Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gözünüzaydın sağlıkla kucagınızada alırsınız inşallah içini ferah tut öyle oluyor ilk gebelikte bende ağlamıştım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Teşekkür ederim çocuk bambaşka bişey o küçücük hali bile bana güç veriyor rabbim sonuna kadar götürsün inş

Kiraciyiz mecbur boyle
Ev sahipleride izin vermez sanirim lavabo muslugunun yanına ince bir delik delmeye Sani rim
Şimdi tek batarya ya da bağlanıyor gerçi iki tane bataryaya gerek kalmıyor.Yillik bakım ve filitre temizliğine geldiklerinde söylemişti servis görevlisi isterseniz tek bataryaya düşürürüz diye.Hem yeniden batarya almak istemedik hemde zaten 1 kez delindi o ne olacak diye düşündük.Aslinda tek batarya mantıklı gelmişti

Selamsbiz çok iyiyiz kızlar hiç bir problem yok bebekle filan ilgili de birşey yok kendi doktorumun dediği gibi boşuna kafaya taktıp başka bir doktora gitme ihtiyacı hissettim durduk yere bir daha yapmayacağım 50 tl Hastanede harcadım 6 tl marketten kabak ekmek aldım kapağı kavurup buzluğa koyacağım

tuce_tuce canım senin di herhalde bir çocuk çiş kaçırmıştı yıkamacıı çağırmıştınız yaaa dünde aynı şey benim başıma geldi eşimin kuzeni çiş yapmış koltuğuma hiç yıkanmamıştı koltuğum ama çiş kokuyor mecbur yıkanacak

Senin koltuğun kumaşı neydi bi de herhangi bir deforme filan oldu mu ????

Çok şükür canım

Evet ya ne yazıkki benimkiydi tay tüyü gibi kadife gibi benimki birşey olmadı yıkamacı orayı yıkayıp gitti

Yudumun kızartma ustası diye bir yağı var,hep merak ediyorum cevremde de kullanan görmedim,deneyen yada bir fikri olan olan varmı acaba?Patates kızartmasına çok yağ kullanıyorum malesef firitozde ve bikac kullanımdan sonra döküyorum hem çevreye hem bütçeye zarar vermiş oluyorum.Bim aktuelde de gördüm sizlere bir danışayım dedim.

Cook büyük geçmiş olsun enazindan için rahatlamış oldu
Evet ya allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın ne kadar zor. Doktorlarda nihayetinde insanlar büyük olaylarda 2. Bir bakış açısı almak iyi oldu detaylı ultrasona girdirdi kendi doktorumla aynı şeyleri söyledi o kısımda da rahatım artık

Selam kızlar okuyorum pek yazamıyorum eşim evde uyan kahvalti ev topla esim evde aksam oluyo hop aksam ne pisircem basliyi şükür p tesi bitiyor tatili düz gün nakit kalmadı bu ay elimde tatil olunca yeniliyor kenara çok bise atamadim şu ara h ici eşim para alsın alınacaklar var sivi yag ev kagidi azaldi sonları hep kaynanam geldi persembe saolsun sebze biseler koyup getirmiş
iki kilo kadar patlican
2 kilo domates
kıl biber yarim kg kendi
asma yaprağı 1 kilo kadar
iki karpuz ufak
yarım kg kadarda dolma biber
bi posette sarıp getirmiş yaprak buzluga
saolsun getirmiş dolap tam takirdi tatile cikcas diye bise bırakmadım evde patlıcan dolma biber kendi kardeşinin bahç ede az oluyi kaynanamında kendi kucuk kendine kadar yaptigi yer var ordan toplamis kurban kesti getirmis et saoksun dun kavurdum biraz var yarin yeriz bugun patlican patates karışık kizartma yapcam yan komsumada dun karışık getirilen lerden koyup verdim pek sevindi oglusun sarma istiyomus yapmakta koymuştum etsinler afiyetle

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…