Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bugun esim diyor ki
ikinci bebis hayirlisiyla dogsun
ucuncu dorduncu bebisi doguda yapalim. Sende isten ayril.
kulucka makinesi sandin herhalde beni dedim.
hadi cocuklar bana cekerse ne ala

Sana çekerse ocak batirirlar senin gibi dedim
Çok çocuk seviyorum bende yani genel olarak çocukları seviyoruz eşimle.Oglumuz 9 yaşında hala bebek gibi tepemizden indirmiyoruz sürekli öpüp kokluyoruz,itişip,kakısiyoruz,oynuyoruz,ama 3-4 çocuk olunca çok zor kaliteli vakit ayırmak,Maddi ve manevi olarak yetismek zor gibi sanki.
Ikinciye bile çok zor karar verdik Allah nasip ederse inşallah

Zor bencede bu ulkede ozellikle. Haberlerde duyduklarim vs cok etkilyor beni

Ya ben universiteyi adanada okudum.
Canim bumbar sirdan kelle paca ve bici istiyor. delirdim iyice.
Baska seyler bulunup yapiliyor ama bu yazdiklarim özel ve zor. Yapilmiyor bulunmuyor
Orada tanidiklar varsa halen vakumlatip otobus ile yollatsaniz olmazmi ?
Ya ben universiteyi adanada okudum.
Canim bumbar sirdan kelle paca ve bici istiyor. delirdim iyice.
Baska seyler bulunup yapiliyor ama bu yazdiklarim özel ve zor. Yapilmiyor bulunmuyor
Benim hiç yemedigim şeyler bici bici hariç.
Ama vakumlatip otobüsle yollatsaniz enazindan aynı gün gelir.Kargoda 3 günde falan gelir.
Bici bici gelmez tabi

Benim canım birtek kabak yemeği istedi o kadar
Aaa bende öyle deyince aklıma geldi inanılmaz derecede canım beyaz lahana dolması istemisti(kabuska dolamasida deniliyor bazı yerlerde)Var olan birşeydi ama ben banyo yaparken sudan bile tiksindiğim için hiç birşey yapamıyordum.Hatta eşimin bütün traş losynlarını,köpeklerini falan bile atmistim

Yemek menüsü oluşturdum
Pazartesi: domates çorbası, kavurma , bulgur pilavı
Salı: mantı çorbası , karışık kızartma
Çarşamba: eşim nöbetçi kendime yeşil mercimek yemeği
Perşembe: yoğurt çorbası ,makarna , mantar sote
Cuma:ezogelin , yeşil fasulye , pilav
Cumartesi: ezogelin,mantı
Pazar : un çorbası , etli patates yemeği

Köy yoğurdu için markete 2 kg lık yoğurt kabı bıraktım adımı yazdılar bakalım güzel olursa devam olmazsa sütü alıp kendim mayalayacağım oda olmazsa allah büyük Çarşamba acılı ezme turşu yapacağım tarifimden 4 tane yarım kg kavanoz çıkıyor evde de tam o kadar boş kavanoz

5kg aldim şu ana kadar cok sukur. 8kg ile tamamlarim sureci gibime geliyor.
Ekmek cok az yiyorum.
Makarna belki 2 kez yemisimdir.
Pirinc pilavi asla. Agir tatlilar hamur isleri cok cok az.
Et ve sebze agirlikli.
Yogurt.
Meyve.(meyveyi abartiyorum ama. 1kg incir yedim dun)
Normal hayattimda da bu sekildim hemen hemen.
Arkadaslar da soyluyor cok az kilo aldin diye. Seviniyorum

Ayy ben bayiliyorum banyo kokusuna.
Banyo sabununu yiyesim geliyor

Aaaaa ben öyle şeyler yaşamadım ama hamile olduğumu öğrenmeden önce duşta sürekli burnuma hacı yağlar varya rulo şeklinde yaşlılar sürer ondan kokuyorum gibi geliyordu . Banyonun kapısını açıp açıp eşime ben kokuyor muyum diyordum nedense ama sonra geçti . Bir kere de organikçiden yoğurt almıştık ev yoğurdu geliyor köylerden ondan . Eve geldik çorba yaptım bir garip kokuyor diyorum ki bana kokuyor bu hamileyim ya ondan galiba diyordum . Eşime sordum yok bu kötü kokuyor ahır gibi dedi götürdük iade ettik ama ondan sonra o yoğurt kokusu benden gitmedi ev yoğurdu yiyemez oldum . Şimdi ilk kez deneyeceğim yine

Manti hazir market mantisi degil umarim

Manti hazir market mantisi degil umarim
Yok ben hayatta almadım tadını bilmem biz Kayseriliyiz ya o mantıdan mantıyı kare kare kestiriyoruz sonra kayık gibi kenarlarını birleştiriyoruz sonra o dışarıda kuruyor kavanozluyoruz duruyor . Onu tavaya diziyoruz üzerine kıymalı sos yapıp gezdiriyoruz sonra pişiriyoruz üzerine servis esnasında sarımsaklı yoğurt gezdiriyoruz ismi tepsi mantısı diye geçiyor . Bana avantajı memleketten gelirken bozulan birşey olmadığı için kolayca getiriyorum. Anneannemin yardımcısına rica ettim ücret karşılığı bana yaptı bende getirdim dolaba koydum şimdi istedikçe pişiriyorum

Şuan 21+3 teyim 3 kg aldım iyi gidiyorum galiba ya doktorda beğeniyor

Canım o kuruyan mantıların unutmazsan müsait bir zaman resmini atarmısın denemek istiyorum merak ettim

MARKETE gittik kızlar.400 g kacak çay (28 tl),bingo 4 kg (21tl),perwoll (28),makarna (2.5 tl),dis macunu,kâğıt havlu,bir kg kesme seker 5 tl ,yarim kg suzme peynir (10 tl)çocuklar için torku banada (12 tl) normalde almıyorum ama bayramda annenlerde görünce saldırdılar.Bir seferlik aldım bakalım.
160 tl ile çıktık marketten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…