Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese iyi bayramlar :)) sevdiklerinizle geçireceğiniz nice bayramlarınız olsun arkadaşlar

Kurbanımız eşimin memleketinde kesildi sağolsunlar kayinpeder ve kayinvalidem hallettiler bahçelerinde, biz parasini yolladik sadece. Gidince bir mangal yapar yeriz , onu dışında eve getirmeyeceğim, çoğunu dağıtıyoruz biz

Kurbanla uğraşmasam da yoruldum, tüm gün dışardaydık yeni eve geldik. Çocukla gercekten zor oluyor ev dışında. Allah yokluğunu göstermesin nice bayramlar görsün inşallah

Kardeşimin kına merasimi için 19 kg kuruyemiş siparişi verdim 500 lira onlar , 165 lira da kuruyemişleri doldurmak için kese sipariş verdim, 200~250 tane oldu keseler de. Umarım yeter. Yetmezse takviye alırız bakalım
Çok masraflı işlermiş bu işler güzel telaşeler tabii . Allah yuva kuracak kardeşlerimizi mutlu mesut eylesin ins

Kemikleri odun ateşinde haşlanırken bıraktım,
Dağıtacaklarimz, kiymalarimiz, yemeklik vs ayirdiklarimiz, iki parça kemik ve hazırladığım kuru köfteleri yerleştirdim,
Kurban etimizle mangal da yaptık yedik, Çok şükür
Annem minik kaplara dolduracaktı kemik sularını ılıyınca, yarın alırım inş,
Dinleniyoruz artık,
Yarın kayinvalideye gideriz

Hayırlı bayramlar kızlar Allah kesenlerin kurbanlarını kabul eylesin kesemeyenlere nasip etsin biz sakaryada yız dün ögle geldik apartta kalıyoruz eşim ben kiz kardeşim eşimin yeğeni kalabalık güzel oluyor ama yorucu çocukla bide sevmedi denizi plajda kum oynuos habire gel yıka onu çik havlu kurut yemek derken aksam oluyo

Günaydın sabah eşim nöbete gitti. Yarın için şehir dışı planımız vardı ama hava ciddi sıcak 44 derece o yüzden askıya aldık evde olacağız . Bugün sil süpür yapmam lazım ayrıca yine çamaşır dolu sepet yıkayayım ortadan kalksın istiyorum. Bir sorunumuz var eşim kendine katlanır bisiklet almak istiyor 1500-1800 tl arası beğendikleri alacağız galiba açıkcası ben pek istemiyorum çünkü kullanmayacağını düşünüyorum boşuna olacak gibime geliyor . Önümüzdeki ay zaten kasko ödeyeceğiz bebeğe mobilya almamız lazım hiç birşeyimiz yok şuan almamız lazım o 1500 tl bizim için önemli şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…