- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.781
Seneye hiç ayrılmayacağımız bir yer olur ıns. Son 1 yılNe güzel kavuşmuşsunuz iyi tatiller
İnş canım 2 tepsi doğradım koydum balkona bakalım becerebilmiş miyimRica ediyorum allah ağız tadı ile yedirsin eşinle bebeğinle inşallah❤
Of patlıcan kanayan yaram resmen varya ev çok sıcak bende kızartma yapmak istemiyorum her yere sıçrıyor biberi patlıcanı közlemek için mahallede fırına vereceğim 10 kgİnş canım 2 tepsi doğradım koydum balkona bakalım becerebilmiş miyim2 kilo taze fasulye,3 kiloda kabagımı yapıp derin dondurucuya koydum.
Melemenlik domateslerimi bitirdim buzlukta yer kalmadı onları kavanozladım.Domates sosu ve köz biber için köye giderim kayınvalidemle ev inanılmaz sıcak oluyor.Artık patlıcanlarımıda yaparım kış için yeter.Çok yoruldum ya.
Günaydın kızlar maaşlarınız bereketli olsun.. bende konut kredisi internet su doğalgaz yatırdım 100 lirada gün parası verdim .. benim bu ayki birikimim 1 tam altın
Nektarin ve incir aldik 13 tl.
Kirmizi mercimek ve su aldik 19 tl.
Çeyrekleri aldim 6 taneye yetti param.
430 dedi 2 kuyumcu.
2 kuyumcu 425 dedi.
Biri 423e verdi aldim .
Bayram dönüşü düşebilir belki ama sabirsizim ben biraz. Uzun vadede zarar getirmez .
Amin canım çok güzel dua etmişsin.İyi geceler hanımlar.Allah kesilen kurbanlarımızı kabul etsin et girmeyen ev kalmasın,kurban kesemeyen kim varsa hepsine seneye kesmeyi nasip etsin inş.Allah kazasız belasız sağlıcakla huzur içinde bir bayram geçirmeyi nasip etsin inş. Şimdiden hepinize iyi bayramlar.
Ev batmaz hem köz tadı olur.Domatesi evde yapıcaktım bende kayınvalidem köyde kazanla kaynatıyor birde makine var dayının uğraşması az olur.Midem çok kötü oluyor evde mutfak balkonumuz kapalı direk sıcaklık koku kalıyor dayanamıyorum.Patlıcanıda ara ara yapıyorum temizlemesi çok zor geliyor tefalin fritözü var çok uzun pişiriyor 1 kere yaptım vazgeçtim ne çok paralar vermiştim ona helva yapmaya kullanıyorumOf patlıcan kanayan yaram resmen varya ev çok sıcak bende kızartma yapmak istemiyorum her yere sıçrıyor biberi patlıcanı közlemek için mahallede fırına vereceğim 10 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?