- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.221
Teşekkürler canımmmm.Ben de deneyeyim kıyma kavurup üstüne konuluyor dedin domates sos içinde fırında yapıyorsun diye anladımTarif atayım dur
Soğanı biberi doğra kavur sonra üzerine kıymayı at güzelce Eze eze kavur . Salça güzel bol baharat ekle biraz su kıyma sosunu 5 dk pişir . Sonra bu mantıları bir tepsiye veya tavaya diz yada koy üzerine yaptığın kıymalı sosu dök birazda su duruma göre . Güzelce mantılar yumuşayana kadar pişir . Servis ederken tabakta üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirCanım o kuruyan mantıların unutmazsan müsait bir zaman resmini atarmısın denemek istiyorummerak ettim
Biz kıymalı sos yapıp üzerine gezdirip pişiriyoruz başka yöntemle de yapanlar varKiymasiz galiba. Sonra sen mi koyuyorsun
Okullar ne zmn açılıyor cnmGram altin 270.1
Dolar 5.57
Piyasalar düşüşle acti haftayi
tuce kabak yemegi demısken dogumdan cıkınca nası karnım acıkmıs kabak dolması getırmıslerdi hastane yemegi nası yedım varya ciğnemedenBenim canım birtek kabak yemeği istedi o kadar
Bir kerede bana olmuştu otuce kabak yemegi demısken dogumdan cıkınca nası karnım acıkmıs kabak dolması getırmıslerdi hastane yemegi nası yedım varya ciğnemedenvideolarda herkes tebrik edıyo gelenler falan ben ha gayret yıyorum
yemek serbestti de sadece sıvı seyler serbestti dogum öncesi ondan cok acıkmıstım içerde de su istemıstm hep vermıslerdi dogum anında Allah razı olsun
Maşallah269 dan 2gr aldım birikim hesabına.Öğle arasıda dugun için 1gr alacağım kuyumcudan.Bu ayki birikimim 18.5gr oluyor Allah bereket versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?