Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynı biz vallahi eşim sürekli telefonda konuşuyor öyle sinir oluyorum ki şuan stres bastı

Aynı biz vallahi eşim sürekli telefonda konuşuyor öyle sinir oluyorum ki şuan stres bastı
Valla aklima geldin gecen gun yasadiginiz olaydan dolayi.
Esimin de 40 lirasi gitti. Siparis veriyor birde beyefendi.
Hadi hayrimizi olsun diyemedim. Adam zengin patron.
Parayi gectim de vakit bizim icin degerli.
Kahvalti soframi toplayamadim daha. Ikramlik hazirlanacak. Etraf toplanacak banyo yapilacak.

Adam nöbetten çıkmış sürekli telefonu çalıyor saçma sapan şeyler için ne zaman tayinler açılacakmış en son sorulan soru bu sanki adam tayin daire başkanı bir arkadaş tayine gidecek Haziran sonunda rica ettiler birkaç koli var sizin Eve bıraksak 15 Temmuzda gelip alacağız diye tabi koliler bize patladı . Sabah aramış hiç kusura bakmayın koliler sizin evde kalabalık oldu demiyor sinir geldi vallahi nefret ediyorum

O koliler daha cok kalir sizde. En olmadik zamanda gelir isterler sizden.
Valla eskiden boyle degildi. Simdi cok tuhaf oldu herkes.

En nefret ettiğim şey kabalık eşya kendi evimde öyle eşyam yok nefret ediyorum o yüzden . Sırf bizden başka kim var 15 gün kalsa birşey olmaz diye kabul ettim . Ama eşimde söyledi bayramdan sonra alın bunları diyeceğiz

Harika görünüyor elinize sağlık :) bu hafta pazardan malzeme alıp yapacağım hemen

Selam kızlar tatil son günümüz evdeyis çıkmadık sahile eşimle kardeşime eşimin yeğeni gitti bi baktık cnn de habere çıkmış burası boğulma tehlikesi olduğu için cankurtaranlar dünde zaten çok bırakmadı kardeşimi aradım denize izin yok ztm gunesleniuoruz ddi aksama mantı yapcas kol ada var markette 40 harcadim yarin erken yola cikcas aksam gezmeye cikcas buranın gece pazarı var dükkanlar fln gezces gece olmadan valizler hazirlancak oğlan uyuyo bizde eşimle kahve içip bilgi yarışması izliyoruz

Güneş gözlüğü bakıyoruz eşime foruma baktık eve geldik şimdi natavegaya gidiyoruz ordan teyzemlere bayramlaimaya geçeriz. Evde işkembe temizledim nasıl kokusu sinmiş canım sıkıldı
Oo bahçe gibi bi yerde temizleseydiniz keske canım. Hayatım da hic kurban eti yemedim biliyomusun çocukken hep izlermişler bana bisey varmis gibi normalde de yemiyorum et tavuk yiyorum sadece arada

Öldüm bittim tükendim tövbe tövbe ya eşim öğlen nöbet dönüşü uyuyordu arkadaş aradı ki size geliyoruz diye o saatte bizim evde ne yapacağız acaba dedim hava 43 derece eşimde bizde size gelecektik siz büyüksünüz teyze de var hem dedi ( anneleri evde çocuk bakıyor ) yarın akşama sizi davet edecektik balkonda serin otururuz diye dedi . Sonunda anlaştılar biz onlara gittik 10 dk sonra ordu evinde bahçede o sıcakta oturduk oradan avm ye gittik dolaştık geri evlerine bıraktık ayrıca akşama bize gelecekler diye konuştuk . Eve geldik yemek yaptık yedik kaldırdım . Limonata yaptım hemen sonra elmalı kurabiye bulaşık makinası çalıştırdım ortalığı düzene koydum şuan çok yoruldum . Makina boşalacak daha birazdan gelirler ya . Ben olsam ya zaten bugün dışarıda da görüştük yarın geliriz dinlenin eşinde nöbetten döndü derdim akşam 8 de geliriz dediler tamam dedim

Oo bahçe gibi bi yerde temizleseydiniz keske canım. Hayatım da hic kurban eti yemedim biliyomusun çocukken hep izlermişler bana bisey varmis gibi normalde de yemiyorum et tavuk yiyorum sadece arada
Bende yemezdim ne kırmızı et ne tavuk ne balık sonra kırmızı et yedim köfte sayesinde tavugu hala isteyerek yemem zorunlu olursa öyle. Köydeki buzdolabının dondurucu kısmı yok o yüzden etler bozulmasın diye eve geldik öyle olunca temizlenmeden getirdik anneminde eli agrıyor bana göndermiş hepsini zor yaptım tam istedigim gibide olmadı sirkeli suya ısladım bakalım

Altın düşüyor kızlar Perşembe daha düşer inş hemen alacağım.Oturup hesap kitap yapacağız eşimle.Kk 4000 gelmiş çocuğun okul taksıdı ev kirası aidatlar faturalar kredi kira bakalım ne bütçe kalacak.Bugun sahıle gittik 225 tl harcandı.Eşim Cuma günü gidecek Perşembe mesai var benim.Yarın etleri poşetleyip yerleştirecegız annem ayarlarmış bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…