Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşim bir arkadaşına 500 tl borç vermişti 2 aydır vermiyor. Bir yerden para gelecek o zaman vercem diyor 2 gün diye almıştı birde. Normalde olsa neyse ne zaman verirse derdim de suan 500 bizim icin çokkk para.
En kısa zamanda verir İnsaAllah.

4 makina çamaşır yıkandı yine dün giydiğimiz şeyler nevresim birde ayakkabıları yıkadım dün kirlenmişti evi süpürüp sildim klasik temizlik yemek yedim. Annem msj atmış kv ye bayramcı gidiyorlarmış kv şimdi paniktedir annem ona gidince paniğe kapılıyor her zaman . Eşimde aramış oğlana yine isim buldum diye bende tamam canın ne isterse koyalım dedim

Genelde boyle oluyor.
Kimseye borc veresim gelmiyor bunun icin.
Sonra alacakli kisi suclu duruma dusuyor istedigi icin.

Piyasalar firladi kizlar yaa bu nedir boyle
Küreselde arjantin secimleri vs varmis karsisik biseler . Onsu yukseltti.
Bizim piyasalar acilinca neler olavlcak bakalim
Of evet ya hiç haber bakamıyorum içim daralıyor sadece altına bakıyorum

Tesekkur ediyorum :) patlıcan ve kırmızı biber közlemesi her sene yapıyorum,kışın yoğurtlamasını cok seviyorum.

Sizin tarifi yapacağım bu sene cok hoşuma gitti eminim güzeldir, sağolun :)
Kesinlikle denemelisiniz biz bayılarak tüketiyoruz,bu tarifide yoğurtlu tüketebilirsiniz,makarnalara falan sos yapabilirisiniz,kahvaltıda,yemeklerde misafir sofralrinda çok güzel oluyor.
Tesekkur ediyorum :) patlıcan ve kırmızı biber közlemesi her sene yapıyorum,kışın yoğurtlamasını cok seviyorum.

Sizin tarifi yapacağım bu sene cok hoşuma gitti eminim güzeldir, sağolun :)
biz de bu tarifi bazen yoğurtlu tuketiyoruz bazen,salatanın üzerine döküyoruz,makarnaya sos olarak kullanıyoruz,misafir sofralarında kullaniliyoruz,

Eklentiler

• IMG-20190811-WA0029.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 85
Bize yarın deniz yollari göründü,arkadaşlarımızla gidiyoruz çocuklar iyi anlaşıyor,bizde iyi anlaşıyoruz fakat ben akşama kadar sıcakta şejlong ve masa arası mekik dokuyacağım,cunki arkadasimiz aynı zamanda benim şefim sürekli iş yerinde birlikteyiz o yüzden eşim yanında bikiniyle denize girmeme izin vermiyorBende gerçi pek hoş olmayacağını düşünüyorum durum yaklaşık 3-4yildir böyle,yılda bir iki kez muhakak birlikte gidiyoruz denize ve ben masanın basında pinekliyorum,şefin eşi rahatca giriyor bir ben giremiyorum.
Harcamalı bir gün bizi bekler.Bu ara ipin ucu kaçtı,haftalara izne çıkiyoruz iyice harcamalarin dibine vururuz galiba

Günaydın kızlar bayramınız mübarek olsun köyden geldik. Çok yorulduk bugün kahvaltıdan sonra gezmeye gitcez diye konuştuk bakalım. Haber falan izlemedim hiç piyasalara bakmadım altına hiç dur diyen yok doları baskılayıp duruyorlar can sıkıcı durum birsürü düğün var birikimi geçtim

Şu saat oldu adam gelemedi eve.
Alakasiz birinin isini yapti.
Anlayissiz insanlardan nefret ediyorum. Biraz yuz vermeye gelmiyor kimseye. Selam versen borclu cilartiyorlar insani.
Vallahi streslendim daraldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…