- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.101
gunaydınn pure dogum ne zaman kısmetse bebıs erkekti dimi unutmusum hatırlayamadmGecmis olsun canim
Arabanin yaşi buyukse ariza cikarir fazlaca.
Bizim arabanin muayenesi kasim sonuymus.
Kasim maasindan ayiririm onu.
Eylul ekimde biraz birikime agirlik vereyim..
Bakalim dogum surecim nasil olacak .cok heyecanliyim
Söyle benceGünaydın kızlar ya ben duramadım bugün başka bir doktordan daha randevu aldım ayrıntılı için ve bu arada kalan su olayını birde başka doktordan dinlemek istiyorum. Yanlız doktora dürüst olup biz böyle birşey duyduk demem lazım mı yoksa hiç bilmiyor gibi mi yapmam lazım bilemiyorum. Eşim bugün çalışıyor mecbur ben yanlız gideceğim
Bu gideceğim doktorun ultrasonu daha iyi onu biliyoruz aslında . Ama ne yazıkki sebebini bilmediğim şekilde normal Doğuma girmiyor ve alttan muayene içinde yanındaki hemşiresinden yardım alıyor ve bebek ile fazla ilgilenip anne ile daha az ilgilendiği için hamile kaldıktan sonra bu doktora gitmemiştim. Şimdi gidip dürüst olmak istiyorum kendi doktorum kime gidersen git sana ayni şeyleri söyleyecek dedi dünSöyle bence
Canım bence böyle bişey duyduk ne düşünüyorsunuz,neyden kaynaklı diye sor.Doktor aklındaki sorulara açıklama getirir.Riskli bişey olsa öbür doktorunda uyarırdı bence.Günaydın kızlar ya ben duramadım bugün başka bir doktordan daha randevu aldım ayrıntılı için ve bu arada kalan su olayını birde başka doktordan dinlemek istiyorum. Yanlız doktora dürüst olup biz böyle birşey duyduk demem lazım mı yoksa hiç bilmiyor gibi mi yapmam lazım bilemiyorum. Eşim bugün çalışıyor mecbur ben yanlız gideceğim
Bende öyle düşünüyorum aynen şöyle söyledi ben ayrıntılı incelediğim için gördüm dağınık şekilde duruyor dedi . Meslek hayatımda çok nadir gördüğüm birşey . Ben böyle devam edeceğini sağlıkla Doğum yapacağını düşünüyorum dedi bilemiyorum yaCanım bence böyle bişey duyduk ne düşünüyorsunuz,neyden kaynaklı diye sor.Doktor aklındaki sorulara açıklama getirir.Riskli bişey olsa öbür doktorunda uyarırdı bence.
Bazı doktorlar çok güzel anlatıyor.Cildiyeye gitmiştim doktor internet sitesinden çıktı verdi yönlendirme yaptı.İçini sıkma sen bişey yoktur.Bende öyle düşünüyorum aynen şöyle söyledi ben ayrıntılı incelediğim için gördüm dağınık şekilde duruyor dedi . Meslek hayatımda çok nadir gördüğüm birşey . Ben böyle devam edeceğini sağlıkla Doğum yapacağını düşünüyorum dedi bilemiyorum ya
bencede yok içim aslında rahat ama bir görüş daha duymak istiyorum ya o yüzden gideyim diyorumBazı doktorlar çok güzel anlatıyor.Cildiyeye gitmiştim doktor internet sitesinden çıktı verdi yönlendirme yaptı.İçini sıkma sen bişey yoktur.
Kafanda acabalarla günlerini geçirip,hem kendini hem bebeğini strese sokmak yerine ikinci bir görüş her zaman iyidir.bencede yok içim aslında rahat ama bir görüş daha duymak istiyorum ya o yüzden gideyim diyorum
Tereyag lazim.Herkese merhabalar
Dün yine "0" harcama
Bugün azcik olabilir bin aktuele gelenlere bakacağım aķsam üzeri piknik için tuzluk almam lazım.Her seferinde evdekileri getiriyorum.Onlarda set halinde ve kaliteli kirilirsa uzulurum diye uygun is gorecek 2 tuzluk almak istiyorum.Aktuelde vardi dun kalmissa bakacagim aksam.
Yarın sabah eşimin vardiya bitiyor ve inşallah yola çıkacağız evde kahvaltı falan yapmadan
Bugün valiz hazırlama buz dolabında bozulacaklari değerlendirme sil süpür işlerim var.
Bende öyle düşünüyorum açıkçası doktorum yanlış birşey söylemiyor onu biliyorum çünkü daha önce de denedim onu iyi bir doktor ama içim rahat etsin diye geldimKafanda acabalarla günlerini geçirip,hem kendini hem bebeğini strese sokmak yerine ikinci bir görüş her zaman iyidir.
Bebegin suyuna falan bakılmıştır mutlaka oradan kaynaklanan bir sızıntı olabilirmi diye aklıma geldi bir an.
Benimde oğlumda kese hep aşağıya sarkık duruyordu ve 7.aydan itibaren nst de şancı çıkmaya başladı,Bebeğin eşi yaşlanmaya başlamış demisti doktorum,buda erken doğuma sebebiyet verir demisti,Coook şükür 16 gün erken doğdu hiç bir sorun oluşmadan atlattık süreci.Ama dikkat ettim tabiki 7.aydan itibaren ev süpürme aşağıya eğilme v.s gibi doğumu tetikleyici hiç bir isi ve hareketi yapmadım.
Ama ben inanıyorum ciddi bir sorun olmayacak geçen seferki kanamadan kalan kalıntılar bence inşallah sağlıcakla alırsın bebisini kucağına
Şuan geldim kapıda oturuyorum çok kalabalık doktor ya
Bu da özel galibaŞuan geldim kapıda oturuyorum çok kalabalık doktor ya
EVet bir kere devlete gittim burada çok kötü bir deneyimdi . Bu doktora hamile kalmadan önce rutin 2 kere kontrole gelmiştim çok tercih gören bir adamBu da özel galiba
Günaydın kızlar ya ben duramadım bugün başka bir doktordan daha randevu aldım ayrıntılı için ve bu arada kalan su olayını birde başka doktordan dinlemek istiyorum. Yanlız doktora dürüst olup biz böyle birşey duyduk demem lazım mı yoksa hiç bilmiyor gibi mi yapmam lazım bilemiyorum. Eşim bugün çalışıyor mecbur ben yanlız gideceğim
Birazdan söyleyeceğim böyle böyle birşey gördü bir de sizin bakmanızı istiyorum diye anlayış gösterecektir zatenSöyle tabi ki, doktor zaten görürse söyleyecektir. Benim sonlara doğru bebeğin suyu azalmış demişti doktor, güvendigim başka bir doktora daha gitmiştim söylemiştim bir de sizin bakmanizi istiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?