- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.901
Ahhhh allah yardımcınız olsunGünaydınlar
Bugün bizim için biraz hüzünlü bir gün, eşim 17 senedir işlettiği mekanını devrediyor yarın, yani bugün dükkanımızla son günümüz
Eşim bir süre daha çalışmaya devam edecek ücret karşılığı, yeni sahibi işe alışana kadar. Sonrasında kendine başka bir iş bakacak. Belki şehir değişikliği de yapabiliriz iş durumuna bağlı olarak. Umarim hakkımızda hayırlısı olur...
Dün biraz domates ve biber aldım buzluğa koymak için, bugün doğrayıp koyacağım. Şehir değistirme durumu olduğu için cok abartmadan azar azar koyacağım, tekrar taşınırsak ziyan olmasınlar.
Gününüz güzel geçsin arkadaşlar
Ahhhh allah yardımcınız olsun
İnsan üzülür tabiki çünkü bir sürü emek verilmiş olunuyor . AnlıyorumTesekkur ederim , hakkimizda hayirlisi olur umarim
Esim 17 ben 9 yildir çalıştık çabaladık oradan ekmek yedik, insan hüzünleniyor gerçekten...
Kizlar bi haber okudum.
Bayramdan 2 ay sonra kirmizi ete yuzde 20 zam gelecekmis.
Piyasa bunu kaldiramasa bile yuz 5 veya 10luk zam kesinmis.
Haberin icerigine googledan bakabilirsinz
Beni de korkutuyor. Elektrik su dogalgaz benzin-mazot..Ah pure bu kıs beni korkutuyor Allah iyi gunler bereketli kazanclar versin
Bu kurban cok guzel gecirdik cogunu dagitalim diye konusmustuk bayramda annem kalabalikti bugun anneme ugradim pek kalmamis cok sevindim bir kac pk kiyma ve kusbasi aldim
Kavurma istiyorduk olmazsa 4 5 kilo et alir yapariz annemle kardesime dogum zamani hazir gelir
Erken dogum yapma riski cok yuksek ekimden sonra her an tetikte olmamiz gerekiyor:/
Hesabımızda 2000 tl duruyor altın için bekliyorumMerhabalar
Memlekete geldi geleli pek yazamadım
Ufaklığa 450 TL kadar para geldi onunla bir de PTT den çekeceğim 400 TL ile çeyrek alacağım ama altın çok yükseldi beklesen mi biraz
Bu ay elimizde sadece 600 TL kaldı tek maaş aldığımız için onu da eşim askerde harçlık yapar kendine.bebisin paraları harcanıp gidecek diye korkuyorumHesabımızda 2000 tl duruyor altın için bekliyorum
Kizlar cok kotu bisey oldu buz dolabı bozuldu alt tarafı buzluk olan yer buzlanip karlandi . Ust taraf hic soğutmuyordu tereyag kasar felan erimiş icinde o derece. Çözüm boşaltıp bir gün dinlenmesiymis. Çok uzuldum buzluktakiler telef olacak simdi eşim üzülme yeniden aliriz hepsini dedi ama yine de çok üzüldüm yabiberler felan kurtarılmaz degil mi
Canim icindekiler neyse de dolap bozulmadi insallah.Kizlar cok kotu bisey oldu buz dolabı bozuldu alt tarafı buzluk olan yer buzlanip karlandi . Ust taraf hic soğutmuyordu tereyag kasar felan erimiş icinde o derece. Çözüm boşaltıp bir gün dinlenmesiymis. Çok uzuldum buzluktakiler telef olacak simdi eşim üzülme yeniden aliriz hepsini dedi ama yine de çok üzüldüm yabiberler felan kurtarılmaz degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?