- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.181
Keke pastaya bile zeytin yağı kullaniyorum canim aycicek yağı plastik gibi geliyor ban.Bizim yudum torku ona komili biryag .bunlari aliyorum. Bazi yemekler ve kek pasta icin.
Cogunluk has zeytinyagi kullaniyorum
Elinize sağlık,Oğluşla ıslak kek yapıyoruz.Dünde patlıcanlı börek yapmış annem.Birlikte yeriz.
Ben de hiç patlıcanlı börek yapmadım dışarıda patlıcanlı poğaça ve gözleme yemiştim güzeldiElinize sağlık,
Hiç patlıcanlı börek yapmadım
Ciğer kavurdum, havuçlu biberli domatesli turşu açtım, Çok güzel oldu...
Yarına ve hafta için hazırlık yapmam lazım,
Dolapta dökeceklerim var tavuklara ayirmistim
Benim eşimde büyük giderlerde çekimser kalır hep.Yeme içme gezme,alışveriş konularında oda biraz savruk davranıyordu.Gereksiz çok borç ödedik.Arkadaslarla aile ile falan bir yere gidince masaya yemekler gelince lavabo bahanesiyle gidip her seferinde 8-10kisinin hesabını cook ödedi.Bu ve buna benzer cok ornek verebilirim.Anlata anlata nihayet anladı ama iş işten geçti.Benimki ödeyemeyiz derdinde değil çok yüksek meblağlı evlere bakıyordu şimdi daha azalttı tabş hayallerini ben ek masrafları anlatınca.Detaylı düşünüyorum özel sektörde şükür şimdilik iyi yarın nolur bilinmez işten çıkarsa taksitlerimizi ödeyebilcek miktarımız olmalı,bebek masrafı hepsini hesaplıyorum.Bütçe konusuna daha yeni geçtik kac zamandır anlatıyodum şükür hamilelikle anladı en yakın arkadasım hamile masrafları anlatıyor sık sıkben diyorum çünkü eşim çocuk masrafsız sanıyor okula gidene kadar.Birde araba almak istiyoruz yavaştan artık hepsini planlar yaparız.Keşke biraz ödeyemeyiz diye korksa kredi kartlarına yaptığı harcamalarla inan güzel bir aeaba alınırdı.Şu an ne demek istediğimi anlıyor ailesine gereksiz harcama yapıyorsunuz diyor
Cook teşekkürlerAyy afiyet olsun. Menu super
Yok canim nolcak sankiCook teşekkürlerKusura bakmayın hamilesiniz,Hakkınızı helal edin lütfen
Aman valla benim canım öyle şeyler istemiyor hiçCook teşekkürlerKusura bakmayın hamilesiniz,Hakkınızı helal edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?