Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaaa erkekler bu konularda çok cesaretsiz.Benim eşimde kendi kendine gelip şunu yapalım,bunu alalım demez.Her zaman yapamayız ödeyemeyiz v.s der.Ama ben nasıl alacağımızı nasıl odeyecegimizi kuruşu kuruşuna hesaplayıp önüne koyarım ozaman Tamam der.Biz ev alirkende ödeyemezsek v.s dedi.Bende biz kirayi ödüyoruz 4 yildir aksattık mi diye sordum,Peki gerekirse market,pazar,giyim kuşam yapmayıp mecbur bu kirayi odeyecekmiyiz? Baktik odeyemiyoruz esyalarimizi satip herkes ailesinin yaninamı donecek diye sordum ? Cevap evet kira önemli onu bir şekilde odiycez dedi.Ozaman aynı mantık ve yolla krediyi de ödeyeceğiz dedim.
Düşündü tasindı mantıklı geldi.
Yani erkekler hep düz mantık,günü kurtarma derdinler

Mutlu pazarlar
Yola çıktık erkenden kahvaltiyi yolda geçiştirdik.1 saat sonra inşallah varacağız
Sabah 5.25 gitti poğaça aldık yolda yemek için.meyve suyu falan evde vardı onlari aldim yanima.Lavabo için durduk 1 kişi 2 tl neyseki eşim ve oğlum gitmedi sadece ben kullandım mecbiriyetten

Günaydın

Sabah bir simit aldım, 2 lira

Akşam da sadece domates ve ekmek alırız..
Et kavurma, pilav , salata ve yeşil fasulye yapacağım yemeğe..

Dün 20 lira harcadık, ondan önceki gün hasta ziyareti yaptık. Yol parası ve ikramlık bişeyler almıştık 80 lira da öyle tuttu..

Maaşa 12 gün var elimzde de 500 lira var..

Tünaydın 2 ekmek aldık kahvaltı yaptık mutfak topladım çiçekleri sebzeleri suladım akşama dışarıda birşeyler atıştırmak istiyoruz ya bu hafta aşırı sıkıcı geçti tayinciler gidiyor bakalım koliler için aranacak mıyız alışveriş yapacağız ayrıca bu hafta bebek görmesi var hediye alacağım

Benimki ödeyemeyiz derdinde değil çok yüksek meblağlı evlere bakıyordu şimdi daha azalttı tabş hayallerini ben ek masrafları anlatınca.Detaylı düşünüyorum özel sektörde şükür şimdilik iyi yarın nolur bilinmez işten çıkarsa taksitlerimizi ödeyebilcek miktarımız olmalı,bebek masrafı hepsini hesaplıyorum.Bütçe konusuna daha yeni geçtik kac zamandır anlatıyodum şükür hamilelikle anladı en yakın arkadasım hamile masrafları anlatıyor sık sıkben diyorum çünkü eşim çocuk masrafsız sanıyor okula gidene kadar.Birde araba almak istiyoruz yavaştan artık hepsini planlar yaparız.Keşke biraz ödeyemeyiz diye korksa kredi kartlarına yaptığı harcamalarla inan güzel bir aeaba alınırdı.Şu an ne demek istediğimi anlıyor ailesine gereksiz harcama yapıyorsunuz diyor

Kucuk bebek olunca araba cok lazim oluyor.
Hem ev hem araba zorlayabilir butceyi.tabi ne kadar butce ayiriyorsunuz bunlara bilemem.
Pesinat var degil mi ev araba icin

Merhaba canlar, iki kiloya yakın taze fasulyeyi ayıklayıp pişirdim. Domatesle zeytin yağı ile soldurdum. Üç poşete koyup derin dondurucuya attım.
Dün amcamın oğlunun düğünü 250 tl taktım,birinin yerine de 100 tl taktım. sözde verecek ama bakalım verir mi eşimin kuzeni kendisi.Vermezse o da bizden gitmiş oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…