Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İçinde palmiye , kanola, pamuk gibi bitkisel yağ Karışımı bulunuyor. Tavsiye etmiyorum..
Ama dışarda yediğmz bir çok patates kızartmasında bu yağlar kullanılıyor ne yazık ki..

İçinde palmiye , kanola, pamuk gibi bitkisel yağ Karışımı bulunuyor. Tavsiye etmiyorum..
Ama dışarda yediğmz bir çok patates kızartmasında bu yağlar kullanılıyor ne yazık ki..
Evet ayrıca o yağ galiba normalden daha ucuz dimi öyle hatırlıyorum

Bende indirimde aycicek yag tereyg cay bakiyorum ama hepsi yuzde 15ten fazla zam aldigi icin indirim filan yok
Evet bende tereyağı baktım aynen dediğin gibi yarın eşim inşallah çalışmayacak diye umut ediyorum Ordu evinden alışveriş yapacağız

2 lt 17 küsuratlı bir rakamdi yanlış hatırlamıyorsam.sağolun bilgiler için.Zaten pek aklım kesmiyordu içime sinmiyordu,şimdi hiç sinmez
Bende merak ediyordum aradaki farklı sonradan öğrendim aaa dedim demek o yüzden böyle

Yağmurda hava da bir sıkıntılı oluyor.
Cook heyecanlı yeni girişimler,yeni heyecanlar Allah inşallah gönlüze göre bir ev nasip eder
İnş canım eşim bitişik nizam istemiyor bahceli siteler pahalı sürekli surat asık zor bir süreç bizi bekliyor.Hayırlısı ile buluruz inş bu sefer kararlıyım alıcazbugün besin üstüne birikim yapıp arabada alırım diyorum gülüyor

Kızlar barterdan bir ev varmış eşime söylemiş emlakçı telefonda 100000tl az demiş ev güzel metro otobüs duragı çok yakın dublex 160 m2 1-1.5 ay içinde biticekmiş.lakin misafir odası hemen girişte loft evler gibi ve yatak odası dar.dolabı yan odaya taşısakta sığmayız tapu masrafı olmuycakmış iş karşılığı alıp satcakları için 100000daha pahalı dedi evdeyken anlamadık eşim çok sıcak bakmadı salon vs işine biraz daha bakalım inş iyi bir yer rastgelir.ev sahipleri bildiğin 100000-150000bin yukarı çekmişler şu an

Tam anlamadim. Ev ne kadar

Sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…