Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Şoktan evin marka aldım bayramda

Günaydın gece misafir gidince biraz fasulye dilimledim sonra uyudum eşim hiç aramadı . Sabah fark ettim ki sabaha kadar çalışmış nedenini daha öğrenemedim ya tayinler mi açıldı acaba ki sordum yazmadı . Hep önemli günlerde böyle birşey oluyor ve yorgun oluyor bugün de detaylı ultrason var ya uyumamış yine

Döndü şuan yolda
Bak lütfen üzülme bana söylemesi kolay diye düşünüyorum ama bizde ayrı yaşadık tek fark senin çocuğun. Biliyorum çok zor eşimle otelde buluşuyorduk 1 gece uyuyorduk sonra eşim sabaha karşı gidiyordu ben otel odasında yalnız kalıyordum o his iğrençti . Ama bi saldırı oluyordu eşimden haber aldığım an allahım sana çok şükür aman iyi olsun da uzakta olsun buna şüküre dönüyordu hislerimşu sınav sonucu belli olmadı mı

Olmadı hala bekliyoruz eğitim ekimdeymıs bu ay belli olacak bayramdan sonra dediler ama hakkımızda hayırlısı.

Pazartesi Trabzon gezimiz var, ins dört günümüz olacak gezi için . Varsa önerisi , şurayı da gezin, şurada şunu yeyin gibi önerisi olan sevinirim. Biz ilk kez gideceğiz
Merhaba trabzon yerine rize yapın derim. Uzungölü yıllar once gormuştum çok gena bir halde, site havuzuna donmuş ve çok kalabalık. Sümela manastırı restorasyonda çok küçük bir teras acık yukardan bakıyorsun sadece onun için o kadar yolu tırmanmaya gerek yok bence. Rize de de ayderi değil pokut,sal,gito yaylalarını tavsiye ederim. Merak ettiklerin olursa ozelden detay verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…