canım doktor bana çaya şeker atma 1 dilim baklava ye 2 çok olur sana demişti ya da yarım çikolata sende öyle ayarlayabilirsin

Cok şükür.
Esim ilk etapta para biriktiremeyecegimizi ayin sonunu ancak getirebilecegimizi saniyordu.
Fakat ben bütce takip plan yapinca ve isleri duzene koyup para biriktirince cok sasirdi.
O parayi topluca kendine verdim ve araba aldik.
Şimdi birikime inanci tam.
Biraz daha tutumlu olsa daha iyi olacak ama

1 kilo almis gelmis.
Diyabet filan hak getire
Ay allahım ya bende bi doktora gitseydim artık 16 sına randevu aldım ayrıntılıya gireceğim

Masallah yolu yarıladın göbeğin çıktımı baya?Saglıcakla gelsin oğlun
Evet ya bende şaşırıyorum yolu yarıladım biraz çıktı karnım artık hamile olduğum rahatlıkla anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…