- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.161
Yaaa erkekler bu konularda çok cesaretsiz.Benim eşimde kendi kendine gelip şunu yapalım,bunu alalım demez.Her zaman yapamayız ödeyemeyiz v.s der.Ama ben nasıl alacağımızı nasıl odeyecegimizi kuruşu kuruşuna hesaplayıp önüne koyarım ozaman Tamam der.Biz ev alirkende ödeyemezsek v.s dedi.Bende biz kirayi ödüyoruz 4 yildir aksattık mi diye sordum,Peki gerekirse market,pazar,giyim kuşam yapmayıp mecbur bu kirayi odeyecekmiyiz? Baktik odeyemiyoruz esyalarimizi satip herkes ailesinin yaninamı donecek diye sordum ? Cevap evet kira önemli onu bir şekilde odiycez dedi.Ozaman aynı mantık ve yolla krediyi de ödeyeceğiz dedim.İnş canım eşim bitişik nizam istemiyor bahceli siteler pahalı sürekli surat asık zor bir süreç bizi bekliyor.Hayırlısı ile buluruz inş bu sefer kararlıyım alıcazbugün besin üstüne birikim yapıp arabada alırım diyorum gülüyor
Benimki ödeyemeyiz derdinde değil çok yüksek meblağlı evlere bakıyordu şimdi daha azalttı tabş hayallerini ben ek masrafları anlatınca.Detaylı düşünüyorum özel sektörde şükür şimdilik iyi yarın nolur bilinmez işten çıkarsa taksitlerimizi ödeyebilcek miktarımız olmalı,bebek masrafı hepsini hesaplıyorum.Bütçe konusuna daha yeni geçtik kac zamandır anlatıyodum şükür hamilelikle anladı en yakın arkadasım hamile masrafları anlatıyor sık sıkYaaa erkekler bu konularda çok cesaretsiz.Benim eşimde kendi kendine gelip şunu yapalım,bunu alalım demez.Her zaman yapamayız ödeyemeyiz v.s der.Ama ben nasıl alacağımızı nasıl odeyecegimizi kuruşu kuruşuna hesaplayıp önüne koyarım ozaman Tamam der.Biz ev alirkende ödeyemezsek v.s dedi.Bende biz kirayi ödüyoruz 4 yildir aksattık mi diye sordum,Peki gerekirse market,pazar,giyim kuşam yapmayıp mecbur bu kirayi odeyecekmiyiz? Baktik odeyemiyoruz esyalarimizi satip herkes ailesinin yaninamı donecek diye sordum ? Cevap evet kira önemli onu bir şekilde odiycez dedi.Ozaman aynı mantık ve yolla krediyi de ödeyeceğiz dedim.
Düşündü tasindı mantıklı geldi.
Yani erkekler hep düz mantık,günü kurtarma derdinler
Sırma güzel mi ben hiç kullanmadımCarrefoursa da 5 lt sırma ayçiçek yağı pet 34,90 na
Kucuk bebek olunca araba cok lazim oluyor.Benimki ödeyemeyiz derdinde değil çok yüksek meblağlı evlere bakıyordu şimdi daha azalttı tabş hayallerini ben ek masrafları anlatınca.Detaylı düşünüyorum özel sektörde şükür şimdilik iyi yarın nolur bilinmez işten çıkarsa taksitlerimizi ödeyebilcek miktarımız olmalı,bebek masrafı hepsini hesaplıyorum.Bütçe konusuna daha yeni geçtik kac zamandır anlatıyodum şükür hamilelikle anladı en yakın arkadasım hamile masrafları anlatıyor sık sıkben diyorum çünkü eşim çocuk masrafsız sanıyor okula gidene kadar.Birde araba almak istiyoruz yavaştan artık hepsini planlar yaparız.Keşke biraz ödeyemeyiz diye korksa kredi kartlarına yaptığı harcamalarla inan güzel bir aeaba alınırdı.Şu an ne demek istediğimi anlıyor ailesine gereksiz harcama yapıyorsunuz diyor
Ben genelde yudum kullanırım, sırma yağı da bir kez kullandım pek fark yoktu oda güzelSırma güzel mi ben hiç kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?