- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.941
Ben 250 gram yazmistim.Herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız.. sürekli okuyorum ama yazmaya pek fırsat olmuyo zaten emzirirken okuyorum genelde tek elle de yazamiyorum :) kuzucuklarimi uyuttum .. birikimler ne alemde hedefler tutucak mı inşallah:) benim hedefime ulasmama 1 tam altın ve 4 çeyrek kaldı :)
Oglis 2 yil sonra ilkokula baslicak. Masraflar iyice artar. Ozel okul olayina girersek zaten sifir birikim ilerlerizHerkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız.. sürekli okuyorum ama yazmaya pek fırsat olmuyo zaten emzirirken okuyorum genelde tek elle de yazamiyorum :) kuzucuklarimi uyuttum .. birikimler ne alemde hedefler tutucak mı inşallah:) benim hedefime ulasmama 1 tam altın ve 4 çeyrek kaldı :)
Maşallahı var canim senin hedefinin yarısını yapsan bile büyük birikimBen 250 gram yazmistim.
Fiziki olarak aliyorum.
Yil sonu tl uzeri hesaplayacagim.
Biraz eksik kalabilir
Hedefe ulasabilecek misin. Istersen duzelteyim hedefiniMayısa kadar 31 tane çeyrek biriktirmiştim geçen ay 2 tane daha aldım bu ay galiba 5 tane daha alırım . 31 Taneyi arabaya verdik bundan sonrası da artık bebeğe gider
Yok epey yaklasiyorum insallah hedefe.Maşallahı var canim senin hedefinin yarısını yapsan bile büyük birikim
Benimde kasımın ortasında ise dönmem gerekiyo napcam bilmiyorumOglis 2 yil sonra ilkokula baslicak. Masraflar iyice artar. Ozel okul olayina girersek zaten sifir birikim ilerleriz
Aslinda bu aydan sonra hedefine 10 çeyrek kalmis oluyor bu durumda. Belki birkac eksik olabilirHedefe ulasabilecek misin. Istersen duzelteyim hedefini
Cok mu talep varBenimde kasımın ortasında ise dönmem gerekiyo napcam bilmiyorumhadi oğlanı kreşe veririm de kız nolacak daha 4 aylık olmuş olacak ücretsiz e de ayrılamıyorum kredim var bakan da yok .. hastanenin kresinin 0-2 yaş sınıfı var ona da ne zaman sıra gelir Allah bilir
Oğluma 2 yaş sınıfı için 8 ay sonra sıra gelmişti .. talepde var torpil de ..Cok mu talep var
Valla bilmiyorum ki şimdi aldıklarımı da Kasım gibi filan bozdururum şuan Doğuma birikim yapıyorumHedefe ulasabilecek misin. Istersen duzelteyim hedefini
Rica ederimTamam öyle yapayım hemen cok teşekkür ederim
Ay çok zor ya allah yardımcın olsunBenimde kasımın ortasında ise dönmem gerekiyo napcam bilmiyorumhadi oğlanı kreşe veririm de kız nolacak daha 4 aylık olmuş olacak ücretsiz e de ayrılamıyorum kredim var bakan da yok .. hastanenin kresinin 0-2 yaş sınıfı var ona da ne zaman sıra gelir Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?