Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydınlar

Bugün bizim için biraz hüzünlü bir gün, eşim 17 senedir işlettiği mekanını devrediyor yarın, yani bugün dükkanımızla son günümüz

Eşim bir süre daha çalışmaya devam edecek ücret karşılığı, yeni sahibi işe alışana kadar. Sonrasında kendine başka bir iş bakacak. Belki şehir değişikliği de yapabiliriz iş durumuna bağlı olarak. Umarim hakkımızda hayırlısı olur...

Dün biraz domates ve biber aldım buzluğa koymak için, bugün doğrayıp koyacağım. Şehir değistirme durumu olduğu için cok abartmadan azar azar koyacağım, tekrar taşınırsak ziyan olmasınlar.

Gününüz güzel geçsin arkadaşlar

Ahhhh allah yardımcınız olsun

Tesekkur ederim , hakkimizda hayirlisi olur umarim

Esim 17 ben 9 yildir çalıştık çabaladık oradan ekmek yedik, insan hüzünleniyor gerçekten...
İnsan üzülür tabiki çünkü bir sürü emek verilmiş olunuyor . Anlıyorum

Tünaydın kızlar gece geldik evimize dun eşim rahatsızlandı orda güneş çarptı aksam denizden gelince kardesimgil yemek yiyip ciktik gece 11 di evdeydik sabah kahvalti bavul boşalt yıka bu saat oldu lavabo yikadim elektrik actim paspas cam önü aldim bi makine astim öğleden önce banyo ettik oglusla bi makinede simdi actim diğerleri kurur bunları asarim hiç hesap yapamadım baya harcandı olsun bayadir tatil yapmıyorduk iyi oldu h sonu kayinvalidem e gidices yol yordu eşim dönüş trafiği olur ddi gidip bi gecede orda kalırız

Kizlar bi haber okudum.
Bayramdan 2 ay sonra kirmizi ete yuzde 20 zam gelecekmis.
Piyasa bunu kaldiramasa bile yuz 5 veya 10luk zam kesinmis.
Haberin icerigine googledan bakabilirsinz

Ah pure bu kıs beni korkutuyor Allah iyi gunler bereketli kazanclar versin
Bu kurban cok guzel gecirdik cogunu dagitalim diye konusmustuk bayramda annem kalabalikti bugun anneme ugradim pek kalmamis cok sevindim bir kac pk kiyma ve kusbasi aldim
Kavurma istiyorduk olmazsa 4 5 kilo et alir yapariz annemle kardesime dogum zamani hazir gelir
Erken dogum yapma riski cok yuksek ekimden sonra her an tetikte olmamiz gerekiyor :/

Ay kızlar ya acılı turşu yapacağım ezme yani ama evde kavanoz kalmadı 3 tane mi ne var gidip kavanoz almak istemiyorum öyle duruyorum kavanoz çıksın diye

Beni de korkutuyor. Elektrik su dogalgaz benzin-mazot..
Yiyecek icecek et ..
Hersey zamli

Merhabalar
Memlekete geldi geleli pek yazamadım
Ufaklığa 450 TL kadar para geldi onunla bir de PTT den çekeceğim 400 TL ile çeyrek alacağım ama altın çok yükseldi beklesen mi biraz
Hesabımızda 2000 tl duruyor altın için bekliyorum

Kizlar cok kotu bisey oldu buz dolabı bozuldu alt tarafı buzluk olan yer buzlanip karlandi . Ust taraf hic soğutmuyordu tereyag kasar felan erimiş icinde o derece. Çözüm boşaltıp bir gün dinlenmesiymis. Çok uzuldum buzluktakiler telef olacak simdi eşim üzülme yeniden aliriz hepsini dedi ama yine de çok üzüldüm ya biberler felan kurtarılmaz degil mi

Sadece alti kapatabilirsin belki
Yada tamamen kapatmadan alti 1 dereceye alabilirsin
Ustu hic acmazsan yine de cozulurmu
Hemen bosaltma ustu
Ay insan emegine uzulur ama canin sagolsun

Canim icindekiler neyse de dolap bozulmadi insallah.
Cok mu yiyecegin vardi buzlukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…