Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Doktordan geldik bebek 417 gram olmuş 25 cm . Herşey iyi güzel geçen ay doktor rahimde bir damarlanma gördüm geçmişten kalmış olabilir demişti . Bugünde aynen baktı plesanta ile rahim duvarı arasında sıvı gördü biraz dağınık şekilde . meslek hayatımda az gördüğüm birşey dedi ayrıntılı baktığım için görüyorum görüp söylemesem başka bir doktordan duysanız bu sefer gördü söylemedi olacağı için söylüyorum dedi . Bu böyle devam edip doğum yapabilirsin yada sıvı yok oladabilir kime gidersen git yapacak bişey yok dedi . Bebek çok hareketli hiç durmuyor başı şuan aşağıda ayakları yukarıdaydı . Progestan verdi günde 1 tane önlem amaçlı ağrım kanamam vs yok zaten öyle işte

Merhaba canlar,bizim aracımız bugün arızalandi.Eşim sanayiye götürdü.Cok masraf çıkarır muhtemelen. Kötü oldu elimde 5 gram altın var onu araç mtv için ayirmistim sanırım ustalara gidecek eylülde çok zor olacak çocukların kres ücreti peşin ödenecek.

Eylülde son ihtiyac kredisini ödeyeceğim. Sonra da babama 10 bin vereceğiz onu da 3 taksitle veririm inş. Ocak tan sonra rahatalriz diyordum ama araba kötü malesef... belki tekrar araç bakarız tekrar ödemeler başlar. Kredi de çekmek istemiyorum ama birikim bekleyecek vaktimiz yok

Gecmis olsun canim

Arabanin yaşi buyukse ariza cikarir fazlaca.

Bizim arabanin muayenesi kasim sonuymus.
Kasim maasindan ayiririm onu.
Eylul ekimde biraz birikime agirlik vereyim..
Bakalim dogum surecim nasil olacak .cok heyecanliyim
Özelde mi yapıcaksın doğumu

Selam kızlar çok yoğun geçiyor günlerim anlamıyorum yaaa

Hergün ev süpür sil WC banyo tıka çamaşır assss yemek yap üfffffff valla tek çocuk hiç bişeymişşş bu cadı beni çokkkk yoruyor

Bugünkü harcamam markette 60 TL bez süt cips çolaa ekmek
Kızıma iç çamaşırı aldım 80 TL de oraya verdim

Bazilari cok degisiyormus sonradan kiskanclik vs.
Dikkatli davranacagiz artik. Kendisini degerleri hissettirecegiz
Elbette biraz kıskançlık olur çocuk nihayetinde.Kuzeninim 2.çocugu olunca ilki çok sakinledi 2.sınıfa geçmişti yemeği,ödevi herseyi annesiyle yapan çocuk abi sorumluluğu aldı.geçen gün kardeşi yürürken düşmüş kıyamam biz seni büyütürken ne zorluklar yaşadık diyip ağlıyor

Bugün ev süpürdüm, banyo wc temizledim.
Kabak yemeği ve supangle yaptım.
Akşam oğlanı dışarı çıkardım dolaştık , markete uğradık birkaç eksik vardı , ayrıca 2 kilo patlıcan ve 1,5 kilo kapya biber aldım közleyip buzluğa atacağım yarın. Toplamda 60 tl harcadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…