Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kahvaltı yaptım annemle konuştuk biraz . Kolileri almaya geldiler ev boşaltıldı resmen balkon yıkadım sebzeliği toparladım tereyağını paketleyip buzluğa koydum . Beyazları makinaya attım . Süpür sil yapacağım . Akşama 20 tl harcanır o kadar

Selamlar kızlar,
Yorucu bir bayramdı 2 gün de izin alıp birleştirmiştik. Önce cmts eşimin tarafına gittik normalde Ramazan bayramında bize kurbanda onlara gideriz. Bu bayram 4. günü bizimkilere de geçtik. Kurbanı eşim ayarlamadığı için bende annemlere biz de size girelim dedim arefeden, çok güzel oldu elimi bile değdirmeden donmuş paketlenmiş halde sabah erken yola çıkıp getirdik tabi eşim biraz bozuldu bende ayarlasaydın o zaman vaktinde nerde kesilecekse dedim... 1350 tl kurban tuttu. Bayramın birinci günü ve ikinci günü Beypazarına ve Kızılcahamam a götürdük kv kp.. Oralarda harcandı.. Bol bol benzin gitti bu 9 günde.500 tl hesaplıyorum. Memleketteyken sigortamız da doldu onu da yaptırdık. O da 560 tl 3 e böldük kk na. Yorulduk ama çok güzel geçti özellikle bizimkilerle olan kısımlar tabi

Sabah oğluma kahvaltı yaptırdım kendim de yaptım tabi. Bir makine çamaşır yıkadım serdim.

Patlıcan ve biber almıştım közlemek için fırsat olmadı kaç gündür onları közledim, sogumasını bekliyorum soyup paketleyeceğim buzluga.

Oglanı uyuttum ben de bir çay içeceğim şimdi.

Bugün biraz masraflı olur meyve sebze bitti almam lazım, yumurta ve peynir de alınacak.

Evin ve çocuğun masrafı hiç bitmiyor gerçekten :)

Tereyag ne kadar fiyat canim

Selam kızlar sonunda bitti tatil eşim başladı ise ozlemisim evde oglusla kalmayi temizlik yaptim banyo temizledim cam önü aldim toz aldim bi yemek bide oglusun banyosu kaldi az dinlenip meyve yiyorum azcık enerji depolayayim aksama dünden az kavurma var onunla patates sulusu yapcam etli makarnamda var bide salata yeter yarında yumurta alirsam bugünden eriste kescem ilkkes kışlık az deniycem olursa fazla yapcam ogluş istio çok seviyor eristeyi

Düzeldi canim cok şükür. Sıcaklar da biraz olsun hafifledi serinledik . Sağol canım sorduğun icin ❤❤
Iste bu haber harika tasinma donemi bir De dolap masrafi cikmamis oldu.

Pure biz hafta sonu Ataturk orman Çiftliğinin 1 kg luk tereyagini 42,5 liradan aldik.

Mrb kızlar antalyadan sonra izmire geldik dün gece yerleştik ılıksu tesislerine çok rüzgarlıydı hava sabah erkenden kavlatı yaptık denize indik güneş iyice yakmaya başlayınca eve çıktık duş aldırdm uyuduk biraz ufak kızım uyumamış eşimle gezmişler şimdi eşim uyudu 8 de yemege incez konaklama için 340 tl ödemiş damacana su istedik dün marketten alışveriş yapmıştık peynir sucuk çekirdek ekmek kahvaltılık falan

Herkese selamlar
Insanın kendi memleketi gibisi yok☺
Annemle pazara gittik bugün buranın büyük pazarı var.Biber fasulye turşu yapacak annem bana,dolaba kıymalık fasulye aldık.
Köylü pazarından aldık sebzeleri
Fasulye 4 tl 2 kilo +1 kilo turşuluk
Biber 3 tl 3 kilo
Yerli şeftali 4 tl 2 kilo
Incir 5 tl 2 kilo
Mısır tane 50kr 10 tane
Armut 3 tl 1kilo
Köy ekmeği 6 tl
Yeşil fındık 10 tl 1kilo
Benim harcamam sadece 10 tl digerlerini hep annem ödedi.
Parayı bozamadiklari 10 tl ben ödedim annem zorla vermeye çalışıyor almadım tabiki.
Fasulye biberler benim zaten ama ödetmedi annem sagolsun.
Eşimle oğlumda harici belleğe film yüklemeye gitmişler 15 Vermişler.Simiit evine getirmiş oğlanı orda da 8 tl harcamışlar sanirim l.
Inşallah az harcamalı geçiririz diye hem umuyor hemde dua ediyorum.
Annem sağolsun eşim dondurma çok seviyor diye a 101 den 2 tane cartedor dondurma almış biz gelmeden.Fişinide atmamış ben bilmiyorum damadım hangisini sever ben alayim eğer sevmediği olursa gelip değiştirsin olurmu diye kasiyerle pazarlık yapmış canım benim(market annemin evinin hemen yani artık tanıdık oldular hergun gide gele nazi geciyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…