Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım o kuruyan mantıların unutmazsan müsait bir zaman resmini atarmısın denemek istiyorum merak ettim
Soğanı biberi doğra kavur sonra üzerine kıymayı at güzelce Eze eze kavur . Salça güzel bol baharat ekle biraz su kıyma sosunu 5 dk pişir . Sonra bu mantıları bir tepsiye veya tavaya diz yada koy üzerine yaptığın kıymalı sosu dök birazda su duruma göre . Güzelce mantılar yumuşayana kadar pişir . Servis ederken tabakta üzerine sarımsaklı yoğurt gezdir

Eklentiler

• 6C38FFC1-685B-458C-ABF8-B2D1DB30F7A2.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 100
Günaydın hanımlar yoğun bir hafta basladı.İşler yoğun zaman çabuk geçiyor.700tl para göndermişti eşim sabah 800tl daha atmış ödemelerden kalan.Altın alacağım onunlada bakalım biraz düşüyor gibi bekleyeyim birkaç saat.

Benim canım birtek kabak yemeği istedi o kadar
tuce kabak yemegi demısken dogumdan cıkınca nası karnım acıkmıs kabak dolması getırmıslerdi hastane yemegi nası yedım varya ciğnemeden videolarda herkes tebrik edıyo gelenler falan ben ha gayret yıyorum
yemek serbestti de sadece sıvı seyler serbestti dogum öncesi ondan cok acıkmıstım içerde de su istemıstm hep vermıslerdi dogum anında Allah razı olsun

Bir kerede bana olmuştu o burnumdan ameliyat olacaktım 14:00 de girdim ameliyata bir gece önce 00:00 den sonra hiç birşey yiyip içirmediler sonra 18:00 de çıktım ayıldım ama nasıl susuzum nasıl açım anlatamam 6 saat öyle yalvardım su yemek diye . 00:00 oldu yemek getirdiler kuru fasulye pilav teyzemle anneme dedim ki hemen doğrultun teyze yedir hemen bi başladım 2 dk da bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…