Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayırlısı olsun inşallah, ben bile duygulandım şuan

cok
Canim icindekiler neyse de dolap bozulmadi insallah.
Cok mu yiyecegin vardi buzlukta
Patlıcan yeşil biber kırmızı biber dolma biber koy peynirleri mısır yufka ekmekler felan vardi canim sanırım yufka ekmekler ağır oldu ya çünkü cok yüklenince boyle oluyomus. Aynen dolap bozulmasında sabaha duzelir insallah

Daha yeni tasindiniz ama bi komsu olsa keske bozulmayanlari onlara versen buzluklarina koysa
Yeni taşındık ya canim Karşı komşu annemler balkonda sigara içerken bas bas bagirdi gece annem icmiyodu da teyzem iciyodu. Balkonumuzda da icemiyeceksek dedik ama öyle böyle bağırmadı çocuğunu kaçırmışlar gibi bagirdi çattık valla dedim hatta hic muhattab olmak istemiyorum. Yoksa geri almam da onlarin olsun diye de verirdim telef olacağına

Sadece alti kapatabilirsin belki
Yada tamamen kapatmadan alti 1 dereceye alabilirsin
Ustu hic acmazsan yine de cozulurmu
Hemen bosaltma ustu
Ay insan emegine uzulur ama canin sagolsun
Üst zaten calismiyo hic canim buz dolabının fişini çekip kapıların acik beklemesi lazımmış çektik simdi boşaltıp uzuldum valla açıkçası emeğime de daha maaşımız yatmadı bi sürü masraf olmuştu hersey üst üste geliyo

Hayırlısı olsun sizin icin umarım cok daha mutlu olduğu bi işi olur siz birlikte mutlu olun yeter ki insallah

Biberleri falan hemen kavurun hafif.pismis olunca 1 gün o şekilde durur.Kavrulmus halini tekrar koyarsınız dondurucuya.

Offf cook yoruldum.Bir tencere karısık dolma yaptım pişiyor.Oğlusumla yeriz,babamız bayram nöbetinde.Dun arkadaşlarla denize gittik,100 tl harcandı tabi,kahvaltıyı evden getirip,simit aldık semaverde çayımızı yaptik.
Akşam da mangal yaptık.
Bugünde markette 14 tl harcadık dolma biber kabak domates salatalık aldım sayı ile.Bayram sebebiyle yine sebze ve meyve fiyatları artmış.
Kabak kilo 2.90
Domates 4.90
D.biber 5.90
Salatalık 3.45
Patates 2.25
Bu fiyatlar bayram dan önceki cuma gunu yari yarıyaydi aynı markettin manavında
Biz pazar günü yola çıkacağımız için herşeyi sayıyla aldım.Evde kalıp çürümesin diye.

Allah kolaylık versin daha iyi iş kapıları açsın inş

Biberleri falan hemen kavurun hafif.pismis olunca 1 gün o şekilde durur.Kavrulmus halini tekrar koyarsınız dondurucuya.

Biberler acıydı çoğu acı kizartirim diye tüm tüm atmıştım canim dolaba doğrasam kavursam olur galiba degil mi yağla mi kavurayim

Yürüyüşe gittik geri dönüşte yeşil zeytin , dondurma külahı, 6 kg yeşil fasulye ,domates , arabaya silgeç filan aldık 60 tl ödedik galiba

Evet bütün haliyle birazcık yağda tavada 5 dakika cevirip yine aynı şekilde poşetleyip yarın dondurucuya koyarsın.Donu çözülünce kötü olur tekrar dondurma şansın olmaz.Ama pişmiş sebzeyi tekrar dondurabilirsin.
Görümcemin kayınvalidesi kurbanda bütün kemekli kemiksiz etleri falan aynen tencerede kavurup yani oyle aman aman pismiyor renkleri dönünce 5 dakika daha kavuruyor diye anlatiyor gorumcem.büyük saklama kaplarına istifleyip o şekilde Görümceme hazirliyalip veriyor yolda kokmasın etler bozulmasın diye.15 saat yol geldikleri için.
Eğer dolapta et tavuk falan varsa bu şekilde kurtarabilirsin.Yarina kadar rahatlıkla durur.

Tamam öyle yapayım hemen cok teşekkür ederim

İyi akşamlar herkese .. bugün iki soğuk kahve 25 lira, bir de kızıma düğün için elbise 300 lira harcadık .. düğün alışverişlerini birikimden harcayarak gidiyoruz biraz biraz.. kışa telafi ederiz ins sağlık olsun
@zerya271210 hakkınızda hayırlısı olsun , daha güzel kapılar açılsın ins
@Scss94 sebzeler etler kurtulur ins. Yakınlarda buzluğunu bir gece kullandıracak bir bakkal vs olur mu acaba ins ziyan olmazlar
@pure hazel ellerine sağlık , sütlaç hafif olur ins bebeğe şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…