Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi akşamlar

Marketten;
Domates
Salatalık
Organik elma aldık, 16 lira ödedik.

23 tl de etsiz çiğ köfte aldık.

Şarküteriden de; sucuk, organik yumurta ve yufka aldım 62,5 ödedik..

Dün işyerimden arkadaşım bahçesinden fasulye toplayıp getirdi bana , çok sevindimm. Üç dört tanede domates koymuştu , bugün ki yemeğimz taze fasulye

Rica ediyorum allah ağız tadı ile yedirsin eşinle bebeğinle inşallah
İnş canım 2 tepsi doğradım koydum balkona bakalım becerebilmiş miyim2 kilo taze fasulye,3 kiloda kabagımı yapıp derin dondurucuya koydum.
Melemenlik domateslerimi bitirdim buzlukta yer kalmadı onları kavanozladım.Domates sosu ve köz biber için köye giderim kayınvalidemle ev inanılmaz sıcak oluyor.Artık patlıcanlarımıda yaparım kış için yeter.Çok yoruldum ya.

Cok tesekkur ederim Hatırlanmak cok guzel. Okul acılısı ile aktif donecegım, yazlıktayım hala. Kısılık hazırlıkları bitmek uzere hemen hemen 40 kavanoz domates suyu yaptık, bahcemızden tabi. Bu sene hemen hemen hıc satın domates almadık bahcede baya oldu sukur bu sene gecen sene hep hastalıklı idi. Neler yaptım soylıyım. Domates suyu, Ikı bidon tursu, bir bidon yaglı sirkeli tursu, erik kompostosu bahcede yine, erik marmelatı.armut erik elma nektarın kuruttum. Patlıcan kırmızı biber kozledım. Bir tek aklımda olan mısır ve dogranmıs biber atamadım. İstanbulda olacagım haftaya 4 gun oradan alıcam koy pazarları o kadar pahalı ki mısırın 10 tanesi 18 lıra mesela. Onun dısında 7 tane fiziki ceyrek altın aldım. Arabanın son artık 4 bin lirası kaldı borc. Sonra satmayı dusunuyorum cok cok fazla yakıyor. Bana İstanbulda ev islerine gelen abla corluya tasınacak evini satmayı dusunuyor. 150 bine bodrum kat 8 senelik bina 1+1 mutfagı ayrı ama ıcı tertemiz lamınat amerikan kapı dolapları yeni VS. Acıkcası ben almayı dusunuyorum orayı. Arabayı satıp ev kredisi cekıp daha dusuk model luks olmayan bir araba almayı dusunuyorum. Onun dısında bır evimiz daha vardı onunda kirasını almaya baslayacagım kasımda ınsallah seneye yaza kadar durumlar baya iyi olacak. Bu sene arabadan sonra cok bısı yapamadık biliyorsunuz okul bitti VS dogalgaz yok ama yazlıkta inanılmaz para harcanıyor bazen İstanbula gelıyorum yag yok un yok ne yapayım alısverıs yapıp iki gun sonra toplayıp yazlıga gelıyorum tukendım iki ileri Bı geri esya gotur getir yapmaktan. Kucugum 20 aylık oldu, buyugu 9.5 yasında cok sukur ilkbahara gore daha rahatım ufak ufak kucugu yakamı bırakmak uzere. Bu sene cokca yıllık izin kullandım seneye Bakalım napicaz

Ah tarhanayı nasıl unuttum, kesme ve kuskusta var. Tam bugdaydan yaptım makarnaları. Kısacası yorgunum yaz bitse dinlensem dıyorum  ve tabı bezelye var. Taze fasulye bu sene hıc Yapmadım ama kokuyorda kokuyor diyorlar elimde ermedi amA. Birde kabak yaptım cıgden dogradım derin dondurucuya attım

Of patlıcan kanayan yaram resmen varya ev çok sıcak bende kızartma yapmak istemiyorum her yere sıçrıyor biberi patlıcanı közlemek için mahallede fırına vereceğim 10 kg

Amin canım çok güzel dua etmişsin.
Herkese hayırlı bayramlar olsun inşallah:)

Günaydın kızlar, yıllık hedefim için 1000tl ayırdim bu ay henüz altın almadım,
Sanırım hedefimi tamamlamak üzereyim,
28 gr olmuş oluyor
2 gr daha alabilirim önümüzdeki aylarda
Birazdan telaş başlar bizde de,
Eşim bir şeyler atıştırdı gitti
Hepimizin kurbanı kabul olsun, ağız tadıyla yemek nasip olsun, kesemeyeler de kesebilsinler inş,
Rabbim tekrarını nasip etsin
Herkese kolay gelsin:)

Of patlıcan kanayan yaram resmen varya ev çok sıcak bende kızartma yapmak istemiyorum her yere sıçrıyor biberi patlıcanı közlemek için mahallede fırına vereceğim 10 kg
Ev batmaz hem köz tadı olur.Domatesi evde yapıcaktım bende kayınvalidem köyde kazanla kaynatıyor birde makine var dayının uğraşması az olur.Midem çok kötü oluyor evde mutfak balkonumuz kapalı direk sıcaklık koku kalıyor dayanamıyorum.Patlıcanıda ara ara yapıyorum temizlemesi çok zor geliyor tefalin fritözü var çok uzun pişiriyor 1 kere yaptım vazgeçtim ne çok paralar vermiştim ona helva yapmaya kullanıyorumAslında bahçesi olan bir tanıdığınız varsa kızartma işini orda halledebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…