- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.141
İçinde palmiye , kanola, pamuk gibi bitkisel yağ Karışımı bulunuyor. Tavsiye etmiyorum..Yudumun kızartma ustası diye bir yağı var,hep merak ediyorum cevremde de kullanan görmedim,deneyen yada bir fikri olan olan varmı acaba?Patates kızartmasına çok yağ kullanıyorum malesef firitozde ve bikac kullanımdan sonra döküyorum hem çevreye hem bütçeye zarar vermiş oluyorum.Bim aktuelde de gördüm sizlere bir danışayım dedim.
Evet ayrıca o yağ galiba normalden daha ucuz dimi öyle hatırlıyorumİçinde palmiye , kanola, pamuk gibi bitkisel yağ Karışımı bulunuyor. Tavsiye etmiyorum..
Ama dışarda yediğmz bir çok patates kızartmasında bu yağlar kullanılıyor ne yazık ki..
Ayçiçek yağı ile aynı fiyata nerdeyseEvet ayrıca o yağ galiba normalden daha ucuz dimi öyle hatırlıyorum
Benimde ayçiçekten biraz daha ucuz diye aklımda kalmıştıAyçiçek yağı ile aynı fiyata nerdeyse
Evet bende tereyağı baktım aynen dediğin gibi yarın eşim inşallah çalışmayacak diye umut ediyorum Ordu evinden alışveriş yapacağızBende indirimde aycicek yag tereyg cay bakiyorum ama hepsi yuzde 15ten fazla zam aldigi icin indirim filan yok
2 lt 17 küsuratlı bir rakamdi yanlış hatırlamıyorsam.sağolun bilgiler için.Zaten pek aklım kesmiyordu içime sinmiyordu,şimdi hiç sinmezEvet ayrıca o yağ galiba normalden daha ucuz dimi öyle hatırlıyorum
En son 20 gun falan 38,5 tl'ye almıştım 5ltBende indirimde aycicek yag tereyg cay bakiyorum ama hepsi yuzde 15ten fazla zam aldigi icin indirim filan yok
Bende merak ediyordum aradaki farklı sonradan öğrendim aaa dedim demek o yüzden böyle2 lt 17 küsuratlı bir rakamdi yanlış hatırlamıyorsam.sağolun bilgiler için.Zaten pek aklım kesmiyordu içime sinmiyordu,şimdi hiç sinmez
İnş canım eşim bitişik nizam istemiyor bahceli siteler pahalı sürekli surat asık zor bir süreç bizi bekliyor.Hayırlısı ile buluruz inş bu sefer kararlıyım alıcazYağmurda hava da bir sıkıntılı oluyor.
Cook heyecanlı yeni girişimler,yeni heyecanlar Allah inşallah gönlüze göre bir ev nasip eder
Evet canım kokuyor pazartesi yıkatacak inşallahKokuyor dimi hemen yıkat çok sinir bozucu bir durum vallahi çok geçmiş olsun
Tam anlamadim. Ev ne kadarKızlar barterdan bir ev varmış eşime söylemiş emlakçı telefonda 100000tl az demiş ev güzel metro otobüs duragı çok yakın dublex 160 m2 1-1.5 ay içinde biticekmiş.lakin misafir odası hemen girişte loft evler gibi ve yatak odası dar.dolabı yan odaya taşısakta sığmayız tapu masrafı olmuycakmış iş karşılığı alıp satcakları için 100000daha pahalı dedi evdeyken anlamadık eşim çok sıcak bakmadı salon vs işine biraz daha bakalım inş iyi bir yer rastgelir.ev sahipleri bildiğin 100000-150000bin yukarı çekmişler şu an
Telefonda 330000demişti 430000tlmiymişTam anlamadim. Ev ne kadar
Degistirdim electa.pure hazel benim yıllık hedefimi 10.000 usd ve 50 gr altın olarak güncelleyebilir misin? Birikimi dolara kaydırmaya karar verdim.
Şu ana kadar 4000 usd ve 20 gr biriktirdim. İşten yana bir sıkıntı olmazsa ve ani bir ödeme çıkmazsa ulaşabilirim gibi görünüyor.Degistirdim electa.
Nasil ilerliyor. Hedefine ulasabilecek misin
Sevindim canımSelamsbiz çok iyiyiz kızlar hiç bir problem yok bebekle filan ilgili de birşey yok kendi doktorumun dediği gibi boşuna kafaya taktıp başka bir doktora gitme ihtiyacı hissettim durduk yere bir daha yapmayacağım 50 tl Hastanede harcadım 6 tl marketten kabak ekmek aldım kapağı kavurup buzluğa koyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?