- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #40.981
Altın gerçekleşecek inş ama dolar almıyorum.Cocugun 16500okul taksıdı var bu ayda yatırdık Eylül’de son taksit 2780tl artık bize kalacak inş onuda altına ekleyecegım.Hedefine baktim simdi canim.
5000 dolar 150 gr altin.
Nasil gidiyor.
Gerceklestirebilecek misin
Senin bu dedigin hadise anca global meslegi olanlar icin gecerli olur. Yoksa yurdum insani hep azicik asim kaygisiz basim olarak baktigi icin biraz zor bence.Arkadaşlar dijital nomad diye bir kavram var belki duyanlarınız olmuştur.
Yani “dijital yörük”
İnsanlar, şuan bile var bu ,oturduğu yerden dünyanın başka bir yerine hizmet götürüyor.
Kazandığını bir mülke bağlamak yerine netflix gibi abone oluyor. Dünyanın farklı yerlerinde gidip yaşıyor tatil yapıyor.
Artık gelecekte kimse ev almayacak parasını bağlamayacak bence de. Ben kendi adıma söyleyeyim” ev aldım ama aldıktan sonra da param cebimde olsa istediğim yerde kirada otursam değişen bir şey yok gibi geldi.”
Düşünsenize banka da 500bininiz var borcunuz yok düzenli maaşınız var .
İstediğinizi istediğiniz zaman yapabiliyorsunuz.
Gelecekte böyle düşünenler çok olacak bence.
Canım hepsi çöp oldu malasefScss94 naptin dolabi ve yiyecekleri.
Cok gecmis olsun.Canım hepsi çöp oldu malasefpeynirler eridi suyu akti sadece biberleri kurtardım başka elimden bisey gelmedi patlıcanları felan cigden doğrayıp atmıştım onlar felan hepsi çöp oldu
Geçmiş olsun dolabın bozulmamıştır umarım giden yicekler olsun daha yaz aylarındayız koyarsın yine dolap bozulmasın yeter kiCanım hepsi çöp oldu malasefpeynirler eridi suyu akti sadece biberleri kurtardım başka elimden bisey gelmedi patlıcanları felan cigden doğrayıp atmıştım onlar felan hepsi çöp oldu
Yok düzelmedi canım hala ona da canim sıkkın cokCok gecmis olsun.
Peki dolap duzeldi mi calisiyor mu simdi duzenli
Inşallah canim dolapta hala düzelmemiş nolacak bilmiyorumGeçmiş olsun dolabın bozulmamıştır umarım giden yicekler olsun daha yaz aylarındayız koyarsın yine dolap bozulmasın yeter ki
Benim dolapta 10poset et koyduk aksamdan beri alarm veriyor inş bozulmaz üstleri donmus etlerin altları hala yumuşakSabahtan beri mutfakta uğraşıyorum he
Yok düzelmedi canım hala ona da canim sıkkın cok
Uzuldum valla. Hem emegine hem dolabina. Ya sen evde yokken olsaydi da bi de ekstra onun isiyle ugrassaydinCanım hepsi çöp oldu malasefpeynirler eridi suyu akti sadece biberleri kurtardım başka elimden bisey gelmedi patlıcanları felan cigden doğrayıp atmıştım onlar felan hepsi çöp oldu
Ya aman dikkat et bozulmasın dolabın bizim ki cok mu yüklendi taşınmadan mi oldu bilmiyorum kiBenim dolapta 10poset et koyduk aksamdan beri alarm veriyor inş bozulmaz üstleri donmus etlerin altları hala yumuşak
Ay benimde zor dondular ya ön taraftakiler bir gün sonra bile yumuşaktı korktuk ama geçti dondular. Burası çok sıcak diye aletler bile alev alev yanıyorBenim dolapta 10poset et koyduk aksamdan beri alarm veriyor inş bozulmaz üstleri donmus etlerin altları hala yumuşak
Etin kokmasi daha korkunc.Ya aman dikkat et bozulmasın dolabın bizim ki cok mu yüklendi taşınmadan mi oldu bilmiyorum ki
Ooo allahtan et felan yoktuEtin kokmasi daha korkunc.
Lojmanda arkadas tatile gitmisti.
Elektrik kesilmis dolap ariza vermis.
Etler çürümüş.
Dolabin kokusu cikmadi.attilar sonunda.
Onca emek cabasi
Canım eve yiyecek alamıyoruz ki sıcaktan hepsi gidiyo yumurta bozuldu süt kesildi mesela günü kurtarıyoruz resmen. Peynir de köy peyniriydi kahvaltilik yenenler gittiler artik hepsi sıcakta dayanamadılar daha fazla aşırı sıcakUzuldum valla. Hem emegine hem dolabina. Ya sen evde yokken olsaydi da bi de ekstra onun isiyle ugrassaydin
Peynirleri hamurisi yapamaz misin? Ya da omlet filan ? Patlicanlari da kavursan yogurt dokup yeseniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?