Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aaa biliyomusun biz tamda senin söylediğin hatayı yaptik gelir gelmez çalışırdık. Simdi fişe taktik tekrar düzelme var gibi insallah bozulmaz

Cook şükür inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.

Aaa biliyomusun biz tamda senin söylediğin hatayı yaptik gelir gelmez çalışırdık. Simdi fişe taktik tekrar düzelme var gibi insallah bozulmaz
Evet o konu önemli diye biliyorum taşınırken bile beyaz esyalari yerine koyunca tasıma şirketide hiç bir beyaz eşyayı yarına kadar çalıştırmayin diye uyarmışlardı bizi.

İyi akşamlar kızlar bayram hep harcamalı geçti bugün de kızlarla awm ye gittik yemek yedik kahve içtik derken tabii bayağı harcandı,,, yarından itibaren tekrar bütçeyi sıkmam lazımmm

Insallah hayirli haberlerle dönersiniz.Bebişiniz size sağlıklı sağlıklı el sallar yarın

Gözünüzaydın sağlıkla kucagınızada alırsınız inşallah içini ferah tut öyle oluyor ilk gebelikte bende ağlamıştım rabbim isteyen herkese nasip etsin

Sabah eşim gidiyor izni bitti bile.İçime öküz oturdu.Allahım tez vakitte kavuşalım sağlıcakla dönsün

Seni cok iyi anliyorum
Bende simdi 1 yıl kadar goremeyecegim yakin bir akrabami ugurladim..
Bu yıl hastaliktan kafami kaldiramadim vakit ayiramadim ama en azindan otobusune bindirdim
Agla agla icim cıktı
Saglikli olsunlarda gerisi bos bir kac gune alisirim
Hele es baska bazen bir gune dayanamiyor bazen zaman geciyor donup bakip gecti diye uzuluyorum..
Uzulme diyemem ben her pazar uzuluyor her carsamba neseleniyorum her cuma baska oluyor..
Biz hep buradayiz..
Allah guc versin saglik versin..

Normalde sizma zeytinyag kullaniyoruz.
Ama aycicek yag da lazim oluyor zaman zaman.
Ve son 5 litrelik acik şu anda komili aycicek yagi.
Stogumda yag yok ve indirime de girmiyor hic.

Çay da ayni sekilde. Son paket acik ve yarisi bitmis durumda.
Çay ve aycicek yagi indirimde yakalamam lazim.

Nasıl güzel bir insansınız.Ağladım okurken yazdıklarını.İnsanın birbirini anlayıp kalbıne dokunması bambaşka birsey.Hep yanımda olduğunuzu hissettiriyorsunuz iyiki varsınız.Cok teşekkür ederim.Elbet geçecek bu günlerde ama çok ağır geliyor artık bana Allah’ım dayanma gücü versin Sağlıcakla atlatayım tek temennim bu.

Turuncuyu da kullandım pembeyi de ikisi de gercekten cok güzel :) özellikle pembe olan elim ayağım oldu. Bir de wc icin olan var yeşil, onu da çok begenen var alıp deneyeceğim

Şok markette yudum 5 litre 38 tl idi aldım dün. Her şubede var mi bilmiyorum ama bakabilirsiniz :)

Turuncuyu da kullandım pembeyi de ikisi de gercekten cok güzel :) özellikle pembe olan elim ayağım oldu. Bir de wc icin olan var yeşil, onu da çok begenen var alıp deneyeceğim
Pembeyi ne amaçlı kullandın ben toz alma suyuna koyarım filan dedim ama

Ben cam bile sildim onunla çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…