- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.881
Cezve çelik miBende fakirin var çok memnunum.Kırmızı renk 250liraya almıştım.4fincan yapıyor
Benim arzum kırmızı çok memnunumIyi akşamlar kızlar
Türk kahvesi makinası kullanan var mı
Ya da tavsiyesi olan
...
Cezvenin içi çelik miBenim arzum kırmızı çok memnunum
Bende ikili telve var. Memnunum. Her ne kadar amatör kullanım için olsa da dışardaki restoranlar kahve dükkanları bile bunu kullanıyor.Iyi akşamlar kızlar
Türk kahvesi makinası kullanan var mı
Ya da tavsiyesi olan
...
Evet evet ÇelikCezvenin içi çelik mi
Netten baktık açıklama bulamadık
Cezvenin içi Çelik tabanı.Tamamen çelık istersen Korkmaz’ın var arkadaşımda var ama Arçelik falanda sadece tabanı Çelik çoğu marka öyle.Cezvenin içi çelik mi
Netten baktık açıklama bulamadık
Altın düne göre düşüyor gibi euro ile dolar artıyor sürekliGunaydin.
Ev aksamdan kalmaydi. Simdi toparladim. Makineyi calistirdim.
Dolar 5.61
Gram altin 270.7.
Yukseliste.
Soğan sarımsak biber domates et patlıcan bol baharat domates salçası biber salçası zeytinyağı yağı karıştırıp harmanlıyorum sonra toprak güvece koyuyorum üzerine su koyup kısık ateşte pişiriyorum purecimGuveci nasil yapiyosun tucecim
Normal ocakta toprak guvecte.Soğan sarımsak biber domates et patlıcan bol baharat domates salçası biber salçası zeytinyağı yağı karıştırıp harmanlıyorum sonra toprak güvece koyuyorum üzerine su koyup kısık ateşte pişiriyorum purecim
Yok folyo zararlı diye kapatmıyorum kendi toprak kapağı var . Suyuda göz Kararı sonra üzerine ekliyorum bazen eşim olursa daha çok eklemek zorunda kalıyorum sürekli açıp bakıyor suyunu uçuruyorNormal ocakta toprak guvecte.
Folyo kapatiyor musun. Su ne kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?