Bugün ne aldin kaç tl harcadin

günaydın dün çok harcamalı geçti aklıma olanları yazayım eşimin akrablasına hediye yemeni aldım 30 ikimize güneş gözlüğü 660 5 taksit yaptırdım 132 aylık ödemesi sucuk için baharat aldım 8 sinema biletleri 94 su 5 yarında yola gideriz

eşim arsa alalım diyor elimizdekileri toplasak 70 bine yakın vardır alacağımız arsa 210 bin civarı gerisini kredi çekelim diyor ihtiyaç oranları yüksek nasıl yaparız bilmiyorum bu yıl büyük kızım okula başlıcak annem abimin kızına bakacak biri okuldan sonra etüte diğeri kreşe benim maaşın bir kısmı oraya geriside ev ihtiyaçlarına gider eşimin maaşıylada kredi öderiz diye konuştuk bankaya gitcem birazdan

140 civari cekersiniz bi durumda kredi.
Ilerde mustakil yaptirmak icin mi dusuniyorsunuz canim.
Hayirli olsun.
Bi konus bakalim bankayla

Arkadaşlar dijital nomad diye bir kavram var belki duyanlarınız olmuştur.
Yani “dijital yörük”
İnsanlar, şuan bile var bu ,oturduğu yerden dünyanın başka bir yerine hizmet götürüyor.
Kazandığını bir mülke bağlamak yerine netflix gibi abone oluyor. Dünyanın farklı yerlerinde gidip yaşıyor tatil yapıyor.
Artık gelecekte kimse ev almayacak parasını bağlamayacak bence de. Ben kendi adıma söyleyeyim” ev aldım ama aldıktan sonra da param cebimde olsa istediğim yerde kirada otursam değişen bir şey yok gibi geldi.”
Düşünsenize banka da 500bininiz var borcunuz yok düzenli maaşınız var .
İstediğinizi istediğiniz zaman yapabiliyorsunuz.
Gelecekte böyle düşünenler çok olacak bence.

Ahh canim turkiye sartlarinda nasil olsun ki.
Ev aldin iyi yaptin. Kira derdin yok.
Kirayi geciktirdin diye taciz eden ev sahibin yok.
Soyledigin akim refah duzeyini yakalayinca olabilir.
Maslowun hiyerarşisini de göz önünde bulundur

Birde bence biraz düşecek diye düşünüyorum açıkçası hemen atlamak istemiyorum takipteyim

140 civari cekersiniz bi durumda kredi.
Ilerde mustakil yaptirmak icin mi dusuniyorsunuz canim.
Hayirli olsun.
Bi konus bakalim bankayla
yok canım müstakil için değil yatırımlık müteahhite vermek için düşünüyorum yanında bina var arsanın ilerde yapılıp satılınca o parayla müstakil herşeyi içinde ev alırız diye düşündük

eşimde öyle düşünüyor ama ben tam tersini düşünüyorum biyere ait olma, bağlanma bana daha mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…