- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.021
Aaa biliyomusun biz tamda senin söylediğin hatayı yaptik gelir gelmez çalışırdık. Simdi fişe taktik tekrar düzelme var gibi insallah bozulmazYaa inşallah dolabın düzelirartık giden yiyecekler olsun dolap masraf çıkartmasın insallah
Taşındıktan sonra kurunca 8 saat fişe takmayın çalıştırmayin diyorlar,caliştirmişmiyidiniz hemen.
Biz 2 ay önce difriz almıştık,kuran servis görevlisi eşime en az 6 saat çalıştırmayin,fişini taktıktan sonra 10-12 saatte boş çalışsın birşey koymayın demişler
Insallah tez zamanda kavuşursunuz canim 1 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçsinSabah eşim gidiyor izni bitti bile.İçime öküz oturdu.Allahım tez vakitte kavuşalım sağlıcakla dönsün
Evet varBende alacagim mutlaka.
Bulasik deterjani
Yuzey temizleyici
Yag cozucu
Bunlar mi var
Cook şükürAllah kolaylık versin inş güzel haberlerle dön.Bende bugün kontrole gittim ilk gebeliğim olumsuzdu ya acayip korkuluydum doktora bilgi verdim sonra bebişi gördük kalp atışınıda gördük dinletmedi 6+6 kadarmış.Küçük bir kanama alanı var dedi ilaç verdi sorun yaratmaz dedi ama dikkat et diye uyardı testlerimi yaptı.Ağladım mutluluktan şükürler olsun iyi herşey
Allah kavuştursun inşallahSabah eşim gidiyor izni bitti bile.İçime öküz oturdu.Allahım tez vakitte kavuşalım sağlıcakla dönsün
Evet o konu önemli diye biliyorum taşınırken bile beyaz esyalari yerine koyunca tasıma şirketide hiç bir beyaz eşyayı yarına kadar çalıştırmayin diye uyarmışlardı bizi.Aaa biliyomusun biz tamda senin söylediğin hatayı yaptik gelir gelmez çalışırdık. Simdi fişe taktik tekrar düzelme var gibi insallah bozulmaz
Insallah hayirli haberlerle dönersiniz.Bebişiniz size sağlıklı sağlıklı el sallar yarınBende evi süpürdüm sildim tozları aldım wc temizledim balkon yıkadım . Yemek yedim bulaşık makinesi boşalttım duşa girdim fasulyeler beni bekliyor ben misafir bekliyorumyarın detaylı ultrason var kalbim ağzımda atıyor
Bizi uyarmadılar mi acaba esim dedi mi hatirlamiyorum biz takiverdik havalar cok sicak diyeEvet o konu önemli diye biliyorum taşınırken bile beyaz esyalari yerine koyunca tasıma şirketide hiç bir beyaz eşyayı yarına kadar çalıştırmayin diye uyarmışlardı bizi.
Gözünüzaydın sağlıkla kucagınızada alırsınız inşallah içini ferah tut öyle oluyor ilk gebelikte bende ağlamıştım rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah kolaylık versin inş güzel haberlerle dön.Bende bugün kontrole gittim ilk gebeliğim olumsuzdu ya acayip korkuluydum doktora bilgi verdim sonra bebişi gördük kalp atışınıda gördük dinletmedi 6+6 kadarmış.Küçük bir kanama alanı var dedi ilaç verdi sorun yaratmaz dedi ama dikkat et diye uyardı testlerimi yaptı.Ağladım mutluluktan şükürler olsun iyi herşey
Sabah eşim gidiyor izni bitti bile.İçime öküz oturdu.Allahım tez vakitte kavuşalım sağlıcakla dönsün
Nasıl güzel bir insansınız.Ağladım okurken yazdıklarını.İnsanın birbirini anlayıp kalbıne dokunması bambaşka birsey.Hep yanımda olduğunuzu hissettiriyorsunuz iyiki varsınız.Cok teşekkür ederim.Elbet geçecek bu günlerde ama çok ağır geliyor artık bana Allah’ım dayanma gücü versin Sağlıcakla atlatayım tek temennim bu.Seni cok iyi anliyorum
Bende simdi 1 yıl kadar goremeyecegim yakin bir akrabami ugurladim..
Bu yıl hastaliktan kafami kaldiramadim vakit ayiramadim ama en azindan otobusune bindirdim
Agla agla icim cıktı
Saglikli olsunlarda gerisi bos bir kac gune alisirim
Hele es baska bazen bir gune dayanamiyor bazen zaman geciyor donup bakip gecti diye uzuluyorum..
Uzulme diyemem ben her pazar uzuluyor her carsamba neseleniyorum her cuma baska oluyor..
Biz hep buradayiz..
Allah guc versin saglik versin..
En zoruda oğlumu avutmak oluyorInsallah tez zamanda kavuşursunuz canim 1 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçsin
Kızlar bende dün alışverişte A101 den vıkıngın turuncu spreyini aldım mutfak dolaplarımın yüzlerinde çok parmak izi kaldığı için denerim dedim ve cidden memnun kaldım ya bugün yerler çok kirli olduğu için yer silme suyuma filan koydum baya iyi tavsiye ederim birde pembe olanı var onu başka bir zaman alacağım
Normalde sizma zeytinyag kullaniyoruz.
Ama aycicek yag da lazim oluyor zaman zaman.
Ve son 5 litrelik acik şu anda komili aycicek yagi.
Stogumda yag yok ve indirime de girmiyor hic.
Çay da ayni sekilde. Son paket acik ve yarisi bitmis durumda.
Çay ve aycicek yagi indirimde yakalamam lazim.
Pembeyi ne amaçlı kullandın ben toz alma suyuna koyarım filan dedim amaTuruncuyu da kullandım pembeyi de ikisi de gercekten cok güzel :) özellikle pembe olan elim ayağım oldu. Bir de wc icin olan var yeşil, onu da çok begenen var alıp deneyeceğim
Ben cam bile sildim onunla çok memnunumKızlar bende dün alışverişte A101 den vıkıngın turuncu spreyini aldım mutfak dolaplarımın yüzlerinde çok parmak izi kaldığı için denerim dedim ve cidden memnun kaldım ya bugün yerler çok kirli olduğu için yer silme suyuma filan koydum baya iyi tavsiye ederim birde pembe olanı var onu başka bir zaman alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?