- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.115
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.061
Maşallah ya al güzelce koluna tak4500 bütçem var.19u evlilik yıl dönümümüz belki 16gr bılezık alırım
10gr ince bir bileziğim var onuda geçen yıl Doğum günümde aldım kendimeMaşallah ya al güzelce koluna takbende oğlana gelen hediyeleri harcatmadan koluma bilezik yaptıracağım ilerde geline miras
Çok maddi kayıp olmayacak bir bilezik al bence10gr ince bir bileziğim var onuda geçen yıl Doğum günümde aldım kendimeAslında çeyrek alasım var ama yıldönümü adına BileZik daha iyi olur boZdurmam hem kararsızım
Pembeyi ne amaçlı kullandın ben toz alma suyuna koyarım filan dedim ama
Bankadan aldin galiba. Kaça grami15.5 gr altın aldım.Harclık ayırdim.Pazartesi eşim birazdaha para gönderebilir ona göre birkaç gr daha alabılırım.Allah bereket versin birikimlerimize.Güzel günlerde kullanalım ins
269 dan aldım işbankası altın hesabından.Bankadan aldin galiba. Kaça grami
Önce eşimin memleketine gitcez o annesine babasına gider çocuklarla yarım gün takılır ben halasında durcam pazar günü izmire dogru yola çıkarız allah izin verirse çocuklar çok mutlu tatile gidiyoruz diye
[/QUO]
Görülmüyormusun kayınvalide ile
Kabul etmişler miKizlar zam teklifi belli olmus. Yuzde 3 ve 3bucuk.
Kendilerinin mubarek zamlarinin vergilerinin en iyisi yuzde 15. Napicaz biz bu zamlarla .
Memur sen terk etmis salonu.Kabul etmişler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?