- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.821
Iyi bayRramlar . Nasil gidiyor. Sancilar var miHerkese iyi bayramlar :))
Günaydınlar ☘
Bu bayram ilk kez ailelere falan gidemedik iki gündür bir hüzün var üzerimizde.
Eşim akşam üzeri ise gidecek biz oğluşumla evde takımadalara devam.Evde de bayram falan ama çok yoruldum.Dun akşam kışlık patlıcanlı sos yaptım 8 tane 300 ml'lik kavanoz cıktı.
Çamaşır işini hiçç saymıyorum yıka,ser,kurut,topla,katla döngüsü bitmiyor
Belki arkadaş ile çocukları dışarı çıkarabiliriz bugün onunda eşi çalışıyor.tabi buda harcama demek
Suyu az ictigim gun oluyor yoksa uzanip cok su icersem olmuyor. Bayram icin simdi anneme ve kv me gececegim sonra evde yatislara devam. Senin seker ne durumda? Diyete basladin mi?Iyi bayRramlar . Nasil gidiyor. Sancilar var mi
Ayip yani vermemesiEvi süpürdüm pike takımını makinaya attım 2 makina daha çamaşır var. Bende akşama kabak yemeği yapacağım işlerimi bitireyim . Bu arada bu ay tayine gidecekler için yemek düzenlenmişti . Orada parça parça olmasın diye eşim Ödemiş hesabı herkes eşime yolladı bir kişi hariç tabi hemde güzel bir rakam resmen gittiödemeyeceği de belli artık ben herşeye dikkat ediyorum oradan buradan paralar gidiyor
Valla bencede hatta bir arkadaş demiş ki yolladın mı parayı filan mırın kırın etmiş oda . Sonra bir havale geldi zannettim ki parayı yolladı baktım bu söyleyen arkadaş o miktarı bize yollamış şaşırdım eşime haber verdim aradık niye yolladın bunu diye ben söyledim mahçup oldum yollamadı yemek parasını dedi bizde geri yolladık halbuki söyle filan demedik tabi arkadaşımız incelik yapmış söyledi . Eşim maaşı alınca yollar filan dedi ama günler geçti yok ortadaAyip yani vermemesi
Tabiki ne demekMerhabalar patlıcanlı sosu nasıl yapıyorsunuz ? Rica etsem tarif verebilir misiniz :)
Iyi bayramlar canim.Merhaba arkadaşlar
Herkese hayırlı bayramlar diliyorum
Umarım herkes iyidir pek fırsat bulup giremiyorum
Hamişler herşey yolundadır inşallah
Biz istanbuldayız hala yarın kv gidiyoruz malatyaya ay sonu gibide eve gideriz kışlık hazırlıklarımı yapıp evi temizleticem okul açılmadan
Birikim sıfır 2 aydır gezdik tozduk yedik
Kızıma 4 çeyrek hediye geldi onları attım birikime 6 cumhuriyet ediyor bu yılki birikimim 2 cumhuriyet eksik onuda eve gecınce tamamlamayı düşünüyorum
Altın çok yukselmiş
Elbette Cok sukur ki caresi cozumu olan bir sey. Allah dermansiz dert vermesin.Kendim birseyler yapiyorum. Ozel diyetim yok.
Sekerimi olcturecegim tekrardan.
Uzerine gitikce sıkıntı cikiyor birseylerden.
Psikolojimi bozuyor canim sıkılıyor.
Fazla kurcalamamaya calisiyorum
Tabiki ne demek
2 kilo patlıcan(kozlenicek)
1kilo kapya(közlenicek)
Ben firinda tepsiye yağlı kağıt serip kozluyorum
3kilo domates
Yarim kilo ince bahçe biberi
Bir tutam acı biber
1 baş sarımsak (ince ince dogranacak)
Tuz 1 bardak sıvı yağ
Kapya ve patlıcan kozleyip soyup ince ince dogranacak
Ilk önce biberleri bir bardak yağda biraz kavuruyoruz
Domatesin kabukları soyulup rondodan cekiyoruz kavurdugumuz biber tenceresine döküp 10 dakika kadar kaynatıyoruz.
Daha sonra közlenmiş malzemeleri ve sarımsağı da ekliyoruz damak tadınıza göre tuz atıyoruz ama az olmasin, 10 dakika kadarda bütün malzemeleri kaynatıyoruz ve sıcak sıcak kaynar vaziyette kavanozlayip ters ceviriyoruz.1 gün ters kalıcak sonra serin ve karanlik bir yerde muhafaza ediyoruz.
Afiyetle tüketiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?