Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Oğluşla ıslak kek yapıyoruz.Dünde patlıcanlı börek yapmış annem.Birlikte yeriz.
Elinize sağlık,
Hiç patlıcanlı börek yapmadım
Ciğer kavurdum, havuçlu biberli domatesli turşu açtım, Çok güzel oldu...
Yarına ve hafta için hazırlık yapmam lazım,
Dolapta dökeceklerim var tavuklara ayirmistim

Slm kızlar
Alışverişte gene kendimi kaybettim. Eşim haklı olarak biraz surat astı.
Kendime vintage saat aldım 2 tane.Markette de 110tl harcadım. A101 in internet sitesinden de shaker hediyeli kahvesini aldım kargo filan 18tl de ona verdim.
Önümüzdeki hafta kısmetse Pazartesi’den itibaren sıfır harcamalı bir hafta olacak .
Pazartesi : mercimek çorbası ve pizza
Salı : tepsi kebabı salata (süt alırım 13tl)
Çarşamba: çorba ve pirinçli biber yemeği (dolma biber gibi tadı oluyor)
Perşembe: kuşbaşı var dolapta onunla bir yemek, bulgur pilavı
Cuma : kek kısır elmalı tart
Düşüncem bu bakalım uygulamaya geçebilecek miyim

Ben de hiç patlıcanlı börek yapmadım dışarıda patlıcanlı poğaça ve gözleme yemiştim güzeldi

Benim eşimde büyük giderlerde çekimser kalır hep.Yeme içme gezme,alışveriş konularında oda biraz savruk davranıyordu.Gereksiz çok borç ödedik.Arkadaslarla aile ile falan bir yere gidince masaya yemekler gelince lavabo bahanesiyle gidip her seferinde 8-10kisinin hesabını cook ödedi.Bu ve buna benzer cok ornek verebilirim.Anlata anlata nihayet anladı ama iş işten geçti.
Sizin adınıza sevindim.zararin neresinden dönülse kârdir

Ben sıvı yağda mısır özü kullanıyorum.Aycicege göre 3-4tl daha pahalı oluyor.Ama alışkanlık annemin evinde de hep o kullanılır ordan gelen bir durum.
Annemlere kavuştum çok şükür
Oğluşumun keyfi yerinde
Yemekler anneden bende salatayı ve çorbayı yaptım
Kavurma var bayramda gelemedik diye bize özellikle yapmiş annecigim. karni yarık,pilav,mercimek çorba,yaprak sarma ve baklava,salata var.Bugunu bayram ilan etmiş bizimkiler onun için menü bukadar yoğun

Ordu evinde ev yemeği yedik 23 tl kantinden alışveriş 65 tl . Avm ye gittik lcw den arkadaşın oğluna 20 tl ye gömlek buldum hemen aldım ya A101 e yerel markete filan girdik sonuçta 160 tl harcamışım tereyağı süt helva atıştırmalılar , soğan , domates, soda , cif filan

Yarın komşu davet etti geçen bize gelmişlerdi kavun karpuz getirmişler . Bizim aşağıdaki marketin pasta reyonuna göz gezdirdim küçük boy pastalar 20 tl kıza söyledim yarın benim için taze pasta ayıracak onu götüreyim bende . Dondurma alsam bile 1 kutu gitmez böyle daha karlı ve göz doldurucu oluyor bence çayın yanında da yenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…