Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar a101de islak havlu 4lu paket 18 lira. 400 adet var icinde.
A101in kendi markasi.
Bana lazim oluyor .oglisin wcsinde vs kullaniliyor.
Almak isteyen olursa fiyat uygun.
Benim stok saglam.
4lu paket var aynisi a101in hic acilmamis.
3lu molfix var
4lu unibaby var.
Indirimlerden almistim. Yeter bana kiş boyu sanirim

Kızlar bende dün alışverişte A101 den vıkıngın turuncu spreyini aldım mutfak dolaplarımın yüzlerinde çok parmak izi kaldığı için denerim dedim ve cidden memnun kaldım ya bugün yerler çok kirli olduğu için yer silme suyuma filan koydum baya iyi tavsiye ederim birde pembe olanı var onu başka bir zaman alacağım

İyi akşamlar

Bugün işyerinde trafodan yangın çıktı, sadece ben vardım o sıra. Neyse ki çok büyümeden güvenlik müdahale etti. Çok korktum.. Rabbim beterinden korusun...

Günü 50 lira ile kapattık, kola ve lahmacun aldık.. yanına salata yaptım..

Kuşlarımza yem alıcaktık, unuttuk. eve gelip seslerini duyunca fark ettik
yarın sabah eşim almaya gidecek..

Ben viking ürünlerini çok uzun zamandır kullanıyorum.Mutfakta bulaşık deterjanı ve yağ çözücuyu,banyoda wc temizleyici kesinlikle denemeni tavsiye ederim şeker çami özlü,miis gibi kokuyor,ayrıca lavabo için mavi okyanuslu spreyi var, sadece açık pembe genel temizlik için sprey var onu direkt kullanamıyorsun durulama gerektiriyor.
Kendi annem ve Görümcem bu temizlik malzemesi konusunda yillardir kendi aldiklari markalarin dişina çıkmazlardi o derece takıntıliydi ikisideannem bana gidip geldikçe alıştı,şimdi diğer yağ çözücüler genzimi yakıyor demeye basladi
Gorumcemede ben önermiştim onlara gittiğimizde şimdi oda diyor hep onları alıyorum başka almıyorum diye☺

Valla çok beğendim ellerimi filan bozmadı normalde bozulur hemen genel temizleyicini hemen alacağım bulaşık deterjanını kullanıyordum zaten fairyden güzel bence

Inşallah canim dolapta hala düzelmemiş nolacak bilmiyorum
Yaa inşallah dolabın düzelir artık giden yiyecekler olsun dolap masraf çıkartmasın insallah
Taşındıktan sonra kurunca 8 saat fişe takmayın çalıştırmayin diyorlar,caliştirmişmiyidiniz hemen.
Biz 2 ay önce difriz almıştık,kuran servis görevlisi eşime en az 6 saat çalıştırmayin,fişini taktıktan sonra 10-12 saatte boş çalışsın birşey koymayın demişler

Valla çok beğendim ellerimi filan bozmadı normalde bozulur hemen genel temizleyicini hemen alacağım bulaşık deterjanını kullanıyordum zaten fairyden güzel bence
Kesinlikle güzel hemde,kızartmalarda etlerde falan bulasigi akitirken tencere tavanın yemek kokusunu aliyor koku birakmiyor, mutfagin o yağ kokusunuda aliyor nacizane tavsiyem wc,banyo lavabo ve sivı sabununu da denemen.Wiking yumşaticiyida ben begeniyorum
Ilk rosman mağazasında satılıyordu a 101'e aktuelle gelmeye başladı bir iki kez, birkac aydırda reyon ürünü oldu nihayet

Evet ya o yağ yemek kokusunu bende fark ettim desem koku bitti artık ben yumuşatıcı kullanmıyorum ama diğerlerini de deneyeceğim

Misafir bekliyorum hala gelemediler ya uykum geldi resmen kahve yapacak bile halim kalmadı

Allah kolaylık versin inş güzel haberlerle dön.Bende bugün kontrole gittim ilk gebeliğim olumsuzdu ya acayip korkuluydum doktora bilgi verdim sonra bebişi gördük kalp atışınıda gördük dinletmedi 6+6 kadarmış.Küçük bir kanama alanı var dedi ilaç verdi sorun yaratmaz dedi ama dikkat et diye uyardı testlerimi yaptı.Ağladım mutluluktan şükürler olsun iyi herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…