- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.121
Tereyag lazim.
Su bitti.
Harcama olacak bugun.
Sut 17.5 verdim. Ilk harcamam bugunku
[/QUOTE
Ev için en iyi yaptırdığımız şeylerden birisi eve arıtıcı taktırmak oldu.Damacana alıyorduk önceden oğlum ayaklaninca damacanaya pek rahat vermedi sürekli basıyordu üstünü falan işletiyordu diye 1.5 lt su almaya başlamıştık koliyle oda çok zor oluyor sürekli bitiyor taşıması falan ayrı dert.4 yıldır arıtıcı var ve inanılmaz rahatım caydanlik ketıl içini taktirdigimizdan beri hiç kireç sökücü dökmedim.yemekler içime daha siniyor ve lezzeti değişti.
Teşekkür ederim çocuk bambaşka bişey o küçücük hali bile bana güç veriyor rabbim sonuna kadar götürsün inşGözünüzaydın sağlıkla kucagınızada alırsınız inşallah içini ferah tut öyle oluyor ilk gebelikte bende ağlamıştım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ev sahipleride izin vermez sanirim lavabo muslugunun yanına ince bir delik delmeye Sani rimKiraciyiz mecbur boyle
Çok şükür canımSelamsbiz çok iyiyiz kızlar hiç bir problem yok bebekle filan ilgili de birşey yok kendi doktorumun dediği gibi boşuna kafaya taktıp başka bir doktora gitme ihtiyacı hissettim durduk yere bir daha yapmayacağım 50 tl Hastanede harcadım 6 tl marketten kabak ekmek aldım kapağı kavurup buzluğa koyacağım
Evet ya ne yazıkki benimkiydituce_tuce canım senin di herhalde bir çocuk çiş kaçırmıştı yıkamacıı çağırmıştınız yaaa dünde aynı şey benim başıma geldi eşimin kuzeni çiş yapmış koltuğuma hiç yıkanmamıştı koltuğum ama çiş kokuyor mecbur yıkanacak
Senin koltuğun kumaşı neydi bi de herhangi bir deforme filan oldu mu ????
Anladım canım benim koltuklarım da nubuk o yüzden korktum ama mecbur yıkanacakEvet ya ne yazıkki benimkiyditay tüyü gibi kadife gibi benimki birşey olmadı yıkamacı orayı yıkayıp gitti
Kokuyor dimi hemen yıkat çok sinir bozucu bir durum vallahi çok geçmiş olsunAnladım canım benim koltuklarım da nubuk o yüzden korktum ama mecbur yıkanacak
Cook büyük geçmiş olsun enazindan için rahatlamış olduKokuyor dimi hemen yıkat çok sinir bozucu bir durum vallahi çok geçmiş olsun
Burda sel gibi yağmur yağıyor evin içini sardı sıcak biraz dinsede ev bakmaya gidicezOofff sicak ,yapilacak cok is var ve ben her zamanki gibi yola çıkmadan yoruldum
Yağmurda hava da bir sıkıntılı oluyor.Burda sel gibi yağmur yağıyor evin içini sardı sıcak biraz dinsede ev bakmaya gidicez
Evet ya allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın ne kadar zor. Doktorlarda nihayetinde insanlar büyük olaylarda 2. Bir bakış açısı almak iyi oldu detaylı ultrasona girdirdi kendi doktorumla aynı şeyleri söyledi o kısımda da rahatım artıkCook büyük geçmiş olsun enazindan için rahatlamış oldu
Geçmiş olsun canımEvet ya allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın ne kadar zor. Doktorlarda nihayetinde insanlar büyük olaylarda 2. Bir bakış açısı almak iyi oldu detaylı ultrasona girdirdi kendi doktorumla aynı şeyleri söyledi o kısımda da rahatım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?