Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hedefine baktim simdi canim.
5000 dolar 150 gr altin.
Nasil gidiyor.
Gerceklestirebilecek misin
Altın gerçekleşecek inş ama dolar almıyorum.Cocugun 16500okul taksıdı var bu ayda yatırdık Eylül’de son taksit 2780tl artık bize kalacak inş onuda altına ekleyecegım.

Senin bu dedigin hadise anca global meslegi olanlar icin gecerli olur. Yoksa yurdum insani hep azicik asim kaygisiz basim olarak baktigi icin biraz zor bence.

Canım hepsi çöp oldu malasef peynirler eridi suyu akti sadece biberleri kurtardım başka elimden bisey gelmedi patlıcanları felan cigden doğrayıp atmıştım onlar felan hepsi çöp oldu
Geçmiş olsun dolabın bozulmamıştır umarım giden yicekler olsun daha yaz aylarındayız koyarsın yine dolap bozulmasın yeter ki

Resmen saçma bir güne uyandık dün gece karşı apartmanın çatısında görmemişler mangal ve semaver yaktılar tüm is bizim evimize dolmuş halıların komidinlerin ocağımızın üzeri bile is olarak uyandık çok şükür kahvaltı yaparken kapı çaldı karşı komşum ile patavatsız gereksiz diğer komşu merhaba demek istemişler izinden döndü onlar da tutmuş bana klima almadınız mı diyor yine . Sonra bana diyor ki yüzün şişmiş kg almışsın filan 3 kg aldım ya altı üstü sonra temizlik olacak evde is oldu her yer diyorum . Bana diyor ki sende hamile hamile( kendi 9 ay eve yada dışarıdan yemek yedi elini suya sokmadı ) bende dedim ki bizim eve hergün katya gelmiyor ya yapılacak işler ne yapalım dedim sinirlerimi bozdu gitti annemle telefonda konuştuk biraz kv ye Bayramcı gitmişlerdi onu filan anlattı . Bende o ara ütü yaptım dinledim bulaşık makinası çalıştırdım evi süpürdüm . Akşama arkadaşlar bana gelecekler balkonda oturacağız . Bugün 0 harcama hedefim var

Canım hepsi çöp oldu malasef peynirler eridi suyu akti sadece biberleri kurtardım başka elimden bisey gelmedi patlıcanları felan cigden doğrayıp atmıştım onlar felan hepsi çöp oldu
Uzuldum valla. Hem emegine hem dolabina. Ya sen evde yokken olsaydi da bi de ekstra onun isiyle ugrassaydin
Peynirleri hamurisi yapamaz misin? Ya da omlet filan ? Patlicanlari da kavursan yogurt dokup yeseniz?

Benim dolapta 10poset et koyduk aksamdan beri alarm veriyor inş bozulmaz üstleri donmus etlerin altları hala yumuşak
Ay benimde zor dondular ya ön taraftakiler bir gün sonra bile yumuşaktı korktuk ama geçti dondular. Burası çok sıcak diye aletler bile alev alev yanıyor

Evlenmemiştim daha yazlıktaydık diğer evde şartel atmış birkaç parça et dolapta kokmuştu çok korkunçtu . Ailecek sürekli dolap silmiştik günlerce zor kurtardık dolabı eskiye döndü ama bitmiştik biz dolap silmekten . Ayrıca dolabın lastiklerini değiştirmiştik

Uzuldum valla. Hem emegine hem dolabina. Ya sen evde yokken olsaydi da bi de ekstra onun isiyle ugrassaydin
Peynirleri hamurisi yapamaz misin? Ya da omlet filan ? Patlicanlari da kavursan yogurt dokup yeseniz?
Canım eve yiyecek alamıyoruz ki sıcaktan hepsi gidiyo yumurta bozuldu süt kesildi mesela günü kurtarıyoruz resmen. Peynir de köy peyniriydi kahvaltilik yenenler gittiler artik hepsi sıcakta dayanamadılar daha fazla aşırı sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…