Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Maşallah ya al güzelce koluna tak bende oğlana gelen hediyeleri harcatmadan koluma bilezik yaptıracağım ilerde geline miras
10gr ince bir bileziğim var onuda geçen yıl Doğum günümde aldım kendime Aslında çeyrek alasım var ama yıldönümü adına BileZik daha iyi olur boZdurmam hem kararsızım

10gr ince bir bileziğim var onuda geçen yıl Doğum günümde aldım kendime Aslında çeyrek alasım var ama yıldönümü adına BileZik daha iyi olur boZdurmam hem kararsızım
Çok maddi kayıp olmayacak bir bilezik al bence

Merhaba kızlar valiz hazırlıyorum Sabah eşim nöbetten geldi arsa işi yattı bizim bizden sonra birisi daha fazla fiyat vermiş kısmet değilmiş demekki. Dün hava kötüydü hem sıkıcı hem kapalı çamaşır astım yagmur başladı kaç defa ser topla yaptım en son 2 ye geliyordu yagsada şansıma dedm serdm uyudum kurmuşlar şükür onları katla yerleştir eşimi birazdan uyandırırım hazırlanır bankada ufak bir işimiz var onu halledip çıkarız mısır almıştım pazardan onu düdüklüye koydum yolda yeriz evdeki kuruyemişlerden koydum yolda çok harcama olmaz diyr umut ediyorum

Pembeyi ne amaçlı kullandın ben toz alma suyuna koyarım filan dedim ama

Pembe olan durulama gerektiriyor ama o kadar işe yarıyor ki. Toz almada kullanıyorum, halıya koltuğa giysilere ufak bisey döküldüğünde hemen sıkıyorum üstüne az bekletip siliyorum çok güzel leke çıkarıyor. Mutfakta lavabonun içine sıkıp bekletiyorum duruluyorum tertemiz yapıyor. mutfak elbezlerini suya bastiririm hep, eskiden çamaşır suyu ile yapardım şimdi bundan döküyorum suyun icine bezleri koyup bekletiyorum, mis gibi oluyor. Ayrıca çok güzel kokuyor :)

BileZik almadan geri geldim.Begendiğim modeller hep 5-6bin arası geldi benim param 4500 karttan çektirmekte istemedim.Bileklik baktım onlarda 14ayar.Bilezik gramı 267 dediler netten baktım 250 kuyumcu pahalı netten almaya devam edeyim.Ceyrek alış 450 satış 430 fiyat farkıda çok.

Beyaz peynirim var 1 kg kadar.
Tuketemicez onu.
Yufka alip gül böregi yapmak istiyorum difrize. Pisirmeden atiyorum.

Mayali pogaca yapip pisirip atacagim bir kismini da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…