Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın dün alışverişten sonra orduevinde arkadaşlarla oturduk onları biz davet etmiştik zaten çay dondurma filan yedik Bugün de kurban için naylon filan alacaklar beyler ben evde kalmak istiyorum . Buzluğu silerim birde yemek yanlız sebze almamız lazım

Pazara gittik kızlar
Dolmalık biber aldım 2 kilo 10 tl ipe dizdim ilk defa kurutacağım.
Domates patlıcan kabak fasulye incir üzüm toplam 70tl
Kasaba gittik 160tl
Pastaneye gittik baklava 68tl
Akşama güveç yapacağım misafirimiz geliyor.
Birazdan ev süpürüp banyoları silip yemeğe koyulacağım.
Scss94 cnm yeni şehrinizde yeni evinizde huzurla yaşayın inş ilk ay zor olur ama toparlarsınız bütçeyi. Yeni eşyalarınızın tadını çıkarın para bir şekilde halloluyor

Amin canım çok teşekkür ederim

Kizlar bende memleketten gelirken yufka ekmek erişte manti yaptılar annemler sağolsunlar. Bahçeden biber topladim bol gelirken getirdim biraz kuruttum biraz buzluğa attim. Pazardan kırmızı biber patlıcan almistim onlari yapicam buzluk icin ama hastayim Su an biraz toparlanıp onlari halledicem. Yine annemler peynir yapmışlar onları da buzluğa koydum. Mısır koydum buzluğa. Haftaya biraz daha alıp koyarım. Haftaya domates alicam 15 kilo kadar doğrayıp aticam insallah konserve yenmiyo bizde. Anneme dedim bize kahvaltilik sos yapacak sagolsun canim anam ☺

Kolay gelsin canım taşınma filan derken kendini fazla yordun herhalde dinlen birazcık geçmiş olsun
Yeni yerinizde hayırlı olsun

Kolay gelsin canım taşınma filan derken kendini fazla yordun herhalde dinlen birazcık geçmiş olsun
Yeni yerinizde hayırlı olsun
Cook teşekkür ederim canım evet yorgunluktan galiba oglum da bende hastayız oglum 1 bucuk kilo verdi. Biraz duygusal bi cocuk eski evimize gidelim diye agladi surekli 3 yasinda yeni alışmaya başladı eve o beni daha cok yordu psikolojik olarak açıkçası.

Yaaaaaa kıyamam kuzumaaaa
Biz büyük insanlar bile yeni yere zor alışıyoruz küçükler için daha zor olsa gerek

Yaaaaaa kıyamam kuzumaaaa
Biz büyük insanlar bile yeni yere zor alışıyoruz küçükler için daha zor olsa gerek
Öyle canim allahtan kilosu biraz fazlaydı simdi yeni yeni yemeye başladı kuzum cok mutluyum o yuzden yatağı felanda geldi kurduk cok sevdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…