- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.115
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.041
Valla hemen alacağım bir arkadaşım daha soruyordu onada söyleyeceğim teşekkür ediyorumBen cam bile sildim onunla çok memnunum
WC ve banyo temizleyicisini de kullanıyorum memnunum ama genel temizleyiciden pembe olan pek memnun kalamadım ondan ama diğerleri güzelValla hemen alacağım bir arkadaşım daha soruyordu onada söyleyeceğim teşekkür ediyorum
Şoktan evin marka aldım bayramdaNormalde sizma zeytinyag kullaniyoruz.
Ama aycicek yag da lazim oluyor zaman zaman.
Ve son 5 litrelik acik şu anda komili aycicek yagi.
Stogumda yag yok ve indirime de girmiyor hic.
Çay da ayni sekilde. Son paket acik ve yarisi bitmis durumda.
Çay ve aycicek yagi indirimde yakalamam lazim.
İnşallah biraz heyecanlıyım 1 aydır da doktora gitmedim kendimi garip hissediyorum
Döndü şuan yoldaİnşallah biraz heyecanlıyım 1 aydır da doktora gitmedim kendimi garip hissediyorumeşin döndü değil mi
Bak lütfen üzülme bana söylemesi kolay diye düşünüyorum ama bizde ayrı yaşadık tek fark senin çocuğun. Biliyorum çok zor eşimle otelde buluşuyorduk 1 gece uyuyorduk sonra eşim sabaha karşı gidiyordu ben otel odasında yalnız kalıyordum o his iğrençti . Ama bi saldırı oluyordu eşimden haber aldığım an allahım sana çok şükür aman iyi olsun da uzakta olsun buna şüküre dönüyordu hislerimDöndü şuan yolda
Olmadı hala bekliyoruz eğitim ekimdeymıs bu ay belli olacak bayramdan sonra dediler ama hakkımızda hayırlısı.Bak lütfen üzülme bana söylemesi kolay diye düşünüyorum ama bizde ayrı yaşadık tek fark senin çocuğun. Biliyorum çok zor eşimle otelde buluşuyorduk 1 gece uyuyorduk sonra eşim sabaha karşı gidiyordu ben otel odasında yalnız kalıyordum o his iğrençti . Ama bi saldırı oluyordu eşimden haber aldığım an allahım sana çok şükür aman iyi olsun da uzakta olsun buna şüküre dönüyordu hislerimşu sınav sonucu belli olmadı mı
Hakkınızda hayırlısıOlmadı hala bekliyoruz eğitim ekimdeymıs bu ay belli olacak bayramdan sonra dediler ama hakkımızda hayırlısı.
Merhaba trabzon yerine rize yapın derim. Uzungölü yıllar once gormuştum çok gena bir halde, site havuzuna donmuş ve çok kalabalık. Sümela manastırı restorasyonda çok küçük bir teras acık yukardan bakıyorsun sadece onun için o kadar yolu tırmanmaya gerek yok bence. Rize de de ayderi değil pokut,sal,gito yaylalarını tavsiye ederim. Merak ettiklerin olursa ozelden detay verebilirimPazartesi Trabzon gezimiz var, ins dört günümüz olacak gezi için . Varsa önerisi , şurayı da gezin, şurada şunu yeyin gibi önerisi olan sevinirim. Biz ilk kez gideceğiz
Dün 3000 dolar aldım, gramda hafif bir düşüş var bakalım
İnşallah kroniğim seni takip ediyorum heptuce_tuce ıyı haberlerını beklıyorum tucecim her sey yolundadır ınsAllah minik kuzucuk saglıkla hayırlı zamanda dogsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?