- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.001
Ben viking ürünlerini çok uzun zamandır kullanıyorum.Mutfakta bulaşık deterjanı ve yağ çözücuyu,banyoda wc temizleyici kesinlikle denemeni tavsiye ederim şeker çami özlü,miis gibi kokuyor,ayrıca lavabo için mavi okyanuslu spreyi var, sadece açık pembe genel temizlik için sprey var onu direkt kullanamıyorsun durulama gerektiriyor.Kızlar bende dün alışverişte A101 den vıkıngın turuncu spreyini aldım mutfak dolaplarımın yüzlerinde çok parmak izi kaldığı için denerim dedim ve cidden memnun kaldım ya bugün yerler çok kirli olduğu için yer silme suyuma filan koydum baya iyi tavsiye ederim birde pembe olanı var onu başka bir zaman alacağım
Valla çok beğendim ellerimi filan bozmadı normalde bozulur hemen genel temizleyicini hemen alacağımBen viking ürünlerini çok uzun zamandır kullanıyorum.Mutfakta bulaşık deterjanı ve yağ çözücuyu,banyoda wc temizleyici kesinlikle denemeni tavsiye ederim şeker çami özlü,miis gibi kokuyor,ayrıca lavabo için mavi okyanuslu spreyi var, sadece açık pembe genel temizlik için sprey var onu direkt kullanamıyorsun durulama gerektiriyor.
Kendi annem ve Görümcem bu temizlik malzemesi konusunda yillardir kendi aldiklari markalarin dişina çıkmazlardi o derece takıntıliydi ikisideannem bana gidip geldikçe alıştı,şimdi diğer yağ çözücüler genzimi yakıyor demeye basladi
Gorumcemede ben önermiştim onlara gittiğimizde şimdi oda diyor hep onları alıyorum başka almıyorum diye☺
Yaa inşallah dolabın düzelirInşallah canim dolapta hala düzelmemiş nolacak bilmiyorum
Kesinlikle güzel hemde,kızartmalarda etlerde falan bulasigi akitirken tencere tavanın yemek kokusunu aliyor koku birakmiyor, mutfagin o yağ kokusunuda aliyor nacizane tavsiyem wc,banyo lavabo ve sivı sabununu da denemen.Wiking yumşaticiyida ben begeniyorumValla çok beğendim ellerimi filan bozmadı normalde bozulur hemen genel temizleyicini hemen alacağımbulaşık deterjanını kullanıyordum zaten fairyden güzel bence
Evet ya o yağ yemek kokusunu bende fark ettim desem koku bitti artıkKesinlikle güzel hemde,kızartmalarda etlerde falan bulasigi akitirken tencere tavanın yemek kokusunu aliyor koku birakmiyor, mutfagin o yağ kokusunuda aliyor nacizane tavsiyem wc,banyo lavabo ve sivı sabununu da denemen.Wiking yumşaticiyida ben begeniyorum
Ilk rosman mağazasında satılıyordu a 101'e aktuelle gelmeye başladı bir iki kez, birkac aydırda reyon ürünü oldu nihayet
Genel temizleyicisi var pembeBende alacagim mutlaka.
Bulasik deterjani
Yuzey temizleyici
Yag cozucu
Bunlar mi var
Allah kolaylık versin inş güzel haberlerle dön.Bende bugün kontrole gittim ilk gebeliğim olumsuzdu ya acayip korkuluydum doktora bilgi verdim sonra bebişi gördük kalp atışınıda gördük dinletmedi 6+6 kadarmış.Küçük bir kanama alanı var dedi ilaç verdi sorun yaratmaz dedi ama dikkat et diye uyardı testlerimi yaptı.Ağladım mutluluktan şükürler olsun iyi herşeyBende evi süpürdüm sildim tozları aldım wc temizledim balkon yıkadım . Yemek yedim bulaşık makinesi boşalttım duşa girdim fasulyeler beni bekliyor ben misafir bekliyorumyarın detaylı ultrason var kalbim ağzımda atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?