- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.861
Valla aklima geldin gecen gun yasadiginiz olaydan dolayi.Aynı biz vallahi eşim sürekli telefonda konuşuyor öyle sinir oluyorum ki şuan stres bastı
Adam nöbetten çıkmış sürekli telefonu çalıyor saçma sapan şeyler için ne zaman tayinler açılacakmış en son sorulan soru buValla aklima geldin gecen gun yasadiginiz olaydan dolayi.
Esimin de 40 lirasi gitti. Siparis veriyor birde beyefendi.
Hadi hayrimizi olsun diyemedim. Adam zengin patron.
Parayi gectim de vakit bizim icin degerli.
Kahvalti soframi toplayamadim daha. Ikramlik hazirlanacak. Etraf toplanacak banyo yapilacak.
Harika görünüyor elinize sağlık :) bu hafta pazardan malzeme alıp yapacağım hemenKesinlikle denemelisiniz biz bayılarak tüketiyoruz,bu tarifide yoğurtlu tüketebilirsiniz,makarnalara falan sos yapabilirisiniz,kahvaltıda,yemeklerde misafir sofralrinda çok güzel oluyor.
biz de bu tarifi bazen yoğurtlu tuketiyoruz bazen,salatanın üzerine döküyoruz,makarnaya sos olarak kullanıyoruz,misafir sofralarında kullaniliyoruz,
Oo bahçe gibi bi yerde temizleseydiniz keske canım. Hayatım da hic kurban eti yemedim biliyomusun çocukken hep izlermişler bana bisey varmis gibi normalde de yemiyorum et tavuk yiyorum sadece aradaGüneş gözlüğü bakıyoruz eşime foruma baktık eve geldik şimdi natavegaya gidiyoruz ordan teyzemlere bayramlaimaya geçeriz. Evde işkembe temizledim nasıl kokusu sinmiş canım sıkıldı
Bende yemezdim ne kırmızı et ne tavuk ne balık sonra kırmızı et yedim köfte sayesinde tavugu hala isteyerek yemem zorunlu olursa öyle. Köydeki buzdolabının dondurucu kısmı yok o yüzden etler bozulmasın diye eve geldik öyle olunca temizlenmeden getirdik anneminde eli agrıyor bana göndermiş hepsini zor yaptım tam istedigim gibide olmadı sirkeli suya ısladım bakalımOo bahçe gibi bi yerde temizleseydiniz keske canım. Hayatım da hic kurban eti yemedim biliyomusun çocukken hep izlermişler bana bisey varmis gibi normalde de yemiyorum et tavuk yiyorum sadece arada
Bende fakirin var çok memnunum.Kırmızı renk 250liraya almıştım.4fincan yapıyorIyi akşamlar kızlar
Türk kahvesi makinası kullanan var mı
Ya da tavsiyesi olan
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?