Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben 250 gram yazmistim.
Fiziki olarak aliyorum.
Yil sonu tl uzeri hesaplayacagim.
Biraz eksik kalabilir

Mayısa kadar 31 tane çeyrek biriktirmiştim geçen ay 2 tane daha aldım bu ay galiba 5 tane daha alırım . 31 Taneyi arabaya verdik bundan sonrası da artık bebeğe gider

Oglis 2 yil sonra ilkokula baslicak. Masraflar iyice artar. Ozel okul olayina girersek zaten sifir birikim ilerleriz

Oglis 2 yil sonra ilkokula baslicak. Masraflar iyice artar. Ozel okul olayina girersek zaten sifir birikim ilerleriz
Benimde kasımın ortasında ise dönmem gerekiyo napcam bilmiyorum hadi oğlanı kreşe veririm de kız nolacak daha 4 aylık olmuş olacak ücretsiz e de ayrılamıyorum kredim var bakan da yok .. hastanenin kresinin 0-2 yaş sınıfı var ona da ne zaman sıra gelir Allah bilir

Ay çok zor ya allah yardımcın olsun

Günaydın herkese ☘
Bugün iş başı 2 gün daha çalışıp sonra 1 hafta izne çıkıyoruz inşallah.Memleketime gideceğiz.Orada baya harcama olacağı kesin ama çok dikkatli gitmeye kararliyim.Difrizim masallah doldu Allah agiz tadiyla huzurla yemeyi nasip etsin.Memleketten 1 cuvalda patates getiririz annem sagolsun her sene aliyor.Barbunya isini de annem devralmisti donuk vaziyette buz kaliplariyla getiririm.Stogada biraz un yag seker üclüsünü alirsam icim daha bi rahat edecek.Birde oğlusumun okul kitaplarının ücretlerinin yüksek olduğunu söylemiştim.Allahin izniyle onuda bir halledersek inşallah en fazla 2 ay daha sıkıntıya girecegiz.Kirtasiye ihtiyaclarimizi ananemiz oradaki buyuk bir kirtasiye var oradan sagolsun hallediyor her yıl.Sonrasi inşallah ferahlık bizim için
Bu arada aylık gram altin alımlarıma devam edeğim her halükarda.
Birde Allah nasip ederse yine tedaviye gerek kalmadan sağlıklı sihatli oğlumuzunda cok istediği bir bebiş ile birlikte evimizi şenlenirsin istiyoruz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…