Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaaaaaa kıyamam kuzumaaaa❤❤❤
Biz büyük insanlar bile yeni yere zor alışıyoruz küçükler için daha zor olsa gerek
Teyzem köyden ankara ya taşındıgında eskiden köyde tuvaletler dışardaymış alışmış oğlu köye ankara ya geldiklerinde tuvalet evde diye kaç gün yapmamış büyük tuvaletini kabız olmuş çişini yine bahçeye yapmış çok zorlanmıştı teyzem o geldi aklıma

Yaaan evet eskiden köydeki tuvaletler dışardaydı bizde köye gittiğimizde akşam çişimiz gelince tuvalete gitmeye korkar hemen dışarı yapardık ama o zaman tuvalet deliği de çok büyüktü içine düşücez diye korkardık

Eşim 25 tl su almış bol bol 5 tl ye naylon aldılar kurban için 100 tl benzin bu benzinle hem şehir dışına hem kurban için köye gidip geleceğiz buzluğu boşalttım cifledim yerleştirdim . Mutfak Sandalyelerini beğenmedim hemen cifledim. Birazdan sebze almak için markete gideceğiz hava serinlesin. 2 makina çamaşır yıkandı asıldı

Valla aynen öyle purecim birikimin bereketli olsun bende dayanamayıp alıyorjm

Bereketli olsun

Sana biberleri sorcaktım canım biberleri yemeklik doğrayıp kurutmaya koydum sonra sadece kavanoza mı koyuyosun birde kapalı yerde mi bekletiyosun ilk defa yapıcam bende

Hayırlı olsun altın hep yükselişte zaten 1 aya kar edersin.Bu arada kabak tarifini yapıp attım denemelik bir kezde yedik kayınvalidemde bayıldı tarif istedi.çok teşekkür ederim

@CuteMom
benben00
Neredesiniz iyimi keyfiniz? Yazın arada
Canım slm, iyilik bizden annemlerdeyiz kurbanı kesip kacacagız bir kaç gun biryerlere. Sizin tatil nasıl gidiyor? Kış hazırlıklarının cogunu tamamladım ben; 50kilodan domates konservesi yaptık. Patlıcanı hem karnıyarıklık hem bostan kebaplık fırında kızartıp buzluga koydum cok güzel oldu. Ocak da kızartma yapmayı hiç sevmiyorum. 3kavanozda zeytinyağlı patlıcan bastı yapıp kapattım, ilk defa denedim inşaallah guzel olmuştur. Biber, semizotu, fasulye,barbunya,mantı da tamam, mucverlik kabak koyacagım, kapya biberi doğrayıp atacagım. Annem de karışık kızartmalık yapar. İki cocuk full time calışma hayatı ile bu kadarını yapabilmiş olmaya seviniyorum çok. Allah saglıkla yedirsin

Sana biberleri sorcaktım canım biberleri yemeklik doğrayıp kurutmaya koydum sonra sadece kavanoza mı koyuyosun birde kapalı yerde mi bekletiyosun ilk defa yapıcam bende
Ben kavanoza koyuyorum şimdi buzdolabında duruyor kışın depoya koyuyorum evin sıcaklığına göre bakıyorum durumuna

Ordu evinde 25 tl yemek yedik. 20 tl yoğurt ve dondurma aldık . 23 tl de marketten sebze aldık . Yoruldum uzandım biraz

Masallah ne güzel hazırlıklar yapmışsın Allah ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin ins. Bizim tatil bugün son yarın otelden çıkış yapacağız anneme gidecegız kurban orda kesıyoruz.Ben kıs hazırlığı yapmadım annem yaptı bu yıl ondan alacağım taze fasulye ,bezelye ,bamya ,domates sosu ,salca ,tarhana ,bulgur ,turşu vişne reçeli yaptı Mısır atmış soka Allah razı olsun annemden.Buyuk dondurucu var annemde full doldurmuş ondan alırım alacagımı

Herkese selamlar
Galiba yorgunluktan pertim çıkmış olabilir.
Evimin bütün gündelikleri stor onları yıkadik kurutup astik eşimle,yıkamaci 1 günde getiremem dedi perdeleri,evde perdesiz olmaz tül var ama güneşten durmak mümkün degil bizim evde.
Sabah çok güneş geliyor yatak odalarına diye fon perdeleri bile çekiyoruz.Durum böyle olunca iş başa düştü kendimiz yıkadik.paramiz da cebimize kaldı.
Ev süpûrdüm silip toz alacağım,sonrada kuaföre gidip kaslarımı bir toparlatacagim.Bu akşam iş bitmeyecek Sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…